Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akinukas @ 2012 11 18, 11:07)
nu man tas "kringeliukas" toks mielas...

Aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=...little mary...,2012 11 18, 01:29]
Labas vakare, vis ateinu pasižiūrėti į tobulus kūrinius, kad įkvėpimo įgaučiau. Ne, nu aš visvien vieną dieną įveiksiu visas kliūtis ir padarysiu tobulybę didis.gif lotuliukas.gif

O kol kas tik mokausi pati sau viena.
Namudiniam vartojimui Raffaello. Kažkada kažkur mačiau panašų, tai nesupykit už bandymą atkartoti. Be to, toli gražu iki to, ką tuomet mačiau blush2.gif
ale grazu...
Atsakyti
QUOTE(leila10 @ 2012 11 18, 13:42)
Na nepatingejau nufotkinti ka sveria mano svarstykles. Tai norit pasakyti kad viskas cia del grozio sudeta, o sveria tik gramus? Pamatavau 50ml ir pasveriau ant svarstykliu rodo taip pat 50ml. Taip kad galit gincytis toliau  thumbup.gif  lotuliukas.gif O as rami  ax.gif    user posted image

Hm...pabandykit padaryti taip:
turit tris vienodas stiklines? tarkim, po 200 ml talpos? Pasverkit, kiek ji sveria tuščia.
Pripilkit pilną vandens, pasverkit - žinosit, kiek gramų. Vandens mililitrų ir gramų reikšmė sutampa.
Įpilkit pilną stiklinę aliejaus - bus tiek pat mililitrų, kiek ir vandens, nes stiklinių talpa vienoda. O svoris?
Kiton stiklinėn įpilkit kruopų. Mililitrai bus tokie patys, bet svoris ir vėl skirsis.
Talpa buvo vienoda.

O dabar įpilkit 100 gramų vandens, 100 gramų kruopų ir 100 gramų aliejaus. Ir pamatysit, kaip skiriasi mililitrai. STIKLINĖSE bus skirtingi kiekiai.. o svarstyklės rodys vėjus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 18 lapkričio 2012 - 13:00
QUOTE(...little mary... @ 2012 11 18, 00:29)
Labas vakare, vis ateinu pasižiūrėti į tobulus kūrinius, kad įkvėpimo įgaučiau. Ne, nu aš visvien vieną dieną įveiksiu visas kliūtis ir padarysiu tobulybę didis.gif  lotuliukas.gif 

O kol kas tik mokausi pati sau viena.
Namudiniam vartojimui Raffaello. Kažkada kažkur mačiau panašų, tai nesupykit už bandymą atkartoti. Be to, toli gražu iki to, ką tuomet mačiau  blush2.gif

man labai grazus wub.gif wub.gif nemoku as taip piest, o noreciau papaisyt rolleyes.gif biggrin.gif
Visu labai grazus tortukai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
laba diena mielosios, tortai jusu kaip visada nuostabus, ateinu cia kiekviena diena pasiziureti i jusu kurinius, jie super smile.gif
pastebejau jog kai kurios merginos deda juosteles ant tortu. o kaip jas pritvirtina? Pzd deda per viduri tortuko, tai kaip ta juostele laikosi? ja kazkaip klijuoja? as bandziau karta tai man susitepe pati juostele ir dabar jau nebezinau kuo galeciau klijuoti? gal kuri galetu pasidalinti? aciu labai
Atsakyti
pabandžiau mmg, galbūt kažką negerai padariau, bet gavosi visiškas fiasko. nors masė iš pažiūros buvo elastinga, bet tik uždėjus ant torto pradėjo plyšinėti, trūkinėt, nekas gavosi doh.gif pasiliksiu prie pastilažo ir nesimėtysiu, nors ir su juo dengimas man dar geras iššūkis, mokytis ir mokytis smile.gif tikiuosi pirmas rimtesnis puošimas kitą savaitę sūnelio gimtadieniui gausis gerai ax.gif
Atsakyti
gal galit parasyti to pasaulio stebuklo svarstykliu pavadinima (modeli)- noreciau apsisviest ir apie jas daugiau paskaityt smile.gif

o cia mano vakarykstis. Neplanuotas, neplanuotiem sveciam. ir is to ka turejau (ale visai neblogas skonis gavosi)..

Citrininis biskvitas, pertepimas is mascarpones- grietineles, kokoso bei apelsinu esencijos.
I mase pyliau monin kokosu sirupo.
papuosiau irgi kaip spejau.. tai vyras ivertino- sako ale atrodo kaip prabangus apatiniai lotuliukas.gif doh.gif

user posted image

Tik va norejau tai as jo bent kiek panasaus i raudona- taciau kad ir kiek dazu bedejau tiek i mase, tiek i aisinga- tai ryskiausia kas pavyko padaryti..
Naudoju Wilton gelinius.. gal patarsit kokie geriau dazo.. jau pirkau juos manydama kad geri..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiushke13: 18 lapkričio 2012 - 15:50
laba vakareli
daug graziu tortuku,bet labai i aki ikrito tortas su 2moteru aplikacija bigsmile.gif nico nepamenu kieno jis,bet labai grazu man
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2012 11 17, 22:17)

Ilgų, tamsių rudens vakarų cukriniai kūriniai

O iš kokios masės darote gėles ir lapelius (būtent šiuos)? Labai gražūs, labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 11 18, 16:49)

o cia mano vakarykstis. Neplanuotas, neplanuotiem sveciam. ir is to ka turejau (ale visai neblogas skonis gavos

nugi labai thumbup.gif kuo kringeliavote,aisingu? blush2.gif ir ar turite spec.antgali kringeliavimui ar darote kazkuo paprastu(pvz.susisukat tutele is kepimo popieriaus)? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2012 11 18, 20:53)
nugi labai  thumbup.gif kuo kringeliavote,aisingu? blush2.gif ir ar turite spec.antgali kringeliavimui ar darote kazkuo paprastu(pvz.susisukat tutele is kepimo popieriaus)? mirksiukas.gif

aciu 4u.gif kringeliota aisingu (baltymas, citrinos rugstele, cukraus pudra) smile.gif viska dariau su 1 nr antgaliu. Tik rozes lapeliai su spec antgaliu lapeliam ir apacia su spec antgaliu- numeriu nepamenu ir galeciau paziuret tik ryt.. Tik va sakau spalvos tai raudonos norejosi... doh.gif
Atsakyti
Pas mane dazai kitos firmos, bet kad gautus tamsesne raudona, as dedu pora lasu juodos ax.gif
Atsakyti