Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2012 11 22, 22:29)
Mevute  wub.gif  wub.gif  wub.gif neturiu zodziu tai veidukais smile.gif
turiu klausima: kas daret cake pops'us kokio ilgio pagaliukus naudojot? nu randu as ju bet jau ilgio kelios rusys tai zinok dabar zmogus g.gif taip itariu kad 9cm bet maizai g.gif

15 cm , turiu nusipirkus, bet dar nenaudojau ax.gif

Adrijos bigsmile.gif , formulė thumbup.gif , Mingailiux tortukai super, labai sparčiai tobulėji bigsmile.gif

Šiandien ant Keilos pusdienį pykau biggrin.gif , paskui ant savęs doh.gif , raičiau rožes, nu niekaip man jos tokios tobulos kaip Keilos nesigauna doh.gif , Mingailiux jau irgi įvaldė rožių raitymo meną , sakykit mergaitės, kame čia paslaptis unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes
Nu tortai visu fantastiniai, nezinau ne nuo ko pradeti..
@adrij@- kaip visas nuostabu.. man tas tamsus .. ach.. net seile nutyso..

Mingailiux- labai fainuciai. Man labai patinka tas spalvu derinys kur daug gelyciu smile.gif

Kausriukas- nu Francesco tai jau tobulas wink.gif

JustDi- sveikinu su torciuku- mergyte manau bus tikrai laiminga smile.gif

o cia mano pora.

1. Medutis 1.3 kg. Reikejo kuo paprastesnio, puosto trupiniais (kad kuo labiau parduotuvini primintu) su uzuomina i skorpiona smile.gif Manau uzuomina aiski smile.gif

user posted image

2. Rafaelo 2.5 kg. Cia irgi uzuomina i skorpiona- spokso va is po roziu lapu:)

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 11 23, 19:46)
15 cm , turiu nusipirkus, bet dar nenaudojau  ax.gif

Šiandien ant Keilos pusdienį pykau  biggrin.gif , paskui ant savęs  doh.gif  , raičiau rožes, nu niekaip man jos tokios tobulos kaip Keilos nesigauna  doh.gif , Mingailiux jau irgi įvaldė rožių raitymo meną , sakykit mergaitės, kame čia paslaptis  unsure.gif

Nu cia dabbar blink.gif . mane mylet reikia, o ne pykti lotuliukas.gif
pas Mingailiux kitokios, tokios mingailiukiskos biggrin.gif . o kame paslaptis nzn unsure.gif igudimas gal... o tai kas nesigavo?
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 11 23, 19:49)

1. Medutis 1.3 kg.  su uzuomina i skorpiona smile.gif

nu eina sau kokie faini skorpionai!! bigsmile.gif thumbup.gif o dar tos ispustos akys... rolleyes.gif nu tikrai-labai labai... thumbup.gif is ko darete-is pastilazo?o ta uodega uzriesta klijavote ar tvirtinote kuo?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 11 23, 19:46)
*15 cm , turiu nusipirkus, bet dar nenaudojau  ax.gif

**Šiandien ant Keilos pusdienį pykau  biggrin.gif , paskui ant savęs  doh.gif  , raičiau rožes, nu niekaip man jos tokios tobulos kaip Keilos nesigauna  doh.gif , Mingailiux jau irgi įvaldė rožių raitymo meną , sakykit mergaitės, kame čia paslaptis  unsure.gif

*aciu, o as mastau kuriuos imti 9 ar 11,4cm g.gif jauciu reiks 11,4 imti nes anie trumpi man rodos biggrin.gif
** lotuliukas.gif aga tos rozes tikra misle smile.gif rodos labai aisku ka ten daryt bet va... as neturiu tokio antgalio (mano smulkus su daugiau ipjovu) tai mastau kad jau noriu, po to vel pamirstu, bet kai kuri ikelia tas grazias rozes-vel uzsimanau to antgalio doh.gif
Atsakyti
na ir aš su keletu tortų pasirodysiu...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kapabull @ 2012 11 22, 17:31)
Sveikos, rašau čia, nes nžn į kokią temą dar galėčiau smile.gif noriu pasidalinti labai patogiu kremu arba šokoladinės masės gaminimo receptu, jei kas nežinote.

Aš nežinojau blink.gif Koks čia stebuklas taip padaro? Vanduo ir šokoladas - KREMAS bigsmile.gif Na nepagailėsiu šokolado, išbandysiu būtinai thumbup.gif (dar vis patikėti negaliu, du kart perskaičiau ką parašėt galvodama, kad kažką praleidau doh.gif )
Atsakyti
wow koks Kirbes sokoladinis tinklelis grazus bigsmile.gif wub.gif
su kuo ispaudziat rutuliukus suriui rolleyes.gif ir kai ptaip graziai juos nudazot ir skirtingom spalvom rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2012 11 23, 19:15)
Mingailiuk, usai neturi lysti is AUSU  schmoll.gif  schmoll.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jie tiesiog AKIŲ lygyje  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tortukai tavo fantastiski  wub.gif  wub.gif

Nu as gi juokavau apie ausis. Ten nedidelis atstumas nuo smakro iki ausu, tai usai ir eina per visus sonus kaip antenos islinde belekur biggrin.gif
Aciu uz tortuku iertinima visoms

QUOTE(*Keila* @ 2012 11 23, 20:05)
pas Mingailiux kitokios, tokios mingailiukiskos biggrin.gif . o kame paslaptis nzn unsure.gif  igudimas gal... o tai kas nesigavo?

Jo, Mingailiux suka pagal laikrodzio rodykle, o Keila pries. Del to ir kitokios gaunasi. Nepastebejot biggrin.gif
As po konsultacijos su Keila kazkodel pradejau ikirsti sitema. Aisku, iki Keilos tai man toli kaip iki Menulio biggrin.gif
Atsakyti
Adrijos šedevrai kaip visada verčia iš koto wub.gif wub.gif wub.gif

Kirbe, labai dailučiai wub.gif wub.gif wub.gif
Shiushke13, labai gražžios rožės... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

turtingas kavos, mascarponės su bananais ir tinginys, pastilažas, aisingas...
user posted image
Atsakyti
Mergaites labai aciu uz grazius zodzius wub.gif Nuveziau Emmai torta, Dieve kaip vaikas nustebo, apsidziauge ir.. pradejo verkti... Guodziau guodziau, o ji sako '' taigi toks grazus, kaip dabar ji valgyti reikes'' ir vel verkia, koki 100 kartu perklause ar cia tikrai as pati tik JAI padariau. Mergaites jus padaret labai didele ir gera Kaledine dovana, padedamos man suteikti vaikui dziaugsma.

O dabar prie darbo lotuliukas.gif Begu tepti meduti, sekmadieni mano dukrytei 25 wub.gif Vel bandysiu puosti, vel prasysiu pagalbos, Aciu, kad esat 4u.gif

Apie jusu tortukus net nekomentuoju, nes man tai tikri sedevrai, toks grozis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2012 11 23, 22:36)
Mergaites labai aciu uz grazius zodzius wub.gif Nuveziau Emmai torta, Dieve kaip vaikas nustebo, apsidziauge ir.. pradejo verkti... Guodziau guodziau, o ji sako '' taigi toks grazus, kaip dabar ji valgyti reikes'' ir vel verkia, koki 100 kartu perklause ar cia tikrai as pati tik JAI padariau. Mergaites jus padaret labai didele ir gera Kaledine dovana, padedamos man suteikti vaikui dziaugsma.

Retai aš čia rašau, bet susigraudinau perskaičius. Jūs nuostabi, ir Jūsų tortukas yra puikus, nes darytas iš širdies wub.gif
Ir taip pat labai noriu padėkoti senbuvėms už patarimus, kuriuos dalinate 4u.gif Tuo pačiu ir klausimą turiu. Prisidariau aisingo per daug, ar jį galima kažkiek palaikyti, ar jau viskas, mesti lauk?
Atsakyti