Sveikos, ikeliu viena savo baiboka ir einu kitu lipdyt
Songokas (ar kaip jis ten) :
SUPER NEVUTE
Dazyt ant virsaus irgi galima
Smulkiai susmulkinti riesutai tiktu Tik man asmeniskai tokie sunkus tortai mazu pypliuku sventems kazkaip nesiderina tik mano nuomone
QUOTE(mauzeryte2011 @ 2012 11 19, 19:16)
turiu klausimuka, visom gerbiamom kepejelem,
sakykit prasau kaip Jus darote jei Jums reikia ivairiu spalvu pastilazo bet po nedideli kieki, ar pasigaminat balta ir i ji iminkot gelinius dazus, ar kaip kitaip? man tas iminkymas kazkaip nlb kaip atrodo bet daugiau nesumastau kaip pasidaryti?
aciu visom atsakiusiom ir pagelbesjusiom
sakykit prasau kaip Jus darote jei Jums reikia ivairiu spalvu pastilazo bet po nedideli kieki, ar pasigaminat balta ir i ji iminkot gelinius dazus, ar kaip kitaip? man tas iminkymas kazkaip nlb kaip atrodo bet daugiau nesumastau kaip pasidaryti?
aciu visom atsakiusiom ir pagelbesjusiom
Dazyt ant virsaus irgi galima
QUOTE(Palmadi @ 2012 11 20, 08:20)
Labas rytas!
Kreipiuosi patarimo sunelio gimtadieniui sugalvojau kept snickers torta, sonus puosiu vamzdeliais, o ant virsaus suniukus dalmatinus pagal cia imesta foto, kaip tik treniruojuos su plastilinu pastilazu dengt nerizikuosiu, nes nemanau kadman pavyks ir kad netektu begt pirkt torto
Niekaip nesugalvoju kuom padengt virsu pries pasodinant figureles, kad ir laikytusi gerai ir skoniai nesigynciuotu produktu ir atrodytu graziai?
Kreipiuosi patarimo sunelio gimtadieniui sugalvojau kept snickers torta, sonus puosiu vamzdeliais, o ant virsaus suniukus dalmatinus pagal cia imesta foto, kaip tik treniruojuos su plastilinu pastilazu dengt nerizikuosiu, nes nemanau kadman pavyks ir kad netektu begt pirkt torto
Niekaip nesugalvoju kuom padengt virsu pries pasodinant figureles, kad ir laikytusi gerai ir skoniai nesigynciuotu produktu ir atrodytu graziai?
Smulkiai susmulkinti riesutai tiktu Tik man asmeniskai tokie sunkus tortai mazu pypliuku sventems kazkaip nesiderina tik mano nuomone
Sveikos, merginos, ar galima dazyti pastiliaza su sausais dazais? Man reik isgaut kazkaip ruda spalva, suku cia kaip...
QUOTE(Nevute @ 2012 11 20, 14:24)
Songokas (ar kaip jis ten) :
superinis!
QUOTE(*Keila* @ 2012 11 20, 14:54)
Amzina klasika
Nuostabus tortukas
O gal galite išduoti, su kuriuo antgaliu padarėte tas rožytes?
Nevute
Superinis songokas , bet tam multike yra dar ir songohanas , ir jie labai panašūs , kažkada labai buvau priversta žiūrėt šitą multiką
*Keila*
eh tikrai graži klasika , tik bais gaila , kad kriaušikių nesimato
Superinis songokas , bet tam multike yra dar ir songohanas , ir jie labai panašūs , kažkada labai buvau priversta žiūrėt šitą multiką
*Keila*
eh tikrai graži klasika , tik bais gaila , kad kriaušikių nesimato
Keila tos tavo rozes nuzudys
gal gali pasakyti su kokiu angaliu jas darai. As kazkada bandziau tai gavos totalus kleckas. Ir kokia mase naudoji; joms padaryti.
gal gali pasakyti su kokiu angaliu jas darai. As kazkada bandziau tai gavos totalus kleckas. Ir kokia mase naudoji; joms padaryti.
QUOTE(linette @ 2012 11 20, 16:46)
Nevute
songohanas.. kas tas toks? zinau tik kad tam songokui uodegos nepridejau, taip ir pasiliko padaryta
Labai aciu visoms
QUOTE(Nevute @ 2012 11 20, 17:00)
zinau tik kad tam songokui uodegos nepridejau, taip ir pasiliko padaryta
nieko, multike ta uodega irgi drabužiais pridengta buvo, akivaizdžiai nesimatė
Mano vaikis kątik pasakė, kuo skiriasi Songokas nuo Songohano - jei būtų su kardu, būtų Songohanas
(pamatė šitą šedevrą, dabar niekur nedingsiu, teks kopijuot..)
Papildyta:
QUOTE(mauzeryte2011 @ 2012 11 20, 17:02)
atnesu Jusu teismui savo "avytes" monstriukus
fainos avytės