Mingailiux, nu kokie man gražūs tavo tortai
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 11 14, 14:24)
Mingailiux, nu kokie man gražūs tavo tortai
Nu aciu labai
QUOTE(Mažulėlė @ 2012 11 14, 10:26)
Aš gaminu dengimo masę pagal šį receptą, sirupą naudoju savo naminį (kuris man lieka nuo apelsinų žievelių cukatų gaminimo). Viskas puikiai pavyksta.
koki recepta tu naudoji sirupa cukatams ...
Mingailiux saunus traukinukas kaip tikras
kataloge tai taip-bet deja uzsakius gaunamas tikrai ne toks ir siaip ten jauciu toks meistres pagrindines tik tokius tepadaro, bet tos kurios gamina uzsakymams toli toli nuo normalaus dengimo o ka jau apie kita puosima kalbet...
QUOTE(melynas dangus @ 2012 11 14, 14:21)
Maxima mane irgi nustebino as savo mažam mieste kažkada pavarčiau proginių tortų katalogą ir likau apšalusi
kataloge tai taip-bet deja uzsakius gaunamas tikrai ne toks ir siaip ten jauciu toks meistres pagrindines tik tokius tepadaro, bet tos kurios gamina uzsakymams toli toli nuo normalaus dengimo o ka jau apie kita puosima kalbet...
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 14, 14:00)
o nebus labai sunkus vien tik is mases as super galiuno ir nezadu daryt bet reik ir ne miniatiurinio
na ka zinau...pas mane buvo toks http://www.facebook....7...e=3 tai manau,ar tortas su kokiais 4 mikes herojais,ar tas daiktas-panasus svoris turetu buti
Sveikos kepejeles, problemyte : pasidariau mase dengimui ( ten kur 500g pudros) bet ji man limpa prie ranku kaip reikelas, dadejau dar siek tiek pudros bet bijau padauginti, zodziu ji tokia minkstute minkstute cia tokia ir turi buti? subres dar ji? ar jau as cia kazka netaip pridirbau bent jau is dabartines teslos busenos as neisivaizduoju kaip reiketu torta apdengti
kas del oetker daziuku tai jie siai mazei lasas juroje mase su grudukais liko ( zinau klaida nes jauciu dazus reikejo i zalatina det, ko as nepadariau ) bet vistiek neikiek jie mases nenudaze
kas del oetker daziuku tai jie siai mazei lasas juroje mase su grudukais liko ( zinau klaida nes jauciu dazus reikejo i zalatina det, ko as nepadariau ) bet vistiek neikiek jie mases nenudaze
QUOTE(@adrij@ @ 2011 12 16, 00:37)
Atnešu Adrijos tortuką metų senumo, radau per paiešką, reik konsultacijos
Kokia mase dengta, iš kokios masės figūrėlės darytos? Tortus darau tik savo vaikams, artimiesiems tai patirties smarkiai trūsta
O mano vaikinas šį tortą pamatęs, negali patikėti,kad valgomas
Papildyta:
QUOTE(Brunetike @ 2012 11 14, 16:00)
Sveikos kepejeles, problemyte : pasidariau mase dengimui ( ten kur 500g pudros) bet ji man limpa prie ranku kaip reikelas, dadejau dar siek tiek pudros bet bijau padauginti, zodziu ji tokia minkstute minkstute cia tokia ir turi buti? subres dar ji? ar jau as cia kazka netaip pridirbau bent jau is dabartines teslos busenos as neisivaizduoju kaip reiketu torta apdengti
sunku pasakyti, kažkur neapskaičiuota tiksliai. Man pirmą kartą darant taip pat nelabai gavosi, lipo prie rankų, bet žinau, kad klaida mano buvo vandens želatinai tirpinti iš akies pyliau Kitą kartą viską tikslaii su mierkute, svarstyklėm, gavosi ideali. Jūs čia apie pastilažo masę dengimui, ar ne?
Papildyta:
QUOTE(astuftis @ 2012 11 14, 12:10)
Sveikos merginos. Visų tortai kaip visada nerealūs. Parodysiu ir saviškį.
Mikė pukuotukas, dar turėjo būti ir vėjo malūnas. Dabar tik pagalvojau, padariau pievą, kad tik nebūtų labai vyriškas berniukas ir nesugalvotų, kad perdaug gėlių, kad čia mergaitiškas. Jogurtinis su persikais, pastiliažas, 2kg
Mikė pukuotukas, dar turėjo būti ir vėjo malūnas. Dabar tik pagalvojau, padariau pievą, kad tik nebūtų labai vyriškas berniukas ir nesugalvotų, kad perdaug gėlių, kad čia mergaitiškas. Jogurtinis su persikais, pastiliažas, 2kg
QUOTE(Mingailiux @ 2012 11 14, 14:09)
Tortukai kaip iš paveikslėlio Bet kookios spalvos Kokių firmų naudojate??? Pirkau internetu žalią, na visai nepataikiau, o taip norėjosi toookios sodriai žalios
QUOTE(Daisy33 @ 2012 11 14, 16:10)
Tortukai kaip iš paveikslėlio Bet kookios spalvos Kokių firmų naudojate??? Pirkau internetu žalią, na visai nepataikiau, o taip norėjosi toookios sodriai žalios
Dazai Americolor, geliniai
Del Adrijos torto tai as daryciau viska su pastiliazu dengimui. Kas su kuo dirba is to ir lipdo. As pripratus viska is to paties.
taip as dariau pastiliazo mase dengimui bandysiu palaukti gal kas subres dar "pageres" barbei "kvarbatkas" gal sulipinsiu kaipnors
QUOTE(Mingailiux @ 2012 11 14, 16:15)
Dazai Americolor, geliniai
Del Adrijos torto tai as daryciau viska su pastiliazu dengimui. Kas su kuo dirba is to ir lipdo. As pripratus viska is to paties.
Dėkui Bet figūrėlėm dadedat pudros ar ne? kad tvirtesnė masė būtų?
Brunetike bandykite dar cukraus pudros ir krakmolo pridėti. Aš taip dariau, rezultatas, neblogas gavosi
QUOTE(Brunetike @ 2012 11 14, 16:15)
taip as dariau pastiliazo mase dengimui bandysiu palaukti gal kas subres dar "pageres" barbei "kvarbatkas" gal sulipinsiu kaipnors
idek gerokai krakmolo. As pagal ta recepta visada dedu 500g pudros ir 200g krakmolo. Viskas super buna. O jei dar per minksta, tai dar krakmolo dadedu
Aciu mergaites, einu dadeti, nes paziurejau ( apie 30 min. praejo) totaliai lipni