Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

mielas meskis smile.gif
as su pirmaja zuvele
turtingas kavos 2500gr
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 11 13, 10:08)
Sveikutes smile.gif

Abrikosinis

labukas, visi tortukai fantastiniai:)))
tik noreciau pasiklaust su kokia mase taip iskrengeliojote torta?

! 
Sigeita,  nuotraukų necituojame !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 15 lapkričio 2012 - 19:48
*saules_zuikutis* OOOOIIIIIIII kokia zuvyte bigsmile.gif
kokia spalva dazyta? blush2.gif
Atsakyti
As pasikartosiu (jau dariau viena toki kaciuka), bet pasirodau dar karteli su nauju katinu
Maskarpone se persikais, 2,4kg

user posted image
Atsakyti
Sigeita- tortukas iskrengeliotas slapia beze smile.gif

Aciu dar karta visoms uz pagyras wink.gif Eina sau kaip malonu blush2.gif

Sikniukas nerealus- ale mamka kuri uzsake irgi ne maziau nereali..

Zuvyte fantastiska, o kiskutis labai labai mielas smile.gif

kalbejot apie sirupus visokius. Kaip tik darau mase dabar ir naudoju dan sukker sviesuji sirupa bei monin baltojo sokolado sirupa.. Kazi kas cia gausis nezinau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiushke13: 15 lapkričio 2012 - 16:22
Mingailiux grazutis pukis katukas, taip ir prasosi paniurkomas ir kaip toki pjaut bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2012 11 14, 21:01)
rabelkyte tai vat -kliento noras,mums istatymas... tongue.gif  toki torta mama issirinko... biggrin.gif as ir manyciau,kad tiktu kur kas kitoks...bet matomai vaikas vaikui nelygu mirksiukas.gif
rasa zyk -aciu 4u.gif

Ne vaikas vaikui, o mama mamai doh.gif Čia ta naujoji mamų-draugių mada doh.gif Tikiuosi, mano ir mano vaikų santykiai tiek neišsigims.

Aš su klausimais..
Erikiuxxx, kai darėt namą pilį, tai kas ten jo tose kolonose? Ir kaip padarytos jų viršūnėlės? Ten visur vidus tuščias? Ir kaip darėt, jei tuščias?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaguma: 15 lapkričio 2012 - 16:48
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 15, 16:20)
*saules_zuikutis* OOOOIIIIIIII kokia zuvyte bigsmile.gif
kokia spalva dazyta? blush2.gif

aciu.ten mase dazyta juodai,t.y.vos vos,kad gautusi pilka,tada kaikur vos rudais tepiau,poto blizginau...
Atsakyti
Na kadangi nemazai klausinejau apie ta dengimo mase jauciu pareiga pasirodyti kas isejo doh.gif
user posted image
kaip pirmas blynas visai esu patenkinta ( sekanti karta jau kitaip ja daryciau)
Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

p.s. raides turiu itarima MB perdarys nes jam graziau gausis tikiuosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brunetike: 15 lapkričio 2012 - 17:09
QUOTE(Brunetike @ 2012 11 15, 19:08)
Na kadangi nemazai klausinejau apie ta dengimo mase jauciu pareiga pasirodyti kas isejo  doh.gif

labai graži lėlė - tortas. Gražios pereinančios spalvos, proporcingas tortas lyginant su lėlės kūnu, ir man labai patiko rankomis darytos raidės. wub.gif Super.
Atsakyti
*saules_zuikutis*
nu tai ką pradėsiu blusinėtis lotuliukas.gif
jeigu tai raudžikė tai turėtų pelekai būt raudoni biggrin.gif , nes man tas žuvius arba į raudę arba į karpį neša , biggrin.gif , ale visumoj superinis darbas , nu žodžiu respekts Šiaulių kepėjoms wub.gif thumbup.gif

Mingailiux
jūsų visi tortai tikrai dailūs , bet šito nė pabrokyt negaliu nes jo NESIMATO , nupaveikslavot gal negeru kampu nes nelabai matos kas ir kur ax.gif

Brunetike
o man kaip tik sijonukas nuostabus ir spalvų gama labai labai sužavėjo , bet raidės man gal truputį per gremėzdiškos , man atrodo , kad tokiai nuostabiai damai daug labiau tiktų , kokios nors subtilenės , gal kiek plonesnės raidelės , kad neatitrauktų dėmesio nuo pačio torto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 15 lapkričio 2012 - 19:56
grazus tortukai wub.gif

parodysiu savo hallo kitty ax.gif
user posted image
Atsakyti