Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(saintlina @ 2012 11 16, 09:37)

cake-deko arba tasty fun internetineje parduotuveje  smile.gif

Aciu! 4u.gif
Kokie faini psl, man reik biudzeto bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles. Labai grazus tortai visu, akinukas tikrai kad tobuleji smile.gif Shiushke13 dailus marskiniai thumbup.gif
*saules_zuikutis* super zuvis, man kitai savaitei irgi tokios reikes, nusiziuresiu nuo taves blush2.gif
Mingailiux jau toks mielas kaciukas, kitai savaitei taip pat nori katino, tai bandysiu kazka makliavot pagal tavo, aisku jeigu galima blush2.gif

Ir as ne tusciom atejau smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikos labai grazus visu torciukai 4u.gif
Na bet ir grozis jusu pimuju tortu, man sleptis po pernyksciais lapais reikia doh.gif
Merginos turiu klausima, pasidariau pastilaza ir vel man jis limpa, nesuprantu ka ne taip darau...
pries tai darydavau is puses normos ir iskart superinis gaudavosi, o dabar dariau is visos lyg ir viska taip pat, vandens 40ml pyliau, zelatina tikrai atvesusi buvo... pabandziau kocioti ant krakmolo pabarstyto stalo, tai tik prilipo ir viskas... dabar padejau i spintele gal pastovejus bus geriau... kaip manot ar bus is jos ka galima padaryti g.gif
Atsakyti
Labai atsiprašau, kad įsibraunu į jūsų temą, bet gal kuri nors žinot, kur galėčiau nusipirkti šokoladinių skaičių, noriu ant torto pastatyti arba paguldyti, jeigu žinot, parašykit ir kur raidžių būna smile.gif

Didelis ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 16 lapkričio 2012 - 17:45
QUOTE(suntea7 @ 2012 11 16, 14:16)
Labai atsiprašau, kad įsibraunu į jūsų temą, bet gal kuri nors žinot, kur galėčiau nusipirkti šokoladinių skaičių, noriu ant torto pastatyti arba paguldyti, jeigu žinot, parašykit ir kur raidžių būna smile.gif

Didelis ačiū už pagalbą 4u.gif

Sveiki,

Paprastu sokoladiniu raidziu buna didesnese maximose ar rimi va tokios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 16 lapkričio 2012 - 17:45
QUOTE(akinukas @ 2012 11 15, 23:04)
sweiki,

labai gražiai gavosi
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 11 16, 13:27)

Zaviuosi kas moka tokias nuostabias figureles lipdyt. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pasaka wub.gif

Prie progos idesiu ir as keleta savo tprtuku

snickersas, rafaello, 5kg
user posted image

snickersas, 3kg
user posted image

juodasis miskas, 3kg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 16 lapkričio 2012 - 15:15
QUOTE(vaivin @ 2012 11 16, 14:04)
Sveikos labai grazus visu torciukai 4u.gif
Na bet ir grozis jusu pimuju tortu, man sleptis po pernyksciais lapais reikia doh.gif
Merginos turiu klausima, pasidariau pastilaza ir vel man jis limpa, nesuprantu ka  ne taip darau...
pries tai darydavau is puses normos ir iskart superinis gaudavosi, o dabar dariau is visos lyg ir viska taip  pat, vandens 40ml pyliau, zelatina tikrai atvesusi buvo... pabandziau kocioti ant krakmolo pabarstyto stalo, tai tik prilipo ir viskas... dabar padejau i spintele gal pastovejus bus geriau... kaip manot ar bus is jos ka galima padaryti g.gif

help mamytes, jau nezinau ka daryti ir aliejaus dadejau (gal nereikejo) ir kociot su krakmolu bandziau limpa ziauriai, net nuo ranku atplest negaliu...
Atsakyti
Nevute, kopink, negaila smile.gif Tavo labai grazus tortukai thumbup.gif

Mano pirmoji masina:
Snikersas, 2,6kg
user posted image

Tranformeris
Snikersas, 2,5kg
user posted image

Ir siaip tortukas
Bananinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 11 16, 11:39)

koks idomus bigsmile.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 11 16, 14:27)
*saules_zuikutis* super zuvis, man kitai savaitei irgi tokios reikes, nusiziuresiu nuo taves  blush2.gif

aciu. kad nelabai yra ka cia nusiziurineti biggrin.gif

grazuoliai tavo tortukai wub.gif

QUOTE(IwonaBogd @ 2012 11 16, 16:13)

grazus

QUOTE(Mingailiux @ 2012 11 16, 17:58)

kokie vyriski tie du bigsmile.gif
Atsakyti
Mingailiux, grazi masinyte ir bananinis tas labai grazus, norisi paragaut
Atsakyti
Labas vakaras,merginos,zinau,kad klausimas vertas buti apmetytai pomidorais doh.gif 1000 kartu klausta kazkieno,10000 kartu buvo atsakyta , bet ,va,kai neuzsirasai,tai taip ir gaunasi -ieskau sokoladines glazuros tortui proporciju pagal Olesta,praverciau papuosimu tema,nerandu,nepykit,gal galit ,man ,,blondinei" pakartoti ,aciu sirdingai
Atsakyti