Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Forti @ 2012 11 21, 15:56)
sveikutes  blush2.gif niu tiesiog neisskiriant - ateinu pavarvinu seile - uzauga sparnai iki dangaus thumbup.gif nepykit kad nevardinsiu tortu ir ju autoriu tiesiog visos priimkit didziausius komplimentus smile.gif
o trigrasiuka savo ikisau ne tortu parodyt o issakyt nuomones del PaLaiMinga komentaro... kazkaip biskuti papykau ir susierzinau... blush2.gif
uzimtai mamytei noriu priminti, kad neprivalo cia niekas mokinti ir tai buvo ne leksti komentarai o TIESIOG nuostaba... del laiko stokos - as pati auginu laaabai aktyvia mergina ir turiu dar kitu reikalu ir laiko yra tik velai vakare arba nakti, na arba kai MB namie, taciau skaiciau iki isprotejimo ir akiu isvarvejimo, pilnas kompas prikeltas receptu foto ir kitu naudingu dalyku... blush2.gif  nekomentuojamoj temoj nerealiai daug info ir ne taip jau daug laiko reikalauja juk viskas vietoj tongue.gif  mirksiukas.gif 
kiek as klausiau - tikrai aciu visoms - atsake padejo patare...  4u.gif nederetu cia taip nepagarbiai komentuoti schmoll.gif sorry uz mano nuomone, nenoriu nieko izeist supykdyt ar dar kazko, tiesiog myliu si foruma ir aciu uz vis naujas idejas  wub.gif

pagarba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Va va, as ir ta pati pagalvojau del to privalejimo padeti.

Labai aciu visoms merginims, kas padejote ismokti puosti tortus. Ir tikrai negalvoju, kad kazkas man privalejo/privalo padeti, nes visos uzsiemusios, visos turime mazu vaiku ir kitu naminiu rupesciu. Ir labai aciu, kas visgi padeda 4u.gif

Ir ner cia ko putotis ;)Is viso reikia dziaugtis, kad yra galimybe niekur neinant, i jokius kursus, jokius mokslus, ismokti taip graziai puosti tortus, kad yra kas padeda, pataria.
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 11 21, 16:25)
Va va, as ir ta pati pagalvojau del to privalejimo padeti.

Labai aciu visoms merginims, kas padejote ismokti puosti tortus. Ir tikrai negalvoju, kad kazkas man privalejo/privalo padeti, nes visos uzsiemusios, visos turime mazu vaiku ir kitu naminiu rupesciu. Ir labai aciu, kas visgi padeda  4u.gif

Ir ner cia ko putotis ;)Is viso reikia dziaugtis, kad yra galimybe niekur neinant, i jokius kursus, jokius mokslus, ismokti taip graziai puosti tortus, kad yra kas padeda, pataria.

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 11 21, 14:31)
Aš sukau jas tik iš bezė. O iš paprastos grietinėlės pavyktų taip pat? Gal kokio standiklio galima būtų įmaišyt? g.gif
Kaip mano draugė sako - juk ir morka taip nudažo. O ką jau kalbėt apie bananą, kai visi vaikų balti drabužiai rudom dėmėm nueina ir belieka mest lauk, nes niekaip neišsiskalbia doh.gif
Aišku, geriau nedažyta masė, nei dažyta. Ir visad stengiuosi išsisukt nedažius masės, jei žinau, kad valgys vaikai. Pati jos nevalgau, o vaikams tai kažkodėl skaniausia torto dalis biggrin.gif
Galit dažyti kakava, kaip kažkuri rašė. Visai padori spalva gaunasi. Su morka, burokėliu kažin ar pavyks..
Turėdama galvoje tai, kad mano vaikai alergiški natūraliems produktams, drąsiau visgi chemiją renkuosi, nei juos biggrin.gif

pagrinde rozes suku is grietineles normalios be jokiu standikliu.

torta aptepu ta pacia grietinele 4u.gif
Atsakyti
atnešu gėlyčių puokštelę.....
user posted image
Atsakyti
na dar karta labas smile.gif per naujus metus turesim 3 progas svesti: 1. nauji metai; 2. mano krikstasunio 1m. gimtadienis, ir 3. dar anytos gimtadienis (tiesa jos buvo vakar bet kadangi mes vaziuosim tik per naujus metus pas ja tai noriu i bendra puokste ir jos svente itraukt)... blembacka suku galva kaip cia visas progas apjungti i bendra torta... doh.gif anytai noreciau knygos (nes mes jai zadam isleisti jos eilerasciu knygele)... sakau ant knygos gal koki veneta bet nebesimatys knygos... ir apskritai jei kazka ant knygos desiu - knyga praras visa zavesi... gal kas turit ir galit ka patarti? doh.gif nu niekaip neismastau... ar daryti du atskirus tortus? g.gif kaip manot?
Atsakyti
manau atskirus ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forti @ 2012 11 21, 19:58)
na dar karta labas smile.gif per naujus metus turesim 3 progas svesti:

3 atskirus.
Gi galima padaryt mažutį 1 kg PATĮ NUOSTABIAUSIĄ pasaulyje 1 gimtadienio tortuką. Vaiko tėvai tikrai įvertins.
Anytai - gražią "knygą".
Naujakui - pavelti beze pusnis ir pabarstyt snaigių. Pats paprasčiausias puošimas. Snaiges jau dabar galit pasidaryt.
Atsakyti
Atsinešu Snikersą. Pirmas didelis tortas, baisiai daug baimės, rankų drebėjimo, kliurkų irgi ne mažai (kitąsyk jau daryčiau kitaip), vienžo, nosis iki padangių, bet leidžiu nusodint biggrin.gif didis.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2012 11 21, 08:52)

man jūsų tortai labai labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
OLESTA,nu Gienka su Ceburaska super wub.gif ,vaikyste primine.ir siap labai seniai bematyti jusu tortukai.prasom dazniau pasirodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2012 11 21, 21:50)
man tik idomu, ar kas ta grozi nuo tortu valgo, ar atminimui pasideda? wub.gif

mano vaikas tai drąsiai kanda biggrin.gif O aš pati, gerai žinodama, kiek darbo ir laiko tokia puokštelė reikalauja, valgyt kaži ar norėčiau..
Atsakyti

! 
Merginos, dar kartą primenu, kad   necituotumėte nuotraukų  , nes visos žinutės, kuriose paliktos cituojamos nuotraukos,  yra/bus trinamos be asmeninio perspėjimo.
Atsakyti