Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos visos kepėjos ir joms prijaučiančios 4u.gif visi jūsų tortai - nuostabūs, grožėjausi visais wub.gif
partempiu ir savo parodyti (tik svorių nebeatsimenu)
Rafaelo
user posted image
Turtingas kavos
user posted image
Jogurtinis-persikinis
user posted image
Snickers
user posted image
Varškės sūrelis
user posted image
Varškės sūrelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 11 19, 11:23)
Gal kuri galėtų primint, koks antgalis reikalingas tobuloms rožėms?

1M arba 2D
Bet kad ir jūsiškės rožės labai gražios mirksiukas.gif
Atsakyti
[Sveikos, artėja mano 4-čio gimtadienis. 4u.gif Koks Makvyno torto receptas? Kaip išgauti mašinos formą? Ačiū. smile.gif
Atsakyti
Kazkaip labai seniai bebuvau cia uzsukus. Nu grazus tie mergaiciu tortai, bet jau @drijos tortu grozis nu neispasakytas...

Atnesu ir savo kelis per ilgesni laika sumeitravotus

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Cia dukrytei kepiau
user posted image
user posted image

O sita - uosviui smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 11 19, 12:19)
o kaip skonis? Nekeicia? Kazi kaip ju galima butu isigyt? Gal kas patarpininkauti galetu. Noreciau bent keliu spalvu smile.gif

Skonis visiškai nepasikeitė, kvapo papildomo neatsirado. Kadangi dirbu nuo ryto iki vakaro, specialiai turiu lėkti iš darbo į tą parduotuvę, šiemet daugiau nebevažiuosiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte33 @ 2012 11 19, 12:54)
[Sveikos, artėja mano 4-čio gimtadienis. 4u.gif Koks Makvyno torto receptas? Kaip išgauti mašinos formą? Ačiū. smile.gif

Išstudijuokite šitą temą.
http://www.supermama...howtopic=378104
O receptų yra įvairių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Griaustinė: 19 lapkričio 2012 - 12:06
[quote=leila10,2012 11 18, 22:19]
[quote=Shiushke13,2012 11 18, 16:49]
Va tokios,tik pas mane kvadratines o cia apvalios smile.gif http://www.jula.se/e...-brevvag-821016
[/quote]

ne tokios smile.gif Nes siu instrukcijoj tokio vieneto kaip ml tikrai nera wink.gif
Atsakyti
Kausriukas
nu bet ir gožis jūsų tortų wub.gif wub.gif , paskutiniai tai išvis išvertė iš koto wub.gif wub.gif , nuostabu.. nuostabu ..
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2012 11 18, 22:33)
O galima konkreciai kiek baltymo, cukraus ir rugsteles?  4u.gif

1 baltymas, puse arbatinio sauksto citrinos rugsteles ir 80-100 g cukraus pudros- priklausomai nuo to, kokio kietumo aisingo reikia smile.gif
Atsakyti
[quote=saulyte33,2012 11 19, 13:54]

pabandyk pasižiūrėti čia
http://www.make-fabu...m/car-cake.html
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 11 19, 13:12)
ne tokios smile.gif Nes siu instrukcijoj tokio vieneto kaip ml tikrai nera wink.gif

na pas mane ne tokios o SENCOR SKS 5011WH (rodo: g/ml/lb:oz/fl.oz) nezinau kiek cia realios tiesos, bet sveriu pagal tuos matus ml (aisku ne kruopas g.gif bet alieju ir kitus skyscius ir vargo nematau smile.gif ). Fizika ismanau, zinau kad svarstykles medziagos tankio neatspes, bet kiek darau man viskas ok tongue.gif
Atsakyti
tortai visi labai grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o tas žalias baltymas aisinge saugus dalykas? kažkaip bijau aš tokių termiškai neapdorotų reikalų blush2.gif aišku kiaušinis nuplaunamas prieš mušant, bet gal dar kažkaip reikia papildomai apdorot?
Atsakyti