Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos 4u.gif
žiūriu čia visos profesionalės su tokiais tortais! norėčiau ir aš papuošti savo namie gamintus paprastus tortus. Visada pirkdavau tas roželes, bet jos tokios nepigios, ir būtų labai įdomu pasidaryti, bent roželes, ar dar kažką paprasto.
Patarkit iš ko jos darosi? Reiktų formeles nusipirkti. Tik kur jų ieškoti? smile.gif Anyta man padovanojus švirkštą su antgaliais, bet man nesigavo net tirpintu šokoladu gražiai apipuošt, jis negražiai išbėgo...
Patarkit, prašau, o gal kur tema yra?

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2012 11 19, 15:24)
savaitgalio darbai

kokia dėžė bigsmile.gif

Mano lagamino nespėjo ant stalo padėt, o vienas svečias griebė už rankenos, norėdamas arčiau nosies pasikelt ir apžiūrėt, kas per daiktas doh.gif Rankena, aišku, liko rankoj. MB sakė, kad klijavo atgal, tikiuosi tik, kad ne kokiais superklijais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 lapkričio 2012 - 17:45
QUOTE(saintlina @ 2012 11 19, 18:39)
kokia dėžė  bigsmile.gif

Mano lagamino nespėjo ant stalo padėt, o vienas svečias griebė už rankenos, norėdamas arčiau nosies pasikelt ir apžiūrėt, kas per daiktas  doh.gif  Rankena, aišku, liko rankoj. MB sakė, kad klijavo atgal, tikiuosi tik, kad ne kokiais superklijais  biggrin.gif

nepyk lotuliukas.gif , bet prajuokino, vadinasi darbas atliktas labai gerai.
man tas pats uvo kazkada su marskiniais, kai vyresnio amziaus moteriskes, pradejo slipsa ciupineti ir apie peltakius sneketi, kad tokie vienodi biggrin.gif
Atsakyti
aš manau, kad jūs, kurios tokius šedevrus darot jau senokai, tokių istorijų apturėję tikrai ne vieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 11 19, 16:39)
kokia dėžė  bigsmile.gif

Mano lagamino nespėjo ant stalo padėt, o vienas svečias griebė už rankenos, norėdamas arčiau nosies pasikelt ir apžiūrėt, kas per daiktas  doh.gif  Rankena, aišku, liko rankoj. MB sakė, kad klijavo atgal, tikiuosi tik, kad ne kokiais superklijais  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokino
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 11 19, 19:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif prajuokino

uoj juokiaus is to lagamino lotuliukas.gif mergytes turiu klausima. Reik iskept mascarpones torta, bet nori to tokio kaip parduotuvej, kur biskvitas plonas ir tik apacioj... Tai klausimas del puosimo- juk toki dengti cukrine mase turbut neimanoma ir neverta?
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 11 19, 19:50)
juk toki dengti cukrine mase turbut neimanoma ir neverta?

manau, kad neverta unsure.gif
Atsakyti
turiu klausimuka, visom gerbiamom kepejelem,

sakykit prasau kaip Jus darote jei Jums reikia ivairiu spalvu pastilazo bet po nedideli kieki, ar pasigaminat balta ir i ji iminkot gelinius dazus, ar kaip kitaip? man tas iminkymas kazkaip nlb kaip atrodo bet daugiau nesumastau kaip pasidaryti?

aciu visom atsakiusiom ir pagelbesjusiom
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2012 11 19, 17:12)
Visada pirkdavau tas roželes, bet jos tokios nepigios, ir būtų labai įdomu pasidaryti, bent roželes, ar dar kažką paprasto.
Patarkit iš ko jos darosi?
Patarkit, prašau, o gal kur tema yra?

Pasiskaitinėkit va čia mirksiukas.gif Rasit nemažai info.
http://www.supermama...howtopic=378104
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 11 19, 20:50)
Tai klausimas del puosimo- juk toki dengti cukrine mase turbut neimanoma ir neverta?

neimanoma, nebent plonu biskvitu apjuosti sonus ir virsu, tada galima

QUOTE(mauzeryte2011 @ 2012 11 19, 21:16)

turiu klausimuka, visom gerbiamom kepejelem,

sakykit prasau kaip Jus darote jei Jums reikia ivairiu spalvu pastilazo bet po nedideli kieki, ar pasigaminat balta ir i ji iminkot gelinius dazus, ar kaip kitaip? man tas iminkymas kazkaip nlb kaip atrodo bet daugiau nesumastau kaip pasidaryti?

aciu visom atsakiusiom ir pagelbesjusiom

taip, pasigaminam balta ir tada jau minkom kitas spalvas
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 11 19, 20:28)
neimanoma, nebent plonu biskvitu apjuosti sonus ir virsu, tada galima
taip, pasigaminam balta ir tada jau minkom kitas spalvas

aciu 4u.gif einu minkyt smile.gif
Atsakyti
Dekui visom 4u.gif

QUOTE(mauzeryte2011 @ 2012 11 19, 18:41)
nu koks butelys superinis , as vis ziurineju ir nlb ikertu kaip juspadarot juos smile.gif))), iki kiek tas tortas eina o pats butelys tortas viduj ar mase ??? oj koks man neikandamas reikalas tie buteliai  doh.gif

na butelys padarytas tiesiog tusciaviduris iskociojau mase ir dejau ant butelio aplyginau visa ir apipjoviau kad butu puse butelio lygiai ir palikau dziut kai sudziuvo nudaziau tiesiog paprastas reikalas, ir uzsideda tiesiog kaip papuosimas

QUOTE(Mingailiux @ 2012 11 19, 19:09)
Angel 1203, o kaip ta deze padaryta, kur tortas su buteliu? U kuo rastas ir kaip ten nudazyta, kad grioveliuose tokia tamsi ruda? Kokia cia spalva ir kokiu budu dazyta?  blush2.gif

tortas paprastas staciakampis virsui dejau plonai kociota mase kuria suraukiau, o sonam dariau tokias juostas ant kuriu klijavau lentas jas dariau su medzio ispaudu, mase pasidariau tokia sviesiai ruda na kad nebutu balta, ir tada jau ant surinkto torto daziau teptuku tuos sonus, spalva ruda su labai mazu laseliu juodos, as juodos daznai dedu ir i zalias kad lapai butu tokie naturalesni ir siek teik dedu i raudona tada gaunu tokia bordo, na tikiuosi siek tiek aiskiau 4u.gif
Atsakyti