Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu super visų tortai thumbup.gif tas su arkliu blink.gif čia taip nupiešta?? bigsmile.gif

Mano šiandien dienos. Su pastilažu labai vargau.. Pirmą kartą bandžiau pastilažą dengimui ir man jis visai nepatiko doh.gif

Turtingas kavos. Pastilažas
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 11 13, 18:54)

nu fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 11 13, 19:54)

bet tai graziai gavosi
Atsakyti
niu labai patiko Rasos_zyk su asiliuku, Dianaaa1215 karinis, Shiushke13 arklys wub.gif
QUOTE(melynas dangus @ 2012 11 13, 19:54)
Mano šiandien dienos. Su pastilažu labai vargau.. Pirmą kartą bandžiau pastilažą dengimui ir man jis visai nepatiko  doh.gif

niu gi grazus bites tokios pavalge smile.gif o pirma kart manau daugumai sunkiau sekasi mirksiukas.gif

su klausimu, reik mergvakariui ant tortuko lipinti "misteri" na ta prasme be pacio vyruko biggrin.gif mastau daryt is pustu ryziu, bet va klausimas deti iesmuka ar ne g.gif Nu akcija atrakcija ten nesigaus jei bus tas iesmukas doh.gif lotuliukas.gif bet su juo man patikimiau butu g.gif ax.gif gal kokiu patarimu turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 13 lapkričio 2012 - 20:03
QUOTE(melynas dangus @ 2012 11 13, 20:54)

Nerealios bitės wub.gif ir aš tokių noriu wub.gif
Atsakyti
labas vakaras visoms, labai reikia jusu pagalbos, gal zinote koki nesunku receptuka tortukui kad butu skanus ir lengva padaryti. reikia berniuko gimtadieniui, ir gal turit pavyzdziu kaip butu galima papuosti? galit rasyti ir i az busiu laaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Ačiū pagyrusioms tortą 4u.gif gerai kad buvau iš anksto prisigaminus daug lapelių ir mažų gėlyčių, nes visą sulopytą apačią reikėjo kavoti doh.gif
o jūs taip ir darot pagal šitą receptą, ar kažką keičiat?

PASTILAŽAS PAGAL CIPCIUKĄ skirtas tortu dengimui

1 sriubinis ( nubrauktas ) šaukštas želatinos .
3 sriubiniai šaukštai dirbtinio medaus ( su natūraliu nebandžiau ) ,
60 ml. vandens ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,
5 sriubiniai šaukštai aliejaus .

Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 11 13, 21:18)

60 ml. vandens ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,

as prie to pacio pridursiu klausima.. Ar zelatina ta smulki ar tinka ir rupi, ir jei taip, kiek rupios det? irgi sauksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 11 13, 21:18)
Ačiū pagyrusioms tortą  4u.gif  gerai kad buvau iš anksto prisigaminus daug lapelių ir mažų gėlyčių, nes visą sulopytą apačią reikėjo kavoti  doh.gif

60 ml. vandens ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,

as darau si. naudoju Dr. Oetker zelatina (+/-10g)
tik pilu 50ml vandens, o aliejaus 3 saukstus ir 2 arbatinius saukstelius cirtinos rugsteles
zelatina pilu atvesusia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 13 lapkričio 2012 - 20:58
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 13, 20:57)
as darau si. naudoju Dr. Oetker zelatina (+/-10g)
tik pilu 50ml vandens, o aliejaus 3 saukstus ir 2 arbatinius saukstelius cirtinos rugsteles
zelatina pilu atvesusia mirksiukas.gif

aciu 4u.gif bandysiu kita karta taip
Atsakyti
mergaitės, gal pasakysit, ar skystą gliukozę galima pasigamint iš gliukozės miltelių?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 13, 21:02)

su klausimu, reik mergvakariui ant tortuko lipinti "misteri" na ta prasme be pacio vyruko biggrin.gif mastau daryt is pustu ryziu, bet va klausimas deti iesmuka ar ne  g.gif Nu akcija atrakcija ten nesigaus jei bus tas iesmukas doh.gif  lotuliukas.gif bet su juo man patikimiau butu g.gif  ax.gif gal kokiu patarimu turit?

as tai dariau tiesiog is mases.nebuvo super galiunas biggrin.gif bet lyg neblogai ziurejosi smile.gif
Atsakyti