Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Tanite @ 2012 11 19, 13:15)
o tas žalias baltymas aisinge saugus dalykas? kažkaip bijau aš tokių termiškai neapdorotų reikalų  blush2.gif aišku kiaušinis nuplaunamas prieš mušant, bet gal dar kažkaip reikia papildomai apdorot?

Na as irgi bijau, bet belieka rizikuoti.. Gerai nuplaunu su verdanciu vandeniu ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2012 11 19, 11:03)
lagaminas  thumbup.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2012 11 19, 14:15)
o tas žalias baltymas aisinge saugus dalykas? kažkaip bijau aš tokių termiškai neapdorotų reikalų  blush2.gif aišku kiaušinis nuplaunamas prieš mušant, bet gal dar kažkaip reikia papildomai apdorot?

vanduo+soda nuplauni ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 11 19, 15:24)
Na as irgi bijau, bet belieka rizikuoti.. Gerai nuplaunu su verdanciu vandeniu ir tiek..

Ir nesutraukia baltymo verdantis vanduo?
Atsakyti
Medutis, 2,7kg

user posted image
Atsakyti
[quote=Ruciukas,2012 11 19, 14:26]
[quote=saulyte33,2012 11 19, 13:54]
[Sveikos, artėja mano 4-čio gimtadienis. 4u.gif Koks Makvyno torto receptas? Kaip išgauti mašinos formą? Ačiū. smile.gif

pabandyk pasižiūrėti čia
http://www.make-fabu...m/car-cake.html
[/quote]
Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 11 19, 14:05)
Ir nesutraukia baltymo verdantis vanduo?

Tai ne pati baltyma, o kiausinio luksta..

saintlina- puikus lagaminas smile.gif

mingailiux- labai grazus medutis smile.gif
Atsakyti
savaitgalio darbai

user posted image

user posted image

Atsakyti
Angel - super tortai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 19, 13:34)
na pas mane ne tokios o SENCOR SKS 5011WH (rodo: g/ml/lb:oz/fl.oz) nezinau kiek cia realios tiesos, bet sveriu pagal tuos matus ml (aisku ne kruopas g.gif bet alieju ir kitus skyscius ir vargo nematau smile.gif ). Fizika ismanau, zinau kad svarstykles medziagos tankio neatspes, bet kiek darau man viskas ok tongue.gif

Man ir viskas ok,ir kepu kiekviena savaite ir po kelis ir vargo nematau t:super mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2012 11 19, 15:24)
savaitgalio darbai

user posted image

user posted image

nu koks butelys superinis , as vis ziurineju ir nlb ikertu kaip juspadarot juos smile.gif))), iki kiek tas tortas eina o pats butelys tortas viduj ar mase ??? oj koks man neikandamas reikalas tie buteliai doh.gif

o cia atnesu savo paskutinius:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Angel 1203, o kaip ta deze padaryta, kur tortas su buteliu? U kuo rastas ir kaip ten nudazyta, kad grioveliuose tokia tamsi ruda? Kokia cia spalva ir kokiu budu dazyta? blush2.gif
Atsakyti