Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos 4u.gif
Pirma karta puosiu torta, tai dabar iskilo toks klausimelis, jei labai nesutrukdysiu, prisidariau geliu is aisingo, dziovinu dabar, o dengsiu mase is marsmallows, kazi ar kibs tos geles? Bandysiu kibdyti su degtine, o gal dengti geriau su aisingu tada? Dar pasitikslinu, rytoj sutepu meduti, poryt aptepu sviestiniu kremu (sviestas +rududu) po to dengiu marshmallow mase arba aisingu, kaip pasakysit smile.gif Kol skaiciau visa info atrodo viskas aisku buvo, o dabar kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu lotuliukas.gif Bet labai uzsikabinau, patinka man tie tortai puosti, vistiek gal ismoksiu su jusu pagalba blush2.gif Jau ir kursu ieskojausi, bet nerandu dar, kitais mokslo metais turetu buti.

beje geles dziovinu saldytuve, ar geriau kambaryje palikti? O jau papuosta torta galima deti i saldytuva?
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2012 11 21, 18:27)
Atsinešu Snikersą. Pirmas didelis tortas, baisiai daug baimės, rankų drebėjimo..

nugis gerai pavyko smile.gif Aš tai turbūt neištverčiau dar kokios gėlytės neuždėjus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 11 21, 19:31)
pagrinde rozes suku is grietineles normalios be jokiu standikliu.

torta aptepu ta pacia grietinele 4u.gif

4u.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2012 11 21, 21:29)
beje geles dziovinu saldytuve, ar geriau kambaryje palikti? O jau papuosta torta galima deti i saldytuva?

As visada ant spinteles dziovinu mirksiukas.gif Dengciau mase,priklijuociau aisingu,ir laikyti tik saldytuve mirksiukas.gif jei dregsta sienele,tai uzdekit kartono lapa,kad nesuslapiuotu tortas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 11 21, 22:41)
nugis gerai pavyko  smile.gif  Aš tai turbūt neištverčiau dar kokios gėlytės neuždėjus  ax.gif

Dėkui 4u.gif dėl gėlyčių - taip ir prašė: tik labai raudonas su baltom juostelėm. ax.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif kad to laiko vis pritrūksta blush2.gif blush2.gif blush2.gif nu gal žiemą dažniau užlėksiu ax.gif
Atsakyti
Tortukas mažai mergaitei 1,5 kg rafaelo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 11 22, 11:07)

grazus tvarkingas tortukas,tik jei tai hello kitty,tai usai biskuti netaip.jie prie akyciu turetu buti ,stai http://www.google.lt...&...366&bih=664
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O sakykit ar beze(tikroji) gali pasileisti nuo to kad namie dregna labai ir saldytuve sienele labai slapiuoja? g.gif
Ir dar kaip pasiulytumet papuosti jogurtini torta? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo griode: 22 lapkričio 2012 - 11:48
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 11 22, 12:45)
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 11 22, 11:07)

grazus tvarkingas tortukas,tik jei tai hello kitty,tai usai biskuti netaip.jie prie akyciu turetu buti ,stai http://www.google.lt...&...366&bih=664

Nu nesikabinek. Kiek tu kiciu, tiek ir variantu. Svarbu butu atpazystama wink.gif
Juk visokius meskius irgi nedarom vienodus, pagal viena sablona, masinytes irgi nedarom tokias, kokios turetu buti gyvos ir pan.

Grazi ta kite smile.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš kad mano lipdiniai būtų gražesni, nu matyt abi rankos kairios biggrin.gif Saulės zuikuti sutinku su tavim, kai ūsus išpiešiau tada supratau kad kažkas ne to
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianaaa1215: 22 lapkričio 2012 - 12:35
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 11 22, 00:22)
As visada ant spinteles dziovinu  mirksiukas.gif  Dengciau mase,priklijuociau aisingu,ir laikyti tik saldytuve  mirksiukas.gif jei dregsta sienele,tai uzdekit kartono lapa,kad nesuslapiuotu tortas  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti