Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(saintlina @ 2012 11 13, 22:29)
mergaitės, gal pasakysit, ar skystą gliukozę galima pasigamint iš gliukozės miltelių?

Nezinau.Bet gliukoze galima keisti dirbtiniu medumi.As renkuosi sviesesni-juk visokiu atspalviu dirbtinio medaus galima rasti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AAI @ 2012 11 13, 23:09)
gliukoze galima keisti dirbtiniu medumi.As renkuosi sviesesni-juk visokiu atspalviu dirbtinio medaus galima rasti. smile.gif

ačiū 4u.gif O aš dar pagalvojau - ar negalėtų tikti šviesus Dan Sukkerio sirupas? Nieks nebandėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 lapkričio 2012 - 07:02
Nežinau kaip atrodo tas Dan Sukker sirupas, bet idėją su sirupu aš žadu išbandyti gamindama MMG, ten recepto autorė rašė, kad cukraus sirupą (kurį reikia išsivirti šiai masei) galima keisti Monin sirupu. bigsmile.gif žadėjo gerą skonį bigsmile.gif receptas:
http://www.supermama...;#entry25733215
(komentaras apie sirupą apačioje)
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 11 14, 09:11)
Nežinau kaip atrodo tas Dan Sukker sirupas, bet idėją su sirupu aš žadu išbandyti gamindama MMG

parašykit, kaip sekėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 11 14, 06:51)
ačiū  4u.gif  O aš dar pagalvojau - ar negalėtų tikti šviesus Dan Sukkerio sirupas?  Nieks nebandėt?

vakar kaip tik bandziau.. ir vietoj paprasto aliejaus dejau kokosu salto spaudimo alieju, nes reikejo tikros baltos spalvos 4u.gif viskas buvo gerai. nors nesu spece ir paskutini torta dariau beveik pries metus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 11 14, 10:11)
Nežinau kaip atrodo tas Dan Sukker sirupas, bet idėją su sirupu aš žadu išbandyti gamindama MMG, ten recepto autorė rašė, kad cukraus sirupą (kurį reikia išsivirti šiai masei) galima keisti Monin sirupu.  bigsmile.gif  žadėjo gerą skonį  bigsmile.gif  receptas:
http://www.supermama...;#entry25733215
(komentaras apie sirupą apačioje)

Aš gaminu dengimo masę pagal šį receptą, sirupą naudoju savo naminį (kuris man lieka nuo apelsinų žievelių cukatų gaminimo). Viskas puikiai pavyksta.
Atsakyti
Konditere is Klaipedos Maximos laimejo pirma vieta vestuviniu tortu konkurse.Saintilina buvai ikelus jos foto smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ši konditerė laimėjo dvi pirmas vietas - vestuvinių tortų kategorijoj (6 kg) ir tortų iki 2 kg smile.gif Šaunuolė. Mačiau, kad ir antrą vietą vestuvinių tortų kategorijoj laimėjo Maximos konditerė, tik nepamenu, koks ten tortas buvo.
Atsakyti
Sveikos merginos. Visų tortai kaip visada nerealūs. Parodysiu ir saviškį.
Mikė pukuotukas, dar turėjo būti ir vėjo malūnas. Dabar tik pagalvojau, padariau pievą, kad tik nebūtų labai vyriškas berniukas ir nesugalvotų, kad perdaug gėlių, kad čia mergaitiškas. g.gif Jogurtinis su persikais, pastiliažas, 2kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 11 13, 23:39)
as tai dariau tiesiog is mases.nebuvo super galiunas  biggrin.gif  bet lyg neblogai ziurejosi smile.gif

g.gif o nebus labai sunkus vien tik is mases g.gif biggrin.gif as super galiuno ir nezadu daryt bet reik ir ne miniatiurinio biggrin.gif
astuftis grazus tortukas, man jis toks unisex smile.gif nei mergaitiskas nei itin vyriskas-zodziu 4m vaikui mano nuomone kaip tik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 14 lapkričio 2012 - 13:02
Mano traukinukas Tomas

Juodasis miskas, 2,7kg
user posted image
Atsakyti
Mingailiux, labai gražus traukinukas ir šiaip visas tortas smile.gif
astuftis, tikrai ne "mergaitiškas" tortas. Tiktų ir berniukui ir mergaitei. Paprastai berniukai irgi gėlytes mėgsta biggrin.gif Gražu smile.gif

Maxima mane irgi nustebino bigsmile.gif as savo mažam mieste kažkada pavarčiau proginių tortų katalogą ir likau apšalusi blink.gif thumbup.gif
Atsakyti