[quote=Shiushke13,2012 11 18, 16:49]
gal galit parasyti to pasaulio stebuklo svarstykliu pavadinima (modeli)- noreciau apsisviest ir apie jas daugiau paskaityt
Va tokios,tik pas mane kvadratines o cia apvalios http://www.jula.se/e...-brevvag-821016
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 11 18, 20:56)
aciu kringeliota aisingu (baltymas, citrinos rugstele, cukraus pudra) viska dariau su 1 nr antgaliu. Tik rozes lapeliai su spec antgaliu lapeliam ir apacia su spec antgaliu- numeriu nepamenu ir galeciau paziuret tik ryt.. Tik va sakau spalvos tai raudonos norejosi...
O galima konkreciai kiek baltymo, cukraus ir rugsteles?
QUOTE(naitas @ 2012 11 18, 01:57)
Sveika, sveika Net susigeda, kad kazkas prisimena, as tik groziuosi torciukais, nes per tuos kelis metus nuo temos pradzios tortu puosyba pasikeite, dabar nebe tortai o meno sedevrai
Ikelsiu kada ir savo, kai trputi sustosiu atsikvept, nes dabar lekiu, lekiu ir niekaip nesustoju
Beje iskilo klausimas su kokia formele darote Magnoliju ziedlapius, ar tinka karasliskos lelijos formele?
Labai ačiū visoms už magnolijų įvertinimą
Ačiū už įvertinimą, šie daryti iš aguOnos gėlių masės, receptas viršutinėje temoje be komentarų
Beje iskilo klausimas su kokia formele darote Magnoliju ziedlapius, ar tinka karasliskos lelijos formele?
Aš pasidariusi iškarpas, nežinau kaip atrodo karališkos lelijos formelė, paprastų lelijų netinka
QUOTE(simbail @ 2012 11 18, 19:44)
O iš kokios masės darote gėles ir lapelius (būtent šiuos)? Labai gražūs, labai
Ačiū už įvertinimą, šie daryti iš aguOnos gėlių masės, receptas viršutinėje temoje be komentarų
QUOTE(skristyn @ 2012 11 19, 00:02)
Beje iskilo klausimas su kokia formele darote Magnoliju ziedlapius, ar tinka karasliskos lelijos formele?
Aš pasidariusi iškarpas, nežinau kaip atrodo karališkos lelijos formelė, paprastų lelijų netinka
QUOTE(likta @ 2012 11 19, 08:25)
Ačiū už įvertinimą, šie daryti iš aguOnos gėlių masės, receptas viršutinėje temoje be komentarų
Ačiukas, susirasiu Noriu pabandyti O beje lapelių kraštelius kuo taip išbanguojate? Gal tuo tokiu metaliniu rutuliuku?
Išplonintos plastmasiniu rutuliuku
Sveikos,
Visų tortai gražūs, bet labiausiai įsiminė 50 dvi moteros. Graži idėja
Ir cukrinės gėlės
Afrijos nėra nė ko bekomentuot, vis tiek žino kad aikčiojam
Kas darėt skrynią, kaip tą dangtį padarote? Ten biskvito vienas sluoksnis apdengtas mase?
Visų tortai gražūs, bet labiausiai įsiminė 50 dvi moteros. Graži idėja
Ir cukrinės gėlės
Afrijos nėra nė ko bekomentuot, vis tiek žino kad aikčiojam
Kas darėt skrynią, kaip tą dangtį padarote? Ten biskvito vienas sluoksnis apdengtas mase?
Ačiū ,saintlina lagaminas
DĖL RAUDONOS SPALVOS
Vis neprisiruošiau gelinių užsisakyt. Tai kai dežių į maisto institutą važiavau, paėmiau miltelinių raudonų vokiškų ten už 4 Lt, įdėjau pusę šaukštelio, tai gavosi toooooooooookia raudona, kokios gyvenime dar nebuvau mačius, na bet raudona raudona, tooookia graži Va tau ir sausi pigūs dažai ką padarė.
Vis neprisiruošiau gelinių užsisakyt. Tai kai dežių į maisto institutą važiavau, paėmiau miltelinių raudonų vokiškų ten už 4 Lt, įdėjau pusę šaukštelio, tai gavosi toooooooooookia raudona, kokios gyvenime dar nebuvau mačius, na bet raudona raudona, tooookia graži Va tau ir sausi pigūs dažai ką padarė.
QUOTE(Griaustinė @ 2012 11 19, 11:04)
DĖL RAUDONOS SPALVOS
Vis neprisiruošiau gelinių užsisakyt. Tai kai dežių į maisto institutą važiavau, paėmiau miltelinių raudonų vokiškų ten už 4 Lt, įdėjau pusę šaukštelio, tai gavosi toooooooooookia raudona, kokios gyvenime dar nebuvau mačius, na bet raudona raudona, tooookia graži Va tau ir sausi pigūs dažai ką padarė.
Vis neprisiruošiau gelinių užsisakyt. Tai kai dežių į maisto institutą važiavau, paėmiau miltelinių raudonų vokiškų ten už 4 Lt, įdėjau pusę šaukštelio, tai gavosi toooooooooookia raudona, kokios gyvenime dar nebuvau mačius, na bet raudona raudona, tooookia graži Va tau ir sausi pigūs dažai ką padarė.
o kaip skonis? Nekeicia? Kazi kaip ju galima butu isigyt? Gal kas patarpininkauti galetu. Noreciau bent keliu spalvu
Na va, po ilgos pertraukos iškepiau tortą. Erikiuxxx bananinį
Žinau žinau, rašiau kažkada, kaip man nepatinka barbės kojos torte, bet labai knietėjo pabandyti Pagaliau supratau, kokia turi būti pretenzingoji bezė, pavyko.. Tiesa, kringeliavau juo tiesiai ant grietinėlės, netepiau papildomai sviestiniu ir laikėsi puikiai. Tik kad reikiamo antgalio neturiu.. Gal kuri galėtų primint, koks antgalis reikalingas tobuloms rožėms?
O čia dar vienas senas, su brendyje apsvaigusiom vyšniom. Kai kurie elementai kopijuoti Apačioj ten pagadinau per fotosesiją ir nebebuvo iš ko taisyt
Žinau žinau, rašiau kažkada, kaip man nepatinka barbės kojos torte, bet labai knietėjo pabandyti Pagaliau supratau, kokia turi būti pretenzingoji bezė, pavyko.. Tiesa, kringeliavau juo tiesiai ant grietinėlės, netepiau papildomai sviestiniu ir laikėsi puikiai. Tik kad reikiamo antgalio neturiu.. Gal kuri galėtų primint, koks antgalis reikalingas tobuloms rožėms?
O čia dar vienas senas, su brendyje apsvaigusiom vyšniom. Kai kurie elementai kopijuoti Apačioj ten pagadinau per fotosesiją ir nebebuvo iš ko taisyt