Mamukai, gal kas galetu apsiimti pagaminti kartu savo grozius gaminant toki drambliuka su bslioneliu?
Kaina tikrai sutartume Labai labai buciau dekinga....
Veiksmas Vilniuje
sveikutes , labai dziugu, kad Lietuvoje tokiu groziu esama, nekalbant jau apie profesionales. Vis ziuriu sita tema ir zaviuosi.
Norejau paklausti, ar tos figureles, kurias dedate ant tortu, konkreciai kalbu apie Disney princesytes yra valgomos?
Ir dar, ar buna taip, kad gaminate ne tortus uzsakymui, o tiesiog didele galybe figureliu? Tiesiog zinant vaikus, man atrodo, butu super tevams tortas, figureliu galybe vaikams.
Linkejimai visoms ir daug daug ideju!
Norejau paklausti, ar tos figureles, kurias dedate ant tortu, konkreciai kalbu apie Disney princesytes yra valgomos?
Ir dar, ar buna taip, kad gaminate ne tortus uzsakymui, o tiesiog didele galybe figureliu? Tiesiog zinant vaikus, man atrodo, butu super tevams tortas, figureliu galybe vaikams.
QUOTE(Pipipi @ 2012 11 11, 23:19)
sveikutes , labai dziugu, kad Lietuvoje tokiu groziu esama, nekalbant jau apie profesionales. Vis ziuriu sita tema ir zaviuosi.
Konkreciai Disney princesytes nevalgomos, bet vistiek liks vaikui kaip zaisliukas.
Sveikos mergaites
Visu nesuminesiu, bet lb grazus tortai jusu
parodoj kaip nekeista lyderiavo maximos konditeriu tortai
Visu nesuminesiu, bet lb grazus tortai jusu
parodoj kaip nekeista lyderiavo maximos konditeriu tortai
QUOTE(Nevute @ 2012 11 11, 19:27)
ech,kaip grazu...
-------------------------
mases stori as irgi apziurejau
QUOTE(kirbe @ 2012 11 11, 19:22)
parodos tortai kiek matau labai gražus...bet va kurios klausinėjo apie masės story...nuotraukose puikiai matyti ,kad ne taip ir plonai iškočiota masė...užtat tortai lygutėliai,gražutėliai......
Butent,jei plona,tai viskas ir persisviecia,o va parodiniai ir lieka parodiniais,nes nieks nesismulkina su storiais.
NEVUTE
GRALI labai grazus pradedancios tortukai,sekmes
Mažulėlė,*saules_zuikutis*,Nevute,O-RE-AR, nuosirdus ir dideliausias ACIU Jums, kad pastebejot, geru zodziu paminejot
[quote=ingridasir,2012 11 11, 17:33]
[quote=dome,2012 11 11, 11:34]
Labai labai fainas o kaip vartus darei,gal gali placiau
Sildziau pastilaza mikrobangej ir su medicininiu vienkartiniu svirkstu (aisku be adatos) spaudziau nusipiesus atskiras vartu dalis, kai isdziuvo su tuo paciu pastilazu suklijavau.
[/quote]
Sauni ideja,ir gavosi super
[quote=dome,2012 11 11, 11:34]
Labai labai fainas o kaip vartus darei,gal gali placiau
Sildziau pastilaza mikrobangej ir su medicininiu vienkartiniu svirkstu (aisku be adatos) spaudziau nusipiesus atskiras vartu dalis, kai isdziuvo su tuo paciu pastilazu suklijavau.
[/quote]
Sauni ideja,ir gavosi super
Dianaaa1215 grazu 3-ias jau tikriausiai kokiai kirpejai ?esu tokia ideja maciusi (gal ten jusu ir buvo..) tik vietoj geltonu plauku buvo rudi,tad ryskiau ziurejosi o is ko tie melyni burbuliukai torto krastuose, dviauksciame vestuviniame torte ?dailiai atrodo..
Umedyte, mėlyni burbuliukai iš pastilažo, dažyti perlamutriniais dažais
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 11 12, 10:42)
Visi grazus. Bet man asmeniskai mieliausias pirmas