Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos, ikeliu viena savo baiboka ir einu kitu lipdyt smile.gif

Songokas (ar kaip jis ten) :

user posted image
Atsakyti
SUPER NEVUTE

QUOTE(mauzeryte2011 @ 2012 11 19, 19:16)
turiu klausimuka, visom gerbiamom kepejelem,

sakykit prasau kaip Jus darote jei Jums reikia ivairiu spalvu pastilazo bet po nedideli kieki, ar pasigaminat balta ir i ji iminkot gelinius dazus, ar kaip kitaip? man tas iminkymas kazkaip nlb kaip atrodo bet daugiau nesumastau kaip pasidaryti?

aciu visom atsakiusiom ir pagelbesjusiom

Dazyt ant virsaus irgi galima smile.gif

QUOTE(Palmadi @ 2012 11 20, 08:20)
Labas rytas!
Kreipiuosi patarimo  ax.gif sunelio gimtadieniui sugalvojau kept snickers torta, sonus puosiu vamzdeliais, o ant virsaus suniukus dalmatinus pagal cia imesta foto, kaip tik treniruojuos su plastilinu  smile.gif pastilazu dengt nerizikuosiu, nes nemanau kadman pavyks ir kad netektu begt pirkt torto  biggrin.gif
Niekaip nesugalvoju kuom padengt virsu pries pasodinant figureles, kad ir laikytusi gerai ir skoniai nesigynciuotu produktu ir atrodytu graziai?

Smulkiai susmulkinti riesutai tiktu ax.gif Tik man asmeniskai tokie sunkus tortai mazu pypliuku sventems kazkaip nesiderina ax.gif tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, ar galima dazyti pastiliaza su sausais dazais? Man reik isgaut kazkaip ruda spalva, suku cia kaip... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 11 20, 14:24)

superinis!
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 11 20, 13:24)

luxiskas! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Amzina klasika biggrin.gif

Su kriausem
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 11 20, 14:54)
Amzina klasika biggrin.gif

Nuostabus tortukas bigsmile.gif wub.gif
O gal galite išduoti, su kuriuo antgaliu padarėte tas rožytes? blush2.gif
Atsakyti
Nevute
Superinis songokas wub.gif biggrin.gif , bet tam multike yra dar ir songohanas biggrin.gif , ir jie labai panašūs , kažkada labai buvau priversta žiūrėt šitą multiką lotuliukas.gif

*Keila*
eh tikrai graži klasika wub.gif , tik bais gaila , kad kriaušikių nesimato biggrin.gif
Atsakyti
Keila tos tavo rozes nuzudys biggrin.gif

gal gali pasakyti su kokiu angaliu jas darai. As kazkada bandziau tai gavos totalus kleckas. biggrin.gif Ir kokia mase naudoji; joms padaryti.
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 11 20, 16:46)
Nevute
Superinis songokas  wub.gif  biggrin.gif , bet tam multike yra dar ir songohanas  biggrin.gif , ir jie labai panašūs , kažkada labai buvau priversta žiūrėt šitą multiką  lotuliukas.gif

songohanas.. kas tas toks? biggrin.gif zinau tik kad tam songokui uodegos nepridejau, taip ir pasiliko padaryta doh.gif

Labai aciu visoms 4u.gif
Atsakyti

atnesu Jusu teismui savo "avytes" monstriukus lotuliukas.gif truksta kokybes labai labai, nes sumasciau kad galima butu mase dazyt jau padaryta doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 11 20, 17:00)
zinau tik kad tam songokui uodegos nepridejau, taip ir pasiliko padaryta  doh.gif

nieko, multike ta uodega irgi drabužiais pridengta buvo, akivaizdžiai nesimatė biggrin.gif
Mano vaikis kątik pasakė, kuo skiriasi Songokas nuo Songohano - jei būtų su kardu, būtų Songohanas biggrin.gif
(pamatė šitą šedevrą, dabar niekur nedingsiu, teks kopijuot..)
Papildyta:
QUOTE(mauzeryte2011 @ 2012 11 20, 17:02)
atnesu Jusu teismui savo "avytes" monstriukus  lotuliukas.gif

fainos avytės smile.gif
Atsakyti