Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(umedyte @ 2012 11 14, 22:12)
nugis aciu,merginos, uz sikniuko pastebejima ir superine mamka,kuri ji uzsake lotuliukas.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif

ir dar koks palinkejimas mamos blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, uz mano traukinuko ivertinima smile.gif

Sikniukas fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 11 14, 07:51)
ačiū  4u.gif  O aš dar pagalvojau - ar negalėtų tikti šviesus Dan Sukkerio sirupas?  Nieks nebandėt?

As ji naudoju meduciui kepti vietoj medaus, ir perku ta tamsesni,kad paploteliai butu tamsesni 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. As cia skaitau skaitau jau kelinta karta, tai man visi tie cukru, papuosimu, padengimu, Kremu rusys it aukstoji matematika.... rolleyes.gif mazu patarsit nuo ko kaip pagrindo pradet? Kaip at spalvota glaista pasidaryt, visokius vabaliukus, drakoniukus? ax.gif nepykit, neturiu laiko skaityt visu temukiu nuo pradzios po50 psl, mat mazyli auginu.. ax.gif bet noris ka nors pradet mokintis, kad maziui iskept galeciau ir iki pirmo gimtadienio igudus jau buciau.

Man kazko pradziai paprasto, kur detaliai isaiskinta butu... Koki biskvita gamint, kaip, kaip at toki "kieta" glaista isgaut, formas gamint... Jei kas nepatinges- didelis dekui... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2012 11 15, 02:11)
Sveikos. As cia skaitau skaitau jau kelinta karta, tai man visi tie cukru, papuosimu, padengimu, Kremu rusys it aukstoji matematika.... rolleyes.gif mazu patarsit nuo ko kaip pagrindo pradet? Kaip at spalvota glaista pasidaryt, visokius vabaliukus, drakoniukus?  ax.gif nepykit, neturiu laiko skaityt visu temukiu nuo pradzios po50 psl, mat mazyli auginu..  ax.gif bet noris ka nors pradet mokintis, kad maziui iskept galeciau ir iki pirmo gimtadienio igudus jau buciau.

Man kazko pradziai paprasto, kur detaliai isaiskinta butu... Koki biskvita gamint, kaip, kaip at toki "kieta" glaista isgaut, formas gamint... Jei kas nepatinges- didelis dekui...  blush2.gif  4u.gif

apie papuosimus viskas susisteminta nekomentuojamoje temoje http://www.supermama...?...378104&st=0
visi tortu receptai ir viskas apie ju kepima cia http://www.supermama...howtopic=862478
Atsakyti
labutis 4u.gif merginos,kuo lyginate sviestini krema ( su trupinukais ar be ju) ant torto pries dengiant mase-mentele? g.gif o gal turit koki slapta ginkla..? mirksiukas.gif mirksiukas.gif dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 11 15, 07:53)
apie papuosimus viskas susisteminta nekomentuojamoje temoje http://www.supermama...?...378104&st=0
visi tortu receptai ir viskas apie ju kepima cia http://www.supermama...howtopic=862478

Jaaaatuuuusssss.... Apkabinciau, jei butum salia! notworthy.gif friends.gif 4u.gif

Einu mokintis maziaus birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhirnius: 15 lapkričio 2012 - 09:26
Sveikos merginos, gal kas galit informuot, kur galima butu nusipirkti rinkini maistiniu dazu, kad butu apie 10 spalvu?smile.gif gal pigiau taip butu:) ir gal kuri nors uzsakineja formeles is ebay, gal kartu priimtu?smile.gif 4u.gif dekui is anksto:)
Atsakyti
QUOTE(vile201 @ 2012 11 15, 10:54)
Sveikos merginos, gal kas galit informuot, kur galima butu nusipirkti rinkini maistiniu dazu, kad butu apie 10 spalvu?smile.gif gal pigiau taip butu:) ir gal kuri nors uzsakineja formeles is ebay, gal kartu priimtu?smile.gif 4u.gif  dekui is anksto:)

tai merginos sakosi ir is LT-cake-deco arba sal2
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2012 11 14, 14:49)
koki recepta tu naudoji sirupa cukatams ... ax.gif

Tai ten cukrus ir vanduo, tik jei labai ilgai verdu, tai ir gaunasi sirupas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 15 lapkričio 2012 - 12:17
Sveikos.
labai retai cia lankaus, bet vis uzsuku retkarciais. dariau meskuti savo maziukui, rodau.
user posted image
labai didele pagalba radau nekomentuojamoje puosimu temoje.
o dabar kita torta lipdau, prisidariau cukriniu roziu ir galvoju, ar galima jas deti ant torto, jei jis bus apteptas sokolado-sviesto-whipping cream misiniu? nesuminkstes?aciu, jei kuri atsakysit.
Atsakyti
ogo, koks meskis smile.gif saunuole!
Atsakyti