Diana,super darbeliai!
Gal galite man padeti, noriu iskepti kempiniuko torta, bet noriu sedintis kad butu, o kaip patartumet uzdengti ji mase? o gal zinote kaip galeciau kitaip nudazyti geltonai? vietoj pastilazo kokiu kremu gal galima padengti, busiu labai dekinga jei patarsite?
Dianaaa1215, visi nuostabus, tvarkingi, neperkrauti Bet man taipogi pirmasis labiausiai krito i aki
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 11 12, 10:42)
Visi labai žavūs vestuvinis dviejų aukštų labai mano skonio
QUOTE(Rožinė @ 2012 11 12, 18:51)
Labas vakaras, gal galite padėti? kaip nudažyti cukrų? arba kur jo nebrangiai gauti? tikrai nesinori TOKIUS pinigus mokėti išanksto dėkoju už pagalbą
Turit pirkti miltelinius valgomus dažus. Tada indan pilat cukraus, šaukštą ar du, ir pilat tų miltelių, maišot ir žiūrit, ar gana spalvos. Galbūt, taip dažomą cukrų būtų gerai pakratyt, kad dažų dulkelės pasileistų ir visus cukraus kristalų šonus nudažytų.
QUOTE(Rožinė @ 2012 11 12, 16:51)
Labas vakaras, gal galite padėti? kaip nudažyti cukrų? arba kur jo nebrangiai gauti? tikrai nesinori TOKIUS pinigus mokėti išanksto dėkoju už pagalbą
cukrus labai puikiai nusidažo su maistiniais dažais......
diana,super tortai.....
tai tiesiog sumaišyti dažus su cukrum ir viskas? galvojau koks nors labai įpatingas būdas, kad parduodamo cukraus kaina tokia
sos merginos, patarkite kaip darytumete jus:
1.ar torta aptepta sviestiniu kremu is lekstes keltumete ant veidrodino padeklo ir ant jo padengtumet kuria tai mase
2.ar dengtumete leksteje mase ir tik jau apdengta perkeltumete ant to padeklo?
ieskau gerenes iseities kaip kuo maziau apdergt veidrodini padekla... aciu
1.ar torta aptepta sviestiniu kremu is lekstes keltumete ant veidrodino padeklo ir ant jo padengtumet kuria tai mase
2.ar dengtumete leksteje mase ir tik jau apdengta perkeltumete ant to padeklo?
ieskau gerenes iseities kaip kuo maziau apdergt veidrodini padekla... aciu
as praktiskai visada torta sutepu jau ant reikiamo padeklo,ant jo ir dengiu mase
QUOTE(Rožinė @ 2012 11 12, 19:18)
tai tiesiog sumaišyti dažus su cukrum ir viskas? galvojau koks nors labai įpatingas būdas, kad parduodamo cukraus kaina tokia
nu taip, viskas. Taigi pirktumėt iš perpardavėjo, ne iš gamintojo. O jeigu ir iš gamintojo, tai turit įvertinti dažų kainą, pakuotės kainą, reklamą, ir reikalingą pelną.