Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 11 24, 10:32)
Mylim mylim  wub.gif už tokias rožes negalim nemylėt  biggrin.gif , jei nedūtų sunku  4u.gif , gal gali nuorodėlę  to antgaliuko , žinau, kad melejoną kartų jau buvo kalbėta apie jį ir numerius jau ne kartą rašei  blush2.gif , noriu būtent tokio, koks tamstos , nes pyktis vis dar ima ant savęs  doh.gif  biggrin.gif
Ramune, jei rasi sau tokį antgalį , imk du  biggrin.gif , vieną ir man, eisim abi rožių mokintis raityt  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif jau radau tastyfun'e smile.gif bet kad man jo vieno ten tereik tai gaunas kaina su siuntimu doh.gif biggrin.gif o mokintis kartu galim-smagiau biggrin.gif tik kazi kuo tas mokymasis baigtusi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 24 lapkričio 2012 - 15:33
Gryzus po JAMAM dar viena tortuka sumeistravojau smile.gif

Jaunai panelytei
Rafaello, 2,9kg

user posted image
Atsakyti
DIANA, labai grazus kelmas,man labai tos gelytes ji puosia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 24, 15:32)
lotuliukas.gif jau radau tastyfun'e smile.gif bet kad man jo vieno ten tereik tai gaunas kaina su siuntimu doh.gif  biggrin.gif o mokintis kartu galim-smagiau biggrin.gif tik kazi kuo tas mokymasis baigtusi  doh.gif  lotuliukas.gif

pas mane krepšys ten su kaupu prikrautas biggrin.gif , jei ką ..... mirksiukas.gif

Viniai valdo biggrin.gif

Draugės mergytei , kuo toliau tuo man juos smagiau lipint lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Mažai mergytei

user posted image

trys tortai ir viena žvakutė biggrin.gif
user posted image

Princesė ir varlius
user posted image
+keksiukai
user posted image

o čia kaip man nesiseka su Keiliškom rožėm biggrin.gif , pagrindinė valgytoja prašė be masės ir su mėlynom gėlytėm, liko patenkinta, bet aš savimi ne unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa_zyk: 24 lapkričio 2012 - 17:52
RASA ZYK,pasidarbavot is peties .Labai miela sirdute wub.gif .is ko sukot rozes?
Atsakyti
rasa - lb grazus tortukai. rozes darytos is bezo? jei taip, bezas nedaplaktas normaliai
Atsakyti
niu laaabai grazus tortai smile.gif eina sau neateik diena ir vel prikelta grozybiu... thumbup.gif 4u.gif

merginos patarkit koki saldumyna iskept be kiausiniu? blink.gif vaikutis alergiskas kiausiniam ... i svecius nori ateit - o as labai noreciau pavaisint ir nustebint kazkuo... g.gif aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(Forti @ 2012 11 24, 21:24)
niu laaabai grazus tortai smile.gif eina sau neateik diena ir vel prikelta grozybiu...  thumbup.gif  4u.gif

merginos patarkit koki saldumyna iskept be kiausiniu? blink.gif  vaikutis alergiskas kiausiniam ... i svecius nori ateit - o as labai noreciau pavaisint ir nustebint  kazkuo...  g.gif aciu is anksto

kam kept? padarykit žele tortą. Vini Pucho veidą, tarkim.
Atsakyti
Labai prašau patarimo, esu visai žalia tortų puošime, būtent tokiuose, kaip jūs puošiat.. verysad.gif Artėja žaibo greičiu sūnaus pirmas gimtadienis, viskas sustyguota, bet va... Tortas liko mano pečiam, bet ko nenoriu, tada jau geriau pati darysiu ir matau esat auksarankės, sakau, gal padėsit truputuka... unsure.gif

kaip padaryt kažką tokio, nes gimtadienio tema ir visi atributai būtent tokia ''žiemos'', tema....

HELP... unsure.gif

user posted image

Būsiu be galo dėkinga.
Atsakyti
[quote=isora,2012 11 24, 22:27]
[i]Labai prašau patarimo, esu visai žalia tortų puošime, būtent tokiuose, kaip jūs puošiat.. verysad.gif Artėja žaibo greičiu sūnaus pirmas gimtadienis, viskas sustyguota, bet va... Tortas liko mano pečiam, bet ko nenoriu, tada jau geriau pati darysiu ir matau esat auksarankės, sakau, gal padėsit truputuka... unsure.gif

kaip padaryt kažką tokio, nes gimtadienio tema ir visi atributai būtent tokia ''žiemos'', tema....

HELP... unsure.gif

kaip tau padėt?
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 11 24, 21:27)
[i]Labai prašau patarimo, esu visai žalia tortų puošime, būtent tokiuose, kaip jūs puošiat..  verysad.gif  Artėja žaibo greičiu sūnaus pirmas gimtadienis, viskas sustyguota, bet va... Tortas liko mano pečiam, bet ko nenoriu, tada jau geriau pati darysiu ir matau esat auksarankės, sakau, gal padėsit truputuka... unsure.gif

HELP...  unsure.gif

o ka konkreciai reik padet? stalas grazus su saldainiais, sausainiais, keksiukai ir tortu
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2012 11 24, 12:55)

saunuole mamyte 4u.gif

QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 11 24, 18:49)

vinipucho chebryte kokia miela smile.gif
Atsakyti