Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Rakelė @ 2012 11 23, 21:13)
wow koks Kirbes sokoladinis tinklelis grazus  bigsmile.gif  wub.gif
su kuo ispaudziat rutuliukus suriui  rolleyes.gif  ir kai ptaip graziai juos nudazot ir skirtingom spalvom  rolleyes.gif  blush2.gif

nelabai supratau kokius rutuliukus ir ka nudazom?jei galima konkreciau..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 11 23, 19:05)
Nu cia dabbar blink.gif . mane mylet reikia, o ne pykti lotuliukas.gif
pas Mingailiux kitokios, tokios mingailiukiskos biggrin.gif . o kame paslaptis nzn unsure.gif  igudimas gal... o tai kas nesigavo?

Mylim mylim wub.gif už tokias rožes negalim nemylėt biggrin.gif , jei nedūtų sunku 4u.gif , gal gali nuorodėlę to antgaliuko , žinau, kad melejoną kartų jau buvo kalbėta apie jį ir numerius jau ne kartą rašei blush2.gif , noriu būtent tokio, koks tamstos , nes pyktis vis dar ima ant savęs doh.gif biggrin.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 11 23, 20:01)

** lotuliukas.gif aga tos rozes tikra misle smile.gif rodos labai aisku ka ten daryt bet va... as neturiu tokio antgalio (mano smulkus su daugiau ipjovu) tai mastau kad jau noriu, po to vel pamirstu, bet kai kuri ikelia tas grazias rozes-vel uzsimanau to antgalio doh.gif

Ramune, jei rasi sau tokį antgalį , imk du biggrin.gif , vieną ir man, eisim abi rožių mokintis raityt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(JustDi @ 2012 11 23, 22:36)

Vajė, net širdį suspaudė wub.gif , man pats geriausias įvertinimas vaikų džiaugsmas , bet čia .... net neturiu žodžių wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 11 24, 00:18)
nelabai supratau kokius rutuliukus ir ka nudazom?jei galima  konkreciau..... g.gif

blush2.gif turejau minty surio tas "skylutes" ir pati suri kokia spalva dazot, kad virsus tamsesnis, o vidus sviesesnis blush2.gif smile.gif

Ir as susigraudinau del Emmos torto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2012 11 23, 13:49)
Francesco smile.gif

o koks sio grozio svoris? labai miela masinike smile.gif)

merginos klausiau jusu apie juosteles, kaip jus jas tvirtinate ant torto, jeigu norima viduryje torto uzristi, bet taip niekas ir neatsake. aisku kai nesilankau cia pastoviai ir nededu tortu, tai lieku su savo klausimais nepastebetas asmuo. jau pripratau kaip sakant prie to, bet gal tikrai atsiras kas pasidalins savo patirtimi, juk daug yra risanciu juosteles ( turiu minty) nevalgomas, medziagines.
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 11 24, 10:32)
Mylim mylim  wub.gif už tokias rožes negalim nemylėt  biggrin.gif , jei nedūtų sunku  4u.gif , gal gali nuorodėlę  to antgaliuko , žinau, kad melejoną kartų jau buvo kalbėta apie jį ir numerius jau ne kartą rašei  blush2.gif , noriu būtent tokio, koks tamstos , nes pyktis vis dar ima ant savęs  doh.gif  biggrin.gif
Ramune, jei rasi sau tokį antgalį , imk du  biggrin.gif , vieną ir man, eisim abi rožių mokintis raityt  lotuliukas.gif
Papildyta:
Vajė, net širdį suspaudė  wub.gif , man pats geriausias įvertinimas vaikų džiaugsmas , bet čia .... net neturiu žodžių  wub.gif .

va paziurek
http://www.youtube.c...h?v=fBVukX5tQ4s

QUOTE(zibute77 @ 2012 11 24, 11:57)

merginos klausiau jusu apie juosteles, kaip jus jas tvirtinate ant torto, jeigu norima viduryje torto uzristi, bet taip niekas ir neatsake. aisku kai nesilankau cia pastoviai ir nededu tortu, tai lieku su savo klausimais nepastebetas asmuo. jau pripratau kaip sakant prie to, bet gal tikrai atsiras kas pasidalins savo patirtimi, juk daug yra risanciu juosteles ( turiu minty) nevalgomas, medziagines.
Labai aciu  4u.gif

as asmeniskai kai dedu ant apacios, kartais klijuoju vandeniu, kartais maistiniais klijais, kartais visai niekuo, apjuosiu ir tada kampus suklijuoju
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2012 11 24, 10:45)
blush2.gif  turejau minty surio tas "skylutes" ir pati suri kokia spalva dazot, kad virsus tamsesnis, o vidus sviesesnis  blush2.gif  smile.gif

ant pacio surio yspausta apvaliu yrankiu duobutes,o surio riekelese tiesiog isspausta su apskritimu kokiu nors...mano atveju per maza apvalia formele ir per kokteiliny siauduka.....

mase dazyte cream spalvos dazais ir truputis geltonos,o sviesesne spalva tiesiog yminkyta baltos mases ir pasvieseja.....
QUOTE(zibute77 @ 2012 11 24, 10:57)

Labai aciu  4u.gif

atsikerpam reikiamo ilgio juostele ir sujungimo vietoj klijuoju su istirpintu pastilazu....sujungimo vieta paslepiam kaspineliu ar dar kuom nors,.....jeigu nereik jokio kaspinelio,tiesiog sujungima darom ne priekinej torto pusej,kad nekristu y akis
Atsakyti
Kelmas 3 kg rafaelo, pastilazas
user posted image
Atsakyti
Atnešu savo išvargtą tortuką sūnaus pirmojo gimtadienio proga smile.gif idėjos nemažai iš @drijos, bet nemeluosiu, pati panašiai buvau galvoje susikūrus, nes sūnaus mėgstamas žaisliukas yra avytė, tai ją ir planavau tupdyti ant torto smile.gif didžiuojuosi savimi, nors nuvargau nerealiai, visgi pirmas normaliai puoštas mano tortas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
dajana,puikus kelmas
[/B]tanite[B],didziuojuosi jumis....saunus,puikus,grazuolis pirmas tortas....... thumbup.gif
Atsakyti
aciu jums labai uz atsakyma, tik blogai parasiau, nes norejau patarimo pvz kaip per viduri torto ta juostele pritvirtinti, ne apacioje. nes pvz per viduri kai tvirtini tai ji slankioja tai aukstyn tai zemyn, o kai bandziau klijuoti su pastilazu tai juostele buvo sviesi ir issitepe ir liko demes tokios tarsi riebalines, tai galvoju kaip jus jas tvirtinate, kad jos neslankioja ir graziai laikosi. dabar gal aiskiau parasiau. sad.gif
labai daznai matau buna pas Adrija ant tortu. galbut jos man ir reiktu klausti, bet manau esate dare ir kitos.
as ir pati esu darius, bet man rodos, kad turi buti kazkoks kitas budas kaip ja tvirtinti, kad neliktu tu demiu sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 11 23, 15:55)
Frnacesco  wub.gif  tikras talentas tokį sumodeliuot.

MB padejo ji sumodeliuot blush2.gif

QUOTE(griode @ 2012 11 23, 16:14)
O francesco jei dar ant padangu rastas butu isvis tobulai atrodytu 4u.gif  o seip super 4u.gif  4u.gif

Francesco padangos yra plikos. del to ir ant torto jos neturi jokio rasto.

QUOTE(Shiushke13 @ 2012 11 23, 19:49)
Kausriukas- nu Francesco tai jau tobulas wink.gif

Nu buvo netobulas lotuliukas.gif Grizo MB is darbo, pamate ji padaryta ir liepe perdarinet priekinius spoilerius smile.gif sumaiciau puses beklijuodama juos biggrin.gif

QUOTE(zibute77 @ 2012 11 24, 11:57)

Snikersas, 4,1 kg.

QUOTE(JustDi @ 2012 11 23, 17:10)
Keliu savo pirmaji isvargta klecka, zinau, kad baisus, bet pamazu pasitaisysiu ir dar karta aciu visoms uz pagalba 4u.gif

Jus nuostabi 4u.gif
Atsakyti
Oi kiek nuostabiu tortu thumbup.gif Saunuoles
Atsakyti