Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

saules zuikuti suniai faini 4u.gif o kaip tokius pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 17, 00:18)
*saules_zuikutis* o jau backa-kaip tikra, net lasas kabo thumbup.gif  thumbup.gif tik ank ne alaus matyt g.gif  biggrin.gif figureles labai fainuoliskos smile.gif

aciu.sviesus alus ten lotuliukas.gif

QUOTE(NiuniaX @ 2012 11 17, 00:19)
saules zuikuti suniai faini  4u.gif  o kaip tokius pasidaryti?

aciu,bet nelabai zinau kaip atsakyti i klausima.is akies as juos lipdziau.pirmiau kuna,tada galines kojas,priekines,tada galva...
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 11 16, 23:26)
aciu,bet nelabai zinau kaip atsakyti i klausima.is akies as juos lipdziau.pirmiau kuna,tada galines kojas,priekines,tada galva...

dekui matai kai kuriu figureliu buna pavyzdukai tai galvojau gal pagal koki nors pavyzdy darote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivin @ 2012 11 16, 15:21)
help mamytes, jau nezinau ka daryti ir aliejaus dadejau (gal nereikejo) ir kociot su krakmolu bandziau limpa ziauriai, net  nuo  ranku  atplest negaliu...

Hmmmm,gal medus kaltas?Net nezinau

Super visu tortukai thumbup.gif
Atsakyti
saules zuikuti,o ta alaus backa is virsau teptuku dazyta? tai kai palieti ar valgai dazo rankas ir dantis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NiuniaX @ 2012 11 17, 00:19)
saules zuikuti suniai faini  4u.gif  o kaip tokius pasidaryti?

ne manes klausiat bet gal pades, turiu tokia "archyve" biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Gal bus galinčių man patarti ir padėti?
Noriu 3 aukštų tortą padaryti vaikui gimtadieniui, bet nežinau kas ir kaip turėtų būti jog atlaikytų sustatyti vienas ant kito, ir nesugriūtų ir nepasvirtų...
Mano vizija tokia su uogom iš šaldiklio: blush2.gif
Biskvitas perteptas grietinėle su mėlynėm.
Biskvitas perteptas kažkas su jogurto ir avietėm ar žemuogėm, o gal su marinuotais abrikosais.
Biskvitas kažkas šokoladinio su grietinėle ir vyšniom.
Pertepimams ar biskvitui gal kas pasiūlysite patardamos.
Tik nežinau kaip sudėlioti.
Puošti norėčiau mase/baze kaip ten ji vadinasi blush2.gif Žinau jog galima pasidaryti namie arba įsigyti.
Puošti norėčiau pati net nežinau iš ko ir ką... ax.gif

Būsiu labai dėkinga už man skirtą laiką kur pasidalinsite patirtimi, patarimais ar tiesioginėmis nuorodomis čia arba i az. Ačiū. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 11 17, 02:00)
saules zuikuti,o ta alaus backa is virsau teptuku dazyta? tai kai palieti ar valgai dazo rankas ir dantis? 4u.gif

mase ruda,o ant virsaus tik kaikur rusvai padazyta.kazkiek gal ir teps pirstus,bet dantu tikrai nenudazys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaLaiMinga @ 2012 11 17, 02:13)
Sveikos,

Noriu 3 aukštų tortą padaryti vaikui gimtadieniui, bet nežinau kas ir kaip turėtų būti jog atlaikytų sustatyti vienas ant kito, ir nesugriūtų ir nepasvirtų...
Mano vizija tokia su uogom iš šaldiklio:  blush2.gif
Biskvitas perteptas kažkas su jogurto ir avietėm ar žemuogėm, o gal su marinuotais abrikosais.
Puošti norėčiau mase/baze kaip ten ji vadinasi  blush2.gif Žinau jog galima pasidaryti namie arba įsigyti.
Puošti norėčiau pati net nežinau iš ko ir ką...  ax.gif

Būsiu labai dėkinga už man skirtą laiką kur pasidalinsite patirtimi, patarimais ar tiesioginėmis nuorodomis čia arba i az. Ačiū.   mirksiukas.gif

OOO, cia taip nekukliai, nezinote dar kuo skiriasi beze nuo mases bei is ko ir kaip norit puost ir jau triauksti g.gif (as cia zinoma nesisaipau-tiesiog saunu, kad tokie siekiai smile.gif )
siulyciau pirma pasiskaityti tema papuosimai be komentaru tada suprasit skirtumus tarp puosimu galesit klausti kas neaisku. Beze daroma namuose, o mase galite daryti namie arba pirkti, bet ir su pirktine reik ziniu darbui pradeti.
1. del tortu svoriu.
tai ka paraset realiai vienas su kitu svorine prasme nelabai kuo skiriasi, ar tortukas bus perteptas melynem+grietinele, ar persikais+grietine - jie bus panasaus svorio tai kuri krauti i virsu jokio skirtumo tik baigtis neaiski. siaip galioja taisykle sunkus apacioje, lengvi virsuje, nes kitaip jusu tortas patirs eifelio boksto likima (ar dar blogiau).
2. del skoniu.
tai cia jau jums spresti kokiu skoniu norit arba galit rinktis is temos tortu receptai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 17 lapkričio 2012 - 09:46
Sveikos,

Puošti norėčiau mase/baze kaip ten ji vadinasi  blush2.gif Žinau jog galima pasidaryti namie arba įsigyti.

Būsiu labai dėkinga už man skirtą laiką kur pasidalinsite patirtimi, patarimais ar tiesioginėmis nuorodomis čia arba i az. Ačiū.  mirksiukas.gif

triju aukstu- pirmam kartui g.gif gal kuo nors paprastesniu apsiribokit...plius manau kad jei visi bus su grietinele, apatinis tikrai nelaikys svorio..
beze ir mase yra 2 skirtingi dalykai doh.gif ir pakankamai sudetingi blink.gif as ne viena torta iskepus,o su tikra beze dar nedraugauju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2012 11 17, 10:40)
triju aukstu- pirmam kartui g.gif gal kuo nors paprastesniu apsiribokit...plius manau kad jei visi bus su grietinele, apatinis tikrai nelaikys svorio..
beze ir mase yra 2 skirtingi dalykai doh.gif ir pakankamai sudetingi blink.gif as ne viena torta iskepus,o su tikra beze dar nedraugauju verysad.gif

100proc drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

Oho, kazkas, kazko, pati nzn ko noriu ir dar triju aukstu is karto lotuliukas.gif
Apacioje dek normalu, tvirta torta, o ne su KAZKOKIU pertepimu is grietineles ir uogu.
Papuosti nzn su kuo, kaip ir is ko lotuliukas.gif

Nugi juokas pro asaras, bet jei darote 3a torta tai reiskia rimtas balius bus. Ar nebaisu, kad balius gali buti is viso be torto, jei nei bandziusi, nei zinote ko norite?
Atsakyti