Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Mingailiux @ 2012 11 17, 11:12)
Oho, kazkas, kazko, pati nzn ko noriu ir dar triju aukstu is karto  lotuliukas.gif
Apacioje dek normalu, tvirta torta, o ne su KAZKOKIU pertepimu is grietineles ir uogu.
Papuosti nzn su kuo, kaip ir is ko  lotuliukas.gif

Nugi juokas pro asaras, bet jei darote 3a torta tai reiskia rimtas balius bus. Ar nebaisu, kad balius gali buti is viso be torto, jei nei bandziusi, nei zinote ko norite?

O ko tu is karto saipaisi is zmogaus unsure.gif ji praso patarimo, o tu is karto.. biggrin.gif

kaip ir minejo mergaites, jusu isvardinti tortai yra minkstuciai, geriau toki deti ant virsaus. Padarykit apatini torta koki tvirtesni, kaip snikeris, napoelonas, medutis, ant virsaus lengvesni. Gal pradziai darykite dvieju aukstu tik atitinkamas proporijas imkit dydziu. kiek bus baliuj zmoniu?
puosti galit ir mase ir beze, kur mergaitem ne visada gaunasi ta tikroji, nebent darytumete slapiaja beze, kuri beveik visada gaunasi. galite ir grietinele puosti. Na vistiek kazkokia vizija turit kaip tortukas turi atrodyti? bigsmile.gif o galite sonus puosti tais vafliniais vamzdeliais irgi variantas, kuris tikrai pavyks, jei neturite laiko ekperimentuoti su mase ar bezu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Visu pirma prasiau patarimu ir aiskiu nurodymu, o ne lekstu komentaru. Matau daugumai labai sunku nekomentuoti. Jaucia malonuma saipydamosis is mano noru. Po tokiu pasisakymu dingsta noras klausti patarimo pas tas kurios turi patirties....

As kepime neesu zalia. Visada vaikams kepu gimtadieniui po 2-3 tortus. Tiesiog pamaniau siemet apjungti i auksti. Pati suprantu jog eina sunkus lengvesnis, lengvas. Todel ir klausiu su kuo bus sunkus, lengvesnis ir lengvas. smile.gif Tureciau aibes laiko kaip ne kurios, tai sedeciau skaitineciau..., o man reikia aiskiu nuorodu i... arba aiskiu nurodymu.

Jei sunku ar nesugebat, tai aplamai ignuoruokite zinute, o ne saipykites.

Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 11 16, 20:06)
jei jau valgomas,tai as nedeciau tu tikru geliu.mano akiai jos cia kazkaip nelabai ant to sokolado  blush2.gif

Ne mano čia sprendimas mirksiukas.gif
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 11 16, 23:00)
cia @drijos ideja pagauta  blush2.gif

statinė thumbup.gif
Atsakyti
Saules zuikuti jūsų kaip visad labai gražus.

Mano Tomas ir Jeris, varškinis agaivumėlis, pastiliažas, 2kg
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

didelis ACIU uz pagalba ir pasidalintus patarimus 4u.gif
su mase vakar labai vargau, nezinau kiek suejo papidomai krakmolo, bet labai nemazai doh.gif na bet galiausia iskociojau, mase plysinejo unsure.gif nu kazkoks nenusisekimas... bet atnesu vistiek pasirodyti savo baisuokli blush2.gif
-------------------
tik nemetykit pomidorais, as nepasiduosiu ir tikiuosi ismoksiu tongue.gif

! 
Nuotrauka ištrinta dėl perdidelio formato. Dėkite ne didesnes nei 500- 640 pixelių nuotraukas .

moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 lapkričio 2012 - 18:20
Su spanguolem, pastilazas
user posted image

ir prie to pacio popsai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Laba merginos. Isibrausiu su savo trigrasiu, as del tu triauksciu tortu svoriu. Pavyzdziui pas mus cia niekas neuzsako skirtingu skoniu,visi aukstai vienodi. Tai gi svoris taip pat. Pas mane jie visi minkstuciai nes biskvito tik truputis pertepimo sluoksnis platus. Ka noriu pasakyti kad svarbu gerai sutvirtinti torta ir jis niekada nepasvirs ir nesukris. Va cia vakarykstis tortukas labai minkstas su avieciu ir sokolado musais, ir net nezada sukrist biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leila10: 17 lapkričio 2012 - 12:46
[quote=*Keila*,2012 11 17, 14:23]

o pagaliukui kur perkate???

Oi kokiu as cia grozibiu prisiziurejau, zuvytes spalva labai gerule ir pati zuvis daili

Atsakyti
[quote=benomama,2012 11 17, 14:13]
[quote=*Keila*,2012 11 17, 14:23]
o pagaliukui kur perkate???
Oi kokiu as cia grozibiu prisiziurejau, zuvytes spalva labai gerule ir pati zuvis daili
[/quote]
tastyfune
Atsakyti
[quote=*saules_zuikutis*,2012 11 16, 23:00]

Kokie grazus thumbup.gif , kaip dazes statinaite, kad taip tikroviskai atrodo?

Visu tortai laaaabai grazus bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versaal: 17 lapkričio 2012 - 13:34
cia mano keli ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mergaites, kas dare MMG su dan suker sirupu, kiek jo pylet ant kiek g cukraus pudros? Aciu, labai skubiai reikia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutyte11: 17 lapkričio 2012 - 14:18