Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rabelkyte @ 2012 11 20, 23:37)
as dar klausima del roziu... nuo kurios vietos pradedat jas sukt? sonu apacios ar nuo virsaus vidurio?  blush2.gif

nuo vidurio
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 11 21, 00:13)
1M arba 1D antgalis. Cia grietinele skirta tik puosimui 4u.gif

Ar čia kažkokia speciali? Parodykit, kokią naudojat blush2.gif
Atsakyti
Snikersas
user posted image

Varškės-persikų tortas, pastilažas
user posted image

Panda, snikersas, pastilažas
user posted image

turtingas kavos tortas
user posted image

kuklus tortas jubiliejui
user posted image

vienetukas, varškės persikinis, pastilažas, vafliniai drugeliai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 11 21, 01:10)
Ar čia kažkokia speciali? Parodykit, kokią naudojat blush2.gif

taip, spec. bet dariau su ja tik SAVAM vartojimui, nes ji augaline. dariau tik pabandymui, del spalvos, nes balta ir paziureti kaip rozes issisuka su ja. (gavau dovanu tuos pakius del to ir pasibandziau) siaip pati nepirkciau, nes skonis man nepatiko visiskai
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 11 21, 08:52)

labai grazus visi. wub.gif O tas vienetukas su drugeliais toks prabangus, o klounai luxiski wub.gif Gal klounus is arciau turit nuotrauka? ax.gif
Atsakyti
Super garžūs tortai ir spalvos 4u.gif Kiek sveiki dažai, kuriuos reikia dėt, norint išgauti tokią spalvą? MAn norėtųsi bent vaikams mažiau chemijos. Ar įmanoma tokias spalvas išgaut iš natūralių produktų? Gal yra bandžiusių?
Manau su chemija net nepradėsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 11 21, 10:19)
Ar įmanoma tokias spalvas išgaut iš natūralių produktų? Gal yra bandžiusių?

manau, kad ryškių spalvų su natūraliais produktais tikrai neišgausit. Nebent labai švelnias pastelines.
Atsakyti
Saulyte33 teks Jums nusivilti, nes su natūraliais produktais vargu ar Jūs išgausite spalvas norimas, tai viena, antra, įdėjus į masę kokias sultis ar t.t. ką jau sugalvosit, gausit ne tai ko tikitės, bus trapu, neelastinga ir t.t. sėkmės paieškose, bet vargu ar Jums pavyks... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

klounai (pirkau Vokietijoje, cukriniukai, lengvučiai) \
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 11 21, 11:52)

Labai aciu 4u.gif . maniau pati daret. reikes kada pabandyt padaryt, labai jau simpatiski.
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 11 21, 11:40)
taip, spec. bet dariau su ja tik SAVAM vartojimui, nes ji augaline. dariau tik pabandymui, del spalvos, nes balta ir paziureti kaip rozes issisuka su ja. (gavau dovanu tuos pakius del to ir pasibandziau) siaip pati nepirkciau, nes skonis man nepatiko visiskai

Aš sukau jas tik iš bezė. O iš paprastos grietinėlės pavyktų taip pat? Gal kokio standiklio galima būtų įmaišyt? g.gif

QUOTE(saulyte33 @ 2012 11 21, 12:19)
Super garžūs tortai ir spalvos 4u.gif Kiek sveiki dažai, kuriuos reikia dėt, norint išgauti tokią spalvą? MAn norėtųsi bent vaikams mažiau chemijos. Ar įmanoma tokias spalvas išgaut iš natūralių produktų? Gal yra bandžiusių?

Kaip mano draugė sako - juk ir morka taip nudažo. O ką jau kalbėt apie bananą, kai visi vaikų balti drabužiai rudom dėmėm nueina ir belieka mest lauk, nes niekaip neišsiskalbia doh.gif
Aišku, geriau nedažyta masė, nei dažyta. Ir visad stengiuosi išsisukt nedažius masės, jei žinau, kad valgys vaikai. Pati jos nevalgau, o vaikams tai kažkodėl skaniausia torto dalis biggrin.gif
Galit dažyti kakava, kaip kažkuri rašė. Visai padori spalva gaunasi. Su morka, burokėliu kažin ar pavyks..
Turėdama galvoje tai, kad mano vaikai alergiški natūraliems produktams, drąsiau visgi chemiją renkuosi, nei juos biggrin.gif
Atsakyti
grazia rozine galima isgauti su kinroziu arbata stipria, naudojant ja zelatinai brinkinti
Atsakyti
sveikutes blush2.gif niu tiesiog neisskiriant - ateinu pavarvinu seile - uzauga sparnai iki dangaus thumbup.gif nepykit kad nevardinsiu tortu ir ju autoriu tiesiog visos priimkit didziausius komplimentus smile.gif
o trigrasiuka savo ikisau ne tortu parodyt o issakyt nuomones del PaLaiMinga komentaro... kazkaip biskuti papykau ir susierzinau... blush2.gif
uzimtai mamytei noriu priminti, kad neprivalo cia niekas mokinti ir tai buvo ne leksti komentarai o TIESIOG nuostaba... del laiko stokos - as pati auginu laaabai aktyvia mergina ir turiu dar kitu reikalu ir laiko yra tik velai vakare arba nakti, na arba kai MB namie, taciau skaiciau iki isprotejimo ir akiu isvarvejimo, pilnas kompas prikeltas receptu foto ir kitu naudingu dalyku... blush2.gif nekomentuojamoj temoj nerealiai daug info ir ne taip jau daug laiko reikalauja juk viskas vietoj tongue.gif mirksiukas.gif
kiek as klausiau - tikrai aciu visoms - atsake padejo patare... 4u.gif nederetu cia taip nepagarbiai komentuoti schmoll.gif sorry uz mano nuomone, nenoriu nieko izeist supykdyt ar dar kazko, tiesiog myliu si foruma ir aciu uz vis naujas idejas wub.gif
Atsakyti