QUOTE(*Keila* @ 2012 11 21, 11:40)
taip, spec. bet dariau su ja tik SAVAM vartojimui, nes ji augaline. dariau tik pabandymui, del spalvos, nes balta ir paziureti kaip rozes issisuka su ja.
(gavau dovanu tuos pakius del to ir pasibandziau) siaip pati nepirkciau, nes skonis man nepatiko visiskai
Aš sukau jas tik iš bezė. O iš paprastos grietinėlės pavyktų taip pat? Gal kokio standiklio galima būtų įmaišyt?
QUOTE(saulyte33 @ 2012 11 21, 12:19)
Super garžūs tortai ir spalvos
Kiek sveiki dažai, kuriuos reikia dėt, norint išgauti tokią spalvą? MAn norėtųsi bent vaikams mažiau chemijos. Ar įmanoma tokias spalvas išgaut iš natūralių produktų? Gal yra bandžiusių?
Manau su chemija net nepradėsiu
Kaip mano draugė sako - juk ir morka taip nudažo. O ką jau kalbėt apie bananą, kai visi vaikų balti drabužiai rudom dėmėm nueina ir belieka mest lauk, nes niekaip neišsiskalbia
Aišku, geriau nedažyta masė, nei dažyta. Ir visad stengiuosi išsisukt nedažius masės, jei žinau, kad valgys vaikai. Pati jos nevalgau, o vaikams tai kažkodėl skaniausia torto dalis
Galit dažyti kakava, kaip kažkuri rašė. Visai padori spalva gaunasi. Su morka, burokėliu kažin ar pavyks..
Turėdama galvoje tai, kad mano vaikai alergiški natūraliems produktams, drąsiau visgi chemiją renkuosi, nei juos