mielas meskis
as su pirmaja zuvele
turtingas kavos 2500gr
QUOTE(Shiushke13 @ 2012 11 13, 10:08)
Sveikutes
Abrikosinis
Abrikosinis
labukas, visi tortukai fantastiniai:)))
tik noreciau pasiklaust su kokia mase taip iskrengeliojote torta?
! | Sigeita, nuotraukų necituojame ! |
*saules_zuikutis* OOOOIIIIIIII kokia zuvyte
kokia spalva dazyta?
kokia spalva dazyta?
Sigeita- tortukas iskrengeliotas slapia beze
Aciu dar karta visoms uz pagyras Eina sau kaip malonu
Sikniukas nerealus- ale mamka kuri uzsake irgi ne maziau nereali..
Zuvyte fantastiska, o kiskutis labai labai mielas
kalbejot apie sirupus visokius. Kaip tik darau mase dabar ir naudoju dan sukker sviesuji sirupa bei monin baltojo sokolado sirupa.. Kazi kas cia gausis nezinau..
Aciu dar karta visoms uz pagyras Eina sau kaip malonu
Sikniukas nerealus- ale mamka kuri uzsake irgi ne maziau nereali..
Zuvyte fantastiska, o kiskutis labai labai mielas
kalbejot apie sirupus visokius. Kaip tik darau mase dabar ir naudoju dan sukker sviesuji sirupa bei monin baltojo sokolado sirupa.. Kazi kas cia gausis nezinau..
Mingailiux grazutis pukis katukas, taip ir prasosi paniurkomas ir kaip toki pjaut
QUOTE(umedyte @ 2012 11 14, 21:01)
rabelkyte tai vat -kliento noras,mums istatymas... toki torta mama issirinko... as ir manyciau,kad tiktu kur kas kitoks...bet matomai vaikas vaikui nelygu
rasa zyk -aciu
rasa zyk -aciu
Ne vaikas vaikui, o mama mamai Čia ta naujoji mamų-draugių mada Tikiuosi, mano ir mano vaikų santykiai tiek neišsigims.
Aš su klausimais..
Erikiuxxx, kai darėt namą pilį, tai kas ten jo tose kolonose? Ir kaip padarytos jų viršūnėlės? Ten visur vidus tuščias? Ir kaip darėt, jei tuščias?
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 15, 16:20)
aciu.ten mase dazyta juodai,t.y.vos vos,kad gautusi pilka,tada kaikur vos rudais tepiau,poto blizginau...
Na kadangi nemazai klausinejau apie ta dengimo mase jauciu pareiga pasirodyti kas isejo
kaip pirmas blynas visai esu patenkinta ( sekanti karta jau kitaip ja daryciau)
Aciu mergaites uz patarimus
p.s. raides turiu itarima MB perdarys nes jam graziau gausis tikiuosi
kaip pirmas blynas visai esu patenkinta ( sekanti karta jau kitaip ja daryciau)
Aciu mergaites uz patarimus
p.s. raides turiu itarima MB perdarys nes jam graziau gausis tikiuosi
QUOTE(Brunetike @ 2012 11 15, 19:08)
Na kadangi nemazai klausinejau apie ta dengimo mase jauciu pareiga pasirodyti kas isejo
labai graži lėlė - tortas. Gražios pereinančios spalvos, proporcingas tortas lyginant su lėlės kūnu, ir man labai patiko rankomis darytos raidės. Super.
*saules_zuikutis*
nu tai ką pradėsiu blusinėtis
jeigu tai raudžikė tai turėtų pelekai būt raudoni , nes man tas žuvius arba į raudę arba į karpį neša , , ale visumoj superinis darbas , nu žodžiu respekts Šiaulių kepėjoms
Mingailiux
jūsų visi tortai tikrai dailūs , bet šito nė pabrokyt negaliu nes jo NESIMATO , nupaveikslavot gal negeru kampu nes nelabai matos kas ir kur
Brunetike
o man kaip tik sijonukas nuostabus ir spalvų gama labai labai sužavėjo , bet raidės man gal truputį per gremėzdiškos , man atrodo , kad tokiai nuostabiai damai daug labiau tiktų , kokios nors subtilenės , gal kiek plonesnės raidelės , kad neatitrauktų dėmesio nuo pačio torto
nu tai ką pradėsiu blusinėtis
jeigu tai raudžikė tai turėtų pelekai būt raudoni , nes man tas žuvius arba į raudę arba į karpį neša , , ale visumoj superinis darbas , nu žodžiu respekts Šiaulių kepėjoms
Mingailiux
jūsų visi tortai tikrai dailūs , bet šito nė pabrokyt negaliu nes jo NESIMATO , nupaveikslavot gal negeru kampu nes nelabai matos kas ir kur
Brunetike
o man kaip tik sijonukas nuostabus ir spalvų gama labai labai sužavėjo , bet raidės man gal truputį per gremėzdiškos , man atrodo , kad tokiai nuostabiai damai daug labiau tiktų , kokios nors subtilenės , gal kiek plonesnės raidelės , kad neatitrauktų dėmesio nuo pačio torto
grazus tortukai
parodysiu savo hallo kitty
parodysiu savo hallo kitty