Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(linette @ 2012 11 15, 20:55)
Mingailiux
jūsų visi tortai tikrai dailūs , bet šito nė pabrokyt negaliu nes jo NESIMATO , nupaveikslavot gal negeru kampu nes nelabai matos kas ir kur  ax.gif

Ten didelis baltas pukis. Kai nuskus kaili, tada torta pamatys kas valgys smile.gif Nu ku as padarysiu, kad gaurai dideli pas katina. Bet uztat akys matos bigsmile.gif
Atsakyti
sweiki, esu sena jusu forumo stebetoja...mokinuos wis is jusu... taciau tortus dengt mase pradejau wisai neseniai...parodysiu pirma sawo darbeli
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akinukas @ 2012 11 15, 21:04)
sweiki, esu sena jusu forumo stebetoja...mokinuos wis is jusu... taciau tortus dengt mase pradejau wisai neseniai...parodysiu pirma sawo darbeli

Ale ziuriu nuo rimtu pradedat bigsmile.gif as tai paprasta tortuka bandziau uzdengti ,apie tokius nemasciau biggrin.gif Saunuole
Atsakyti
o po to truputi patobulejau blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 11 16, 00:16)
Ale ziuriu nuo rimtu pradedat  bigsmile.gif as tai paprasta tortuka bandziau uzdengti ,apie tokius nemasciau  biggrin.gif Saunuole

aciu smile.gif tai kad rimtas reikalas prispyre - kriksto dukryte labai norejo... bet wargo kiek...mase kociojau n kartu... na bet dziaugiaus kad bent krikstadukra labai jau patenkinta buwo biggrin.gif
Atsakyti
Mingailiux
norėčiau aš pamatyt tą pūkį nuskustą lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dar labiau norėč paragaut biggrin.gif , nu akys tai to pūkio tikrai gerulės biggrin.gif
akinukas
tikrai tortukai eina vis gražyn smile.gif , linkiu jums užsispyrimo , noro ir kruopštumo , po pusmečio tada tikrai ir nuostabių tortų pamatysim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 15 lapkričio 2012 - 22:30
AKINUKAS,grazus visi tortai,tik to zalio banto nereikejo,nes uzgozia geles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 11 15, 14:33)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lux zuvyte!

QUOTE(Mingailiux @ 2012 11 15, 15:23)

labai mielas kaciukas wub.gif

QUOTE(akinukas @ 2012 11 15, 22:21)

mieli torttukai thumbup.gif . Visi patiko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas merginos,
As prie tu kas vis skaito ir zavisi jusu darbais. Istikruju labai man patinka kept ivairius saldumynus, bet kepu kas paprasciau, paskutini iskepiau juodaja roze, lyg ir neblogai pavyko, sveciams patiko ax.gif
O dabar arteja sunelio gimtadienis, tai niekaip negaliu apsisprest ka iskepus nunesimui i darzeli... Kad vaikai valgytu.. Maciau cia SM grazius keksiukus, padengtus ir papuostus pastilazu. g.gif ar gerai aptepti virtu kondensuotu pienu, kad priliptu mase?
Kur gauti maistiniu dazu, maciau tik maximoje 4 spalvas, dr.oetker? Dar gal patarsit kur Vilniuje nupirkus koki rinkinuka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palmadi @ 2012 11 16, 08:44)

Kur gauti maistiniu dazu, maciau tik maximoje 4 spalvas, dr.oetker? Dar gal patarsit kur Vilniuje nupirkus koki rinkinuka? 4u.gif

cake-deko arba tasty fun internetineje parduotuveje smile.gif
Atsakyti
na ka mergytes smile.gif dariau vakar cukrine apdengimo mase pagal si recepta:
http://kristi.erdves.../apdengimo.html Tik sirupo neviriau, o dejau Monin baltojo sokolado sirupa per puse su sviesiu Dan Sukker cukraus sirupu smile.gif. Mase gavosi puiki (gal cia kaip pirma karta darant sia mase- kazkaip pirmi bandymai man buna daznai geriausi smile.gif), elastinga ir skani smile.gif

Stai mano darbelis smile.gif

user posted image
Atsakyti
wau, kokie tortai wub.gif
o kaip pradedanciuju tai superiniai, man tokie neiseina schmoll.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 11 16, 10:39)
Tik sirupo neviriau, o dejau Monin baltojo sokolado sirupa per puse su sviesiu Dan Sukker cukraus sirupu smile.gif. Mase gavosi puiki

Stai mano darbelis smile.gif

lengveja su laiku tortu puoseju darbas.. Kai prisimeni, kad anksciau nei formeliu nebuvo, nei dazu, nei priedu mases plastiskumui..
Uztat ir tortai vis tobulesni wub.gif

Grazus darbelis smile.gif
Atsakyti