Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 11 14, 15:05)
na ka zinau...pas mane buvo toks http://www.facebook....7...e=3  tai manau,ar tortas su kokiais 4 mikes herojais,ar tas daiktas-panasus svoris turetu buti

oo, toks subtilus smile.gif
del svorio - na turbut
aciu uz atsakyma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Brunetike @ 2012 11 14, 16:28)
Aciu mergaites, einu dadeti, nes paziurejau ( apie 30 min. praejo) totaliai lipni  doh.gif

na per 30min nelabai ir pakis. man jei ryt reik tai is vakarp tokia pasidarau-man taip greiciau smile.gif tai tada jau per nakti pastovejus super buna. O jus gal praskiedet ja su tais vandeniniais dazais? juk ten grynas vandenukas doh.gif man jie tik "gaivai" tinkami ax.gif jei ne siandien reik pastilazo tai ryt jums jis bus pats tas, o jei siandien tai pritariu, kad reik dadet krakmolo.

Atsakyti
Sveikos. mačiau apie mmg buvo kalba, tai kaip tik planuoju šią masę išbandyti, bet nelabai suprantu, koks būtų atitikmuo ml jei vietoj cukraus sirupo dėčiau dirbtinį medų g.gif gal galit pasidalint patirtim, kurios darbuojatės su šia mase? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 14, 16:40)
na per 30min nelabai ir pakis. man jei ryt reik tai is vakarp tokia pasidarau-man taip greiciau smile.gif tai tada jau per nakti pastovejus super buna.  O jus gal praskiedet ja su tais vandeniniais dazais? juk ten grynas vandenukas doh.gif man jie tik "gaivai" tinkami ax.gif jei ne siandien reik pastilazo tai ryt jums jis bus pats tas, o jei siandien tai pritariu, kad reik dadet krakmolo.

taip tik rytoj zadu dengti (arba sianakt kai vaikai sumigs) o dazus tai dejau situos tai jau kaip ir rasiau s.... dabar internete apziurejau kad yra oetkerio ir skystu tai jau ruosiausi i akropoli lekt ( nes kitose maxese jauciu laimes dalykas rasti) bet jei sakot kad ten vandenukas tai isvis pasimeciau unsure.gif kaip dabar dazyt doh.gif
Atsakyti
4u.gif labutis.atnesu dubce (dublis nr.2 ) sunkiai sekesi paveiksluoti-anksciau niekad neturejus reikalu su veidrodiniu padeklu tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Labai dailus ruriukas biggrin.gif , ir traukinukas super thumbup.gif
Papildyta:
ir mikės torukas labai labai.

O į pastilažą pilkit mažiau vandens vietoj 6 4-5 šaukštus ir bus super mirksiukas.gif , o dabar palikit jį ramybėje, ryt situacija bus geresnė smile.gif
Atsakyti
Umedyte.. ruriukas grazus smile.gif
Tik man tuoj klausimas kyla... valgytojui 15 metu blink.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
rabelkyte tai vat -kliento noras,mums istatymas... tongue.gif toki torta mama issirinko... biggrin.gif as ir manyciau,kad tiktu kur kas kitoks...bet matomai vaikas vaikui nelygu mirksiukas.gif
rasa zyk -aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 11 14, 13:09)
Mano traukinukas Tomas

žaislinis, ne kitaip bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(umedyte @ 2012 11 14, 16:11)
4u.gif labutis.atnesu  dubce (dublis nr.2 )

labai dailu thumbup.gif
Atsakyti
astuftis
gražus mielas tortukas smile.gif

Mingailiux

labai dailus traukinukas wub.gif , tikrai puoši labai gražiai smile.gif

zuiki

pamenu aš tą daikčiuką lotuliukas.gif thumbup.gif , man rodos jau ir išgyrus buvau ... nu toks grožis biggrin.gif

umedyte

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu negaliu kikent nustot , normali mamka to vaikio biggrin.gif , tai ne aš nors jau maniškiam 21m ...vis dar pasakoju , kad kopūstuose radom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 11 14, 18:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu negaliu kikent nustot , normali mamka to vaikio  biggrin.gif , tai ne aš nors jau maniškiam 21m ...vis dar pasakoju , kad kopūstuose radom  biggrin.gif

lotuliukas.gif Tai tik burnos ausinimas su tokiom pasakom lotuliukas.gif

Tortai superiniai,MINGAILIUX,kaip visada wub.gif
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2012 11 14, 19:01)
toki torta mama issirinko... biggrin.gif

Nu griūk negyvas,,,, ohmy.gif
bet stringai tai labai gražūs biggrin.gif
Atsakyti
nugis aciu,merginos, uz sikniuko pastebejima ir superine mamka,kuri ji uzsake lotuliukas.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti