Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Mamukai, gal kas galetu apsiimti pagaminti kartu savo grozius gaminant toki drambliuka su bslioneliu?
Kaina tikrai sutartume ax.gif Labai labai buciau dekinga....
Veiksmas Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif , labai dziugu, kad Lietuvoje tokiu groziu esama, nekalbant jau apie profesionales. Vis ziuriu sita tema ir zaviuosi. thumbup.gif
Norejau paklausti, ar tos figureles, kurias dedate ant tortu, konkreciai kalbu apie Disney princesytes yra valgomos?
Ir dar, ar buna taip, kad gaminate ne tortus uzsakymui, o tiesiog didele galybe figureliu? lotuliukas.gif Tiesiog zinant vaikus, man atrodo, butu super tevams tortas, figureliu galybe vaikams. blush2.gif
Linkejimai visoms ir daug daug ideju!
Atsakyti
QUOTE(Pipipi @ 2012 11 11, 23:19)
sveikutes 4u.gif , labai dziugu, kad Lietuvoje tokiu groziu esama, nekalbant jau apie profesionales. Vis ziuriu sita tema ir zaviuosi.  thumbup.gif
Norejau paklausti, ar tos figureles, kurias dedate ant tortu, konkreciai kalbu apie Disney princesytes yra valgomos?
Ir dar, ar buna taip, kad gaminate ne tortus uzsakymui, o tiesiog didele galybe figureliu?  lotuliukas.gif Tiesiog zinant vaikus, man atrodo, butu super tevams tortas, figureliu galybe  vaikams.  blush2.gif
Linkejimai visoms ir daug daug ideju!

Konkreciai Disney princesytes nevalgomos, bet vistiek liks vaikui kaip zaisliukas.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Visu nesuminesiu, bet lb grazus tortai jusu wub.gif
parodoj kaip nekeista lyderiavo maximos konditeriu tortai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 11 11, 19:27)

ech,kaip grazu...
-------------------------
mases stori as irgi apziurejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 11 11, 19:22)
parodos tortai kiek matau labai gražus...bet va kurios klausinėjo apie masės story...nuotraukose puikiai matyti ,kad ne taip ir plonai iškočiota masė...užtat tortai lygutėliai,gražutėliai......

drinks_cheers.gif Butent,jei plona,tai viskas ir persisviecia,o va parodiniai ir lieka parodiniais,nes nieks nesismulkina su storiais.

NEVUTE thumbup.gif

GRALI labai grazus pradedancios tortukai,sekmes 4u.gif
Atsakyti
Mažulėlė,*saules_zuikutis*,Nevute,O-RE-AR, nuosirdus ir dideliausias ACIU Jums, kad pastebejot, geru zodziu paminejot wub.gif biggrin.gif

Atsakyti
[quote=ingridasir,2012 11 11, 17:33]
[quote=dome,2012 11 11, 11:34]
Labai labai fainas thumbup.gif o kaip vartus darei,gal gali placiau
Sildziau pastilaza mikrobangej ir su medicininiu vienkartiniu svirkstu (aisku be adatos) spaudziau nusipiesus atskiras vartu dalis, kai isdziuvo su tuo paciu pastilazu suklijavau.
[/quote]
Sauni ideja,ir gavosi super 4u.gif
Atsakyti
Mano keli tortukai po savaitgalio
Rafaelo 2,7 kg, mmg dengimo masė
user posted image
Mėlynai sidabrinėms vestuvėms 2 kg rafaelo
user posted image
Mascarponės tortukas 1,7 kg
user posted image
Kempiniukas 1,5 kg varškinis gaivumėlis
user posted image
Baltinukai 2,6 kg varškinis gaivumėlis
user posted image
Mėlynai sidabrinėms vestuvėms 4 kg
user posted image
Žmogaus voro imitacija, 2 kg varškinis gaivumėlis
user posted image
Atsakyti
Dianaaa1215 grazu 4u.gif 3-ias jau tikriausiai kokiai kirpejai mirksiukas.gif ?esu tokia ideja maciusi (gal ten jusu ir buvo..) tik vietoj geltonu plauku buvo rudi,tad ryskiau ziurejosi biggrin.gif o is ko tie melyni burbuliukai torto krastuose, dviauksciame vestuviniame torte g.gif ?dailiai atrodo.. rolleyes.gif
Atsakyti
Umedyte, mėlyni burbuliukai iš pastilažo, dažyti perlamutriniais dažais
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 11 12, 10:42)

Visi grazus. wub.gif thumbup.gif Bet man asmeniskai mieliausias pirmas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti