Sveikutės,
Oi kokius grožius jūs čia gaminate
O aš visiškai žalia naujokė puošybos reikaluose, bet sumąsčiau papuošti keksiukus cukraus mase. Pati tikrai kol kas jos negaminsiu Kažką panašaus į šituos:
Sakykit, ar teisingai supratau, kad tą rudą sluoksnį prie keksiuko reikia klijuoti sviestiniu ar šokoladiniu kremu? Tas pats ir su sraigutėmis bei lapeliais?
Ačiū
Oi kokius grožius jūs čia gaminate
O aš visiškai žalia naujokė puošybos reikaluose, bet sumąsčiau papuošti keksiukus cukraus mase. Pati tikrai kol kas jos negaminsiu Kažką panašaus į šituos:
Sakykit, ar teisingai supratau, kad tą rudą sluoksnį prie keksiuko reikia klijuoti sviestiniu ar šokoladiniu kremu? Tas pats ir su sraigutėmis bei lapeliais?
Ačiū
QUOTE(Žuvelė @ 2012 11 08, 16:26)
Ačiū
Pries dengiant mase reikia aptepti sviestiniu kremu. Lapukus prie mases galite klijuoti vandenuku, degtine, istirpinta mase.
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 11 08, 17:56)
Pries dengiant mase reikia aptepti sviestiniu kremu. Lapukus prie mases galite klijuoti vandenuku, degtine, istirpinta mase.
Ačiū :4u:Tikiuosi greitai parodysiu savo šedevrus
kirbe nugis labai grazu kopustelis tai ekologiskas- su kirminukais ir sraigemis
QUOTE(Lota39 @ 2012 11 08, 17:10)
šokoladinė tvorelė-grynas juodas šokoladas,o viršus-šokoladas+truputis aliejaus tirpinant ypilta......
QUOTE(kirbe @ 2012 11 08, 18:08)
atnešu kopusta
as ji sutvarkyciau su visais kirminais ir sraigem super
Kirbe gal galit nupasakot kaip nulipdytv rudeninius lapus? Su formelem ar rankom? Dazet ant virsaus ar minket tokia
marga mase? Man kaip tik siandien tokiu lapu reikia o formeliu neturiu
QUOTE(leguska69 @ 2012 11 08, 17:58)
Kirbe gal galit nupasakot kaip nulipdytv rudeninius lapus? Su formelem ar rankom? Dazet ant virsaus ar minket tokia
atsispausdinau iš interneto klevo lapa,iškirpau ir tada ant masės pasidėjus išpjausčiau lapus...dėjau ant popierinio paglamžyto rankšluoščio ,kad nebutų visai lygus,o pasibangavę....masę dariau švelniai kreminę,o po to išdžiuvusius dar nudažiau dažais praskiestai su degtine......
kiti lapeliai daryti su aguonos lapo formele...bet vėlgi neturint,galima pasidaryti taip pat kaip aprašiau klevo lapus....tikrai nesudėtinga,tik reik imti ir daryti.....