labas rytas,
labai grazus jusu torciukai. kopustas nuotabus, kaip tikras!
perziurejau kelias temukas, rasot kad naujokeles - megejeles o tokius nuostabius padarot...man dar toli iki jusu, vis randu trukumu savo darbeliuose.
gal galit patarti is koko padaryti baltus lasus, bet kad jie nesukietetu bet ir liktu savo vietose budami vertikalioje padetyje.
ir is ko padryti plaukus. reikia juodu
pamenu, kad kažkas rašė, jog plaukus darė masę išspaudžiant per česnakų spaustuką.
QUOTE(Wilina @ 2012 11 09, 09:21)
labas rytas,
perziurejau kelias temukas, rasot kad naujokeles - megejeles o tokius nuostabius padarot...man dar toli iki jusu, vis randu trukumu savo darbeliuose.
gal galit patarti is koko padaryti baltus lasus, bet kad jie nesukietetu bet ir liktu savo vietose budami vertikalioje padetyje.
Lasai daromi dekorgeliu (yra pirkti arba galima virtis, bet daug darbo )
plaukai is mases, galit:
1. kocioti po viena rankytem
2.spausti per cesnaku spaustuka (minksta pastilaza),
3. pirktis Sugarcraft gun ir juo spausti (su atitinkamu antgaliu).
QUOTE(umedyte @ 2012 11 09, 14:11)
atnesu savo Pamelos Anderson biusta aciu ramunei v.,norai 25,ingridasir ir kitoms uz suteikta informacija visais rupimais klausimais pasigerusi sarlote,mmg,aisingas.
gražūs papukai
Sveikutes
Norejau paklausti kaip geriausia ir efektyviausia nuvalyti cukraus pudra nuo jau uzdengtos cukrines mases? Ypac tamsiu spalvu..
Aciu
Norejau paklausti kaip geriausia ir efektyviausia nuvalyti cukraus pudra nuo jau uzdengtos cukrines mases? Ypac tamsiu spalvu..
Aciu
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 08, 12:46)
as naudoju TW kocela-su mediniu bandziau limpa visi galai snekejo mergaites kad kitom tinka, man maniskis pats paciausias
Klimperiai naudojami torto krasciukui dekoruoti. Suznybat masyte ir gaunasi toks grazaus rasto kantukas. Va kaip CIA
Klimperiai naudojami torto krasciukui dekoruoti. Suznybat masyte ir gaunasi toks grazaus rasto kantukas. Va kaip CIA
Ačiū. Nors vietoj kantuko matau lėlės nuotraukėlę , bet suprantu apie ką kalbate.
Man prie mano medinuko kočėlo nelimpa, tiesiog jis nelygus ir atsispaudžia raštas.
QUOTE(saintlina @ 2012 11 08, 20:39)
stebėjau šiandien pusdienį konditerių konkursą Litexpo. Man rodos, Aguonos gėles mačiau tarp dalyvių darbų Jos pačios nemačiau, o pavardės nežinau, tai nesu tikra.. bet gėlės akurat jos rankų darbas
Gražios gėlės.
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 08, 20:40)
Skaniai atrodo.
QUOTE(saintlina @ 2012 11 08, 21:25)
Man patiko maximos kepėjos. O kiti - šios temos profesionalės dar net gražesnius (mano akims) padaro.
QUOTE(umedyte @ 2012 11 09, 13:11)
Nieko sau biustas.
QUOTE(Mažulėlė @ 2012 11 09, 12:28)
O kiti - šios temos profesionalės dar net gražesnius (mano akims) padaro.
taip, apie kai kuriuos aš irgi taip pagalvojau Bet buvo tikrai gražių, tik nufotografuot tinkamai nesugebėjau.
Užtat po Aguonos mokslų mano žvilgsniui vis kliuvo gėlės ant tortų, vis trūkumų mačiau, nors dar visai neseniai būtų atrodžiusios tobulos Išpaikino Aguona..
Papildyta:
QUOTE(umedyte @ 2012 11 09, 12:11)
atnesu savo Pamelos Anderson biusta
gerulis
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 11 09, 14:24)
Sveikutes
Aciu
Aciu
Labas. Aš pamirkau teptuką į degtinę ir nuvalau krakmolo likučius nuo masės, degtinė išgaruoja, o masė lieka švari
QUOTE(Ruciukas @ 2012 11 09, 12:51)
Labas. Aš pamirkau teptuką į degtinę ir nuvalau krakmolo likučius nuo masės, degtinė išgaruoja, o masė lieka švari
Aciu uz atsakyma. Bandysiu taip ir daryt ir su cukraus pudra. Kocioju tai as ant krakmolo, bet sikart mano mazoji "pagalbininke"uzbarste cukraus pudros ant torto ir butent ten kur juoda spalva. Mat jai taip graziau ir pyktis ir juokas ima...
Super biustas
mergaites,aciu uz biusto pastebejima