Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Pintikė @ 2012 11 16, 18:43)
Labas vakaras,merginos,zinau,kad klausimas vertas buti apmetytai pomidorais doh.gif 1000 kartu klausta kazkieno,10000 kartu buvo atsakyta , bet ,va,kai neuzsirasai,tai taip ir gaunasi -ieskau sokoladines glazuros tortui proporciju pagal Olesta,praverciau papuosimu tema,nerandu,nepykit,gal galit ,man ,,blondinei" pakartoti ,aciu sirdingai

Pintike, http://www.supermama...?...8104&st=156 mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
vau, tas bannanis nerealus bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif isimylejau wub.gif is ko rozes? bezas? slapias? rolleyes.gif smile.gif

o as dar irgi pabusiu blonde ir paprasysiu primint man.. slapiu bezu tepant reik apdorot kazkaip ar ne? ant grietineles limpa? neciuozia g.gif blush2.gif blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 11 16, 19:00)
o as dar irgi pabusiu blonde ir paprasysiu primint man.. slapiu bezu tepant reik apdorot kazkaip ar ne? ant grietineles limpa? neciuozia  g.gif  blush2.gif  blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as visada del sventos ramybes aptepu sviestiniu kremu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 11 16, 13:27)

labai gražios spalvos drinks_cheers.gif thumbup.gif
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 11 16, 15:13)

marškiniai thumbup.gif

zuiki, žuvis nereali drinks_cheers.gif

Ir mano valgomas turtingas kavos...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 11 16, 18:57)

aciu,aukseli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2012 11 16, 20:24)

jei jau valgomas,tai as nedeciau tu tikru geliu.mano akiai jos cia kazkaip nelabai ant to sokolado blush2.gif

ACIU kam patiko mano zuvyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 11 16, 20:00)
bigsmile.gif
vau, tas bannanis nerealus  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  isimylejau  wub.gif  is ko rozes? bezas? slapias?  rolleyes.gif  smile.gif

o as dar irgi pabusiu blonde ir paprasysiu primint man.. slapiu bezu tepant reik apdorot kazkaip ar ne? ant grietineles limpa? neciuozia  g.gif  blush2.gif  blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As tepu sviestiniu
Aciu uz ivertinima tortuko. Puostas slapia beze
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 11 16, 19:06)

ACIU kam patiko mano zuvyte  smile.gif

man ir labai patiko, tik pamirsau pagirt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 11 16, 14:27)

Kas per grozis, kas per spalvu ryskumas, gal pasakysit kokius dazus naudojot 4u.gif
Atsakyti
permeciau paskutinius puslapius akimis, ojei kokiu cia groziu pilna wub.gif
o as cia tik pradedancioji kepejele blush2.gif ir tai atejau su prasymu...
tortas stingta ir laukia rytdienos puosimo proceduru, gal galite duoti ideju kaip ji paprastai ir graziai papuosti? g.gif mat sugalvojau nuvesti ji teciui, gimtadienio proga ax.gif
Atsakyti
cia @drijos ideja pagauta blush2.gif
snikers 3100gr
user posted image
user posted image
snikers 2100gr
user posted image
vysninis karamelinis 2600gr
user posted image
snikers 2800gr
user posted image
user posted image
vysninis karamelinis 2200gr
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nevute rskus ir grazus kaip visad wub.gif
IwonaBogd grazu smile.gif
Mingailiux masinyte thumbup.gif ir rozes wub.gif angaliukas M1? g.gif
*saules_zuikutis* o jau backa-kaip tikra, net lasas kabo thumbup.gif thumbup.gif tik ank ne alaus matyt g.gif biggrin.gif figureles labai fainuoliskos smile.gif
Atsakyti