Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija

Mes irgi skrendame į Žironą birželio mėn.Praeitais metasi susipažinome su ispanų šeima iš Barselonos ir jų paklausėme, kur galėtume apsistoti ramaus poilsio.Mums rekomendavo Begurą ir aplinkinius miestelius. Mes pasirinkome Calella de Palafrugell. Tai ramus miestelis, kur yra daugybė nuomojamų apartamentų.Paguglinkit, sužinosit daugiau.Kiek domėjomės, tai ramiam šeimyniniam poilsiui siūlo kurortus aukščiau kurorto Calella (čia kita calella).
Sėkmingų paieškų
Atsakyti
QUOTE(zirma @ 2010 05 21, 13:47)
Mes irgi skrendame į Žironą birželio mėn.Praeitais metasi susipažinome su ispanų šeima iš Barselonos ir jų paklausėme, kur galėtume apsistoti ramaus poilsio.Mums rekomendavo Begurą ir aplinkinius miestelius. Mes pasirinkome Calella de Palafrugell. Tai ramus miestelis, kur yra daugybė nuomojamų apartamentų.Paguglinkit, sužinosit daugiau.Kiek domėjomės, tai ramiam šeimyniniam poilsiui siūlo kurortus aukščiau kurorto Calella (čia kita calella).
Sėkmingų paieškų

Aciu uz patarima. Deja jau siose rajonuose mums tinkantys apartamentai jau uzsakyti...Teks kazkiek kitur ieskoti. Gal kas girdejot kanors apie miesteli Darnius?
Atsakyti
QUOTE(pumilija @ 2010 05 02, 12:07)

Tas tai tiesa doh.gif Net Ispanijos pietuose, kurortiniuose miesteliuose sunkiai susisnekedavom, o kai kur isvis nei bum bum biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif domina oras šiuo metu ispanijoje, kosta brava vietovėse?
Nes orų prognozės nlb džiugina blink.gif
Gal kas buvote birželio mėnesį, kokie ten orai vyrauja?
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Menesiui atvykstam i Alicantes regiona (rugsejis-spalis) ir ieskome kur apsistoti, noretume nuomoti buta (dviese). Dabar ziurineju skelbimu puslapius, issiunciau daug uzklausimu, pagrinde privatus zmones skelbias, man neatrodo labai patikima - baisu kad apgaus, baisu, kad butas pasirodys ne toks kaip foto, rajonas baisus ar dar kas. Galvoju gal per agentura saugiau? Bet nelabai as ju randu arba ieskot nemoku. Gal turite kokiu minciu, ar tiesiog rekomenduotumete koki buteli? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2010 06 09, 14:11)
Sveikos, merginos,
Menesiui atvykstam i Alicantes regiona (rugsejis-spalis) ir ieskome kur apsistoti, noretume nuomoti buta (dviese). Dabar ziurineju skelbimu puslapius, issiunciau daug uzklausimu, pagrinde privatus zmones skelbias, man neatrodo labai patikima - baisu kad apgaus, baisu, kad butas pasirodys ne toks kaip foto, rajonas baisus ar dar kas. Galvoju gal per agentura saugiau? Bet nelabai as ju randu arba ieskot nemoku. Gal turite kokiu minciu, ar tiesiog rekomenduotumete koki buteli?  4u.gif

Kiek teko susidurt su privaciais nuomotojais, jokiu nesusipratimu nebudavo. Nuotraukos nepagrazintos, su pinigais viskas tvarkoje. Bet grazus apartamentai dazniausiai budavo ne paciu ispanu, o anglu ar vokieciu smile.gif Su jais visi reikaklai buvo ir tvarkomi, kaip su vietiniais, nezinau.
Atsakyti
Sveiki, gal jau yra grįžusių iš atostogų Ispanijoje. Domina a/m nuomos kainos, alaus bare kainos. Atsiliepimai apie viešbučius ir pan. Kažkaip ramu čia. Atostogos prasideda vacation4.gif
Atsakyti
Siandien grizau su seima is Ispanijos.Buvau Lorett de mare kurorte.Tai jaunimui skirtas kurortas.Pirmas ispudis neblogas,bet su kiekviena diena blogejo. Siulyciau su vaikais i Tossa vaziuoti ar Santa Susana ir pan. Fenals garden viesbutis Lorete 4 zv.,bet atitinka kokias 3.Vaikams pramogu nera. Restorano aptarnavimas prastas,truksta kai kuriu indu, valgai tarp kruvos tusciu leksciu,maistas ir kambarys nieko.Iki centro tolokai.Jei domina kas nors is Kosta Bravos klauskite.Pernai buvau Santoj Susanoj.
Atsakyti
QUOTE(Daiva 100 @ 2010 06 20, 21:04)
Siandien grizau su seima is Ispanijos.Buvau Lorett de mare kurorte.Tai jaunimui skirtas kurortas.Pirmas ispudis neblogas,bet su kiekviena diena blogejo. Siulyciau su vaikais i Tossa vaziuoti ar Santa Susana ir pan. Fenals garden viesbutis Lorete 4 zv.,bet atitinka kokias 3.Vaikams pramogu nera. Restorano aptarnavimas prastas,truksta kai kuriu indu, valgai tarp kruvos tusciu leksciu,maistas ir kambarys nieko.Iki centro tolokai.Jei domina kas nors is Kosta  Bravos klauskite.Pernai buvau Santoj Susanoj.

O kaip papludimys? Tiek Lorett de mare, tiek Santa Susanoj? Ar staigiai gileja nuo kranto, ar smeliukas, ar akmenys?
Atsakyti
Abiejuose kurortuose papludimy smulkus zvyras. Jura skaidri, bet gileja staiga. Vanduo saltokas, bet lietuviai priprate prie Baltijos, tai maudosi. Vietiniu teigimu, siemet oras labai saltas, nors buvo apie 20 laipsniu.
Atsakyti
QUOTE(Daiva 100 @ 2010 06 20, 21:04)
Siandien grizau su seima is Ispanijos.Buvau Lorett de mare kurorte.Tai jaunimui skirtas kurortas.Pirmas ispudis neblogas,bet su kiekviena diena blogejo. Siulyciau su vaikais i Tossa vaziuoti ar Santa Susana ir pan. Fenals garden viesbutis Lorete 4 zv.,bet atitinka kokias 3.Vaikams pramogu nera. Restorano aptarnavimas prastas,truksta kai kuriu indu, valgai tarp kruvos tusciu leksciu,maistas ir kambarys nieko.Iki centro tolokai.Jei domina kas nors is Kosta  Bravos klauskite.Pernai buvau Santoj Susanoj.

Sveiki,

Daiva, mane labai domina Costa Brava kurortai, o ypac viezbutukai.
gal galit ka rekomenduoti - vaziuojam su vaiku. ir apsitosim po nakti skirtingoje vietoje. Aciu uz komentarus.
Atsakyti
Lorete nakciai apsistoti geras ir Fenals Garden.Kambarys didelis ,svarus ,maistas geras,tik nera vaikams pramogu ir kiek toliau nuo miesto centro,bet ne uzmiestyje. Ramu.Samba viesb. centre su programa , koncertais,bet reikia lipti i kalna,o jei su mazu vaiku tai nepatarciau.Tosoj zinojau nebloga viesbuti,tik pamirsau pavadinima.Kai prisiminsiu parasysiu.Labai ramus ir su vaiku tinkamas kurortas.Santoj Susanoj geras viesbutis Akva Marina,su programa , neblogu maistu,taip pat Tahitii viesbutis.Bevaikstant po Susana,nepastebesit kaip pereisit Malgrad de Mar miesta,nes jie jungiasi is vien.Masinos nuoma nuo 40 euru. Is Susanos,Pinedos, Blaneso ir kitu miesteliu, isskyrus Loreta ir Tosa labai patogu vykti i Barsa traukiniu .Stotis paciuose miesteliuose. IsLoreto ir Tosos i blanesa veza autobusas,o is ten i traukini.Traukinys sustoja paciam centre .Liuks! Super patogu! thumbup.gif
Atsakyti