Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(leguska69 @ 2012 11 11, 14:53)

Labai grazus lapai wub.gif wub.gif wub.gif visas tortas irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2012 11 11, 18:29)
ramune.v, dangiuk, pasta222, grali, leguska69 - gražūs tortukai.  4u.gif

@adrij@, jūsų meškučiai fantastiki.  wub.gif
Gal galite figūrėlių lipdytojos pasidalinti, su kokia mase lengviausia dirbti lipdant figūrėles? Ir kuo klijuojate vieną dalį prie kitos?  g.gif  ax.gif

aciu.
kiek man reik, visad darau is pastilazo dengimui smile.gif nebent tai butu batukai bet ir tuos paskutini syk dariau is to pacio ax.gif
Atsakyti
grali,grazus du tortukai,o apie kamuoli nieko negaliu pasakyti-pergiliai i zole ikisot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, didziausi sveikinimai aguonai, apziurejau is arti jos graziasias gelytes, laaaabai jau grazios wub.gif o kaip jums paroda, kurios ten apsilanke? smile.gif

O jau tortu gausumas ir grazumas smile.gif
ingridasir sesutei tortas super thumbup.gif ir futbolo aikste thumbup.gif
Mingailiux fejiskas tortas nuostabus, man dabar reikes daryt, bet paciai teks lipdyt feja g.gif
Angel1203 nuostabus vestuvinis tortas wub.gif
@adrij@ moliuuuuugas wub.gif wub.gif ir visi kiti be zodziu...
ramune.v labai zaismingas rankinukas, mergaite turejo buti laiminga toki gavusi smile.gif
dangiuk kuklus bet zavus smile.gif
pasta222 reikia mums cia susiorganizuoti koki konkursa, vis idomiau butu smile.gif o profes kaip adrija, olesta ir tt.. vertinimo komisijoj sedetu ir keltu korteles biggrin.gif thumbup.gif first.gif beje, masiniukas wub.gif
grali mario toks juokingas, bet labai panasus smile.gif ir labai grazus su gelytem tortukas thumbup.gif
leguska69 man rudeniski labai labai grazus.. wub.gif lapai kaip tikri nuo medzio uzdeti smile.gif

Na ir kelis savo atnesu

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oi man jūsų tortukai kaip iš fantasikos srities... nesitiki, kad jie valgomi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 11 11, 18:27)

Nuostabios figureles. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Nevute,2012 11 11, 19:27]

pasta222 reikia mums cia susiorganizuoti koki konkursa, vis idomiau butu smile.gif o profes kaip adrija, olesta ir tt.. vertinimo komisijoj sedetu ir keltu korteles biggrin.gif thumbup.gif first.gif beje, masiniukas wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu cia groziu kaip visada galima prisiziuret wub.gif
atnesu ir as viena paprastuti, varskinis gaivumelis su bananais, 2,1kg 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingridasir @ 2012 11 11, 09:02)
Idedu dar viena savo, kaip tik su valgoma nuotrauka, kuria uzsakiau cia kur ankstesnej zinutej nuoroda ideta. Futbolininkui, dideliam Ronaldo gerbejui.

labai tikroviška aikštė drinks_cheers.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 11 11, 11:12)
As tuos krasciukus labai bijau daryt,kad nepradurt ten,kur nereikia.Sakykit kokio storio mase denget,kad tokie ryskus krimperiukai gavosi? ax.gif

Kad aš žinočiau blush2.gif

Super torčiukas Gustei drinks_cheers.gif ir Pastos mašiniukas thumbup.gif kiti irgi kaip visada - yra į ką akis ganyti drinks_cheers.gif

Atsakyti
Kirbe, SZ, Mingailiux, pasta22, ramune.v, @drija@, ingridasir, umedyte, labai gražūs tortai. Ir kitų tortai taip pat labai thumbup.gif , atsiprašau jei nepaminejau. (:buziukas:), gražu, bet herojų tokių nepažįstu smile.gif

Mano įspūdžiai iš parodos neblogi, tortai verti dėmesio, aguOnos puokštės taip pat wub.gif visi aplinkui aikčiojo, kaip gali būti tokios tikroviškos ir valgomos wub.gif
Ikelsiu dar foto man ispūdį palikusių tortų ir PJŪVIŲ bigsmile.gif
[attachmentid=225441]
[attachmentid=225442]
[attachmentid=225439]
[attachmentid=225440]

šitas VIP saldumynų tortas "pastatytas" ant tuščiavidurių baldojo šokolado rutuliukų blink.gif ir tie rutuliukai ne per visą plotą išdėstyti, o tik krašte rateliu bigsmile.gif
Beje, VIP saldymynų stende buvo dar vienas dar didesnio skersmens gal 4 aukštų tortas ir visi aukštai (išskyrus apatinį) pastatyti ant tų tučiavidurių rutuliukų ir jie sudėti tik rateliu kraštuose bigsmile.gif neįsivaizduoju, kaip atlaiko torto apačia be jokios atramos per vidurį...
[attachmentid=225443]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 11 lapkričio 2012 - 19:44
QUOTE(melynas dangus @ 2012 11 11, 19:43)
(:buziukas:), gražu, bet herojų tokių nepažįstu  smile.gif

as tiesa pasakius irgi nepazistu, bet yra pasirodo peppa pig blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2012 11 11, 14:53)

aciu Kirbei uz pamoka kaip lapus lipdyt smile.gif

nėra už ka....
super pavyko....

parodos tortai kiek matau labai gražus...bet va kurios klausinėjo apie masės story...nuotraukose puikiai matyti ,kad ne taip ir plonai iškočiota masė...užtat tortai lygutėliai,gražutėliai......
Atsakyti