Sveikos,
Noriu truputi pasidalinti savo patyrimais Ispanijoje.
Liepos pradzioje poilsiavome Salou kurorte Vil. la Romana viesbutyje.
Salou kurortas tikrai ramus nepalyginsi su Kretoje Hersonisos kurortu. Tai jei kas nori baliu festivaliu nesiulo jo rinktis. Siame kurorte geru viesbuciu prie pat juros yra gal du. Musu viesbutis buvo tikrai tolokai nuo juros. reikedavo eiti 15 min. Nepatogu truputi kai taip lauke karsta. Viesbutyje daugiausia poilsiauja su seimomis. Tikrai LABAI LABAI daug vaiku. Tai kas vaziuoja be vaiku pagalvokit ar verta.
Siaip maistas tikrai neblogas. Aisku po 4 dienu jua pradeda igrist, nes kartojasi ir skonis panasus visko. Ten penktadieniais vyksta zuvies diena. Buna pilna kreveciu, geldeliu dkeis kiek nori.
Yra animatoriai nuo 10 val ir pasirodimas trunka apie valanda. Kartais vaikams i baseina imeta didelius pripustus zaislus, gali jie ciuozineti nuju, laipioti ir pan.
Tai tiek apie viesbuti
Jie kam kas idomu kaluskit padesiu.
Nepatiko labai tas kad ten parduotuvese ar siaip kur nelabai jie moka net Ispanu kalba, o ka jau sneket apie kitas.
Yra mieste traukinukai-autobusiukai triju spalvu. Kiana pamirsau ar 3 ar 5 Eu zmogui ir gali rata aplink miesta prasukt neislipant.
Nuo viesbucio Vil la Romana iki renfes (el traukinio stotis) eiti 15 min. tiek pat ir iki aurtobusu stoteles.
Keliones is Tezturo pirkom i monserat vienuolyna (Jei gide siulys nusipirkt knygele uz 5 Eu, nepirkit, neverta ) ir i Barselonos fontanus. Is fontanu tikejausi geresnio ispudzio. Savarankiskai iki fontanu varyt nelabai iseina, nes fontanai prasideda 9:30 o paskutinis autobusa ar traukinys i salou yra apie 10 tai niekaip nespeji, todel kaip ir be tezturo nebutume pamate. O visur kitur lekem savarankiskai. Sekmes kas varys i Katalonija. Siulau butinai aplankyt Barselona, ji man labiausiai ir patiko ispudi. Siai i Salou daugiau nevaziuociau.
Papildyta:
Nuotraukytes superines!!! Trupouteli dabar gailiuosi kad nepasirinkau sio kurorto
Sveiki, keliaujam rugpjūčio pradžioj į Kosta Brava, Lloret de Maras. Kokias ekskursijas siūlytumėt imti? (važiuojam su Novaturu)
QUOTE(Utopia @ 2008 07 19, 18:18)
Sveiki, keliaujam rugpjūčio pradžioj į Kosta Brava, Lloret de Maras. Kokias ekskursijas siūlytumėt imti? (važiuojam su Novaturu)
Mes su vaiku buvome Llorete,man labai patiko
Jums duos lankstinukus,su ekskursiju sarasu. Mes vaziavom i dvi- akvariuma ir fontanus Barselonoje ir i pili Comte de Vallordera.
Pili man labai patiko flamenko, o Barselonoje-fontanai
Akvariumas diedelio ispudzio nepaliko Kainavo dviems-130 euru.
QUOTE(rulle @ 2008 07 25, 10:37)
Mes su vaiku buvome Llorete,man labai patiko
Jums duos lankstinukus,su ekskursiju sarasu. Mes vaziavom i dvi- akvariuma ir fontanus Barselonoje ir i pili Comte de Vallordera.
akvariumas kainuoja 15 euru suaugusiems, o kelione kokiu 10 euru atsieitu, jei vaziuotumete patys.
tik kiekvienas renkasi pats - vieni nori, kad nuo duru iki duru veztu, o kiti patys orientuojasi vietovese ir keliauja visuomeniniu transportu
QUOTE(ananaska @ 2008 07 25, 10:59)
akvariumas kainuoja 15 euru suaugusiems, o kelione kokiu 10 euru atsieitu, jei vaziuotumete patys.
tik kiekvienas renkasi pats - vieni nori, kad nuo duru iki duru veztu, o kiti patys orientuojasi vietovese ir keliauja visuomeniniu transportu
Tai suprantu,kad uz viska permokejau,bet pirma karta vaziavau ir nepernesu tokio karscio Jei reiktu paciai viskuo rupintis,buciau nebegrizusi is ten
QUOTE(rulle @ 2008 07 25, 11:12)
Tai suprantu,kad uz viska permokejau,bet pirma karta vaziavau ir nepernesu tokio karscio Jei reiktu paciai viskuo rupintis,buciau nebegrizusi is ten
nesikrimsk, mokejai uz rupesti
mes buvome savarankiska kompanija, ryztingai nusiteikusi pamaisyti po barsa ir apylinkes savarankiskai. matem visus reklaminius bukletus apie ekskursijas, bet kadangi jau zinojau is interneto, kas kiek kainuoja vaziuojant paciam, tai kategoriskai atmetem rupesti mumis.
pvz vaziuoti i Figuera Salvadoro Dali muzieju Barsoje kviecia uz 66 eurus, o is tikro mums kainavo po 9.8 euro kelione i viena puse renfe traukiniu ir 11 euru bilietas, taigi 9.8+9.8+11=30.60
Mes jau susiplanavom visus pinigėlius ir nusprendėm, kad norim keliauti su agentūra Aš ispaniškai moku, tad susikalbėti nebūtų bėdos, bet.. na, nedrasu, tikrai. O ir šiaip, važiuojam pasilsėti, sumokėsim pinigus ir duokit mums viską paruoštą
Mes galvojam važiuoti į Andorą, Barseloną, Salvadoro Dali muziejų, ispanišką naktį "La siesta", koridą ir Monserat vienuolyną. Tik dabar galvoju ar kur nors nesusidubliuos kas nors, t.y. kad nuvažiavus į vieną ekskursiją gausim A, o nuvažiavus į kitą gausim B + A.
Gal kas žinot kokie reikalai yra su uodais ar kitais vabzdžiais ten rugpjūčio mėnesį? Gal vertėtų nusipirkt purškalo nuo jų?
Mes galvojam važiuoti į Andorą, Barseloną, Salvadoro Dali muziejų, ispanišką naktį "La siesta", koridą ir Monserat vienuolyną. Tik dabar galvoju ar kur nors nesusidubliuos kas nors, t.y. kad nuvažiavus į vieną ekskursiją gausim A, o nuvažiavus į kitą gausim B + A.
Gal kas žinot kokie reikalai yra su uodais ar kitais vabzdžiais ten rugpjūčio mėnesį? Gal vertėtų nusipirkt purškalo nuo jų?
QUOTE(Utopia @ 2008 08 03, 00:28)
mes buvome birzelio pabaigoje-liepos pradzioje, tai uodai ziauriai kandziojo, ypac vaikus
seimininko, is kurio nuomavome vila, klauseme, ar cia visalaik taip, tai sake, kad ypac daug masalu rugsejo menesi kokia priemone nuo uodu gal visgi geriau pasiimti
O jūs prie jūros (vandenyno) buvote?
Sveikos, mamytės
Mes planuojame kitą savaitgalį važiuoti su mašina iki Barselonos ir ten visur su savo transportu važinėsimės, apsistosime pas draugus, jie nuo Barselonos netoli kažkur gyvena.
Skaičiau temukę ir bandžiau susirašyti vietas kur verta nueiti ir ką galima gražaus pamatyti... tai ką - galva susisuko
MB užduotis man - suruošti kelionės maršrutą, tai aš visai pasimetusi.....
Mes planuojame kitą savaitgalį važiuoti su mašina iki Barselonos ir ten visur su savo transportu važinėsimės, apsistosime pas draugus, jie nuo Barselonos netoli kažkur gyvena.
Skaičiau temukę ir bandžiau susirašyti vietas kur verta nueiti ir ką galima gražaus pamatyti... tai ką - galva susisuko
MB užduotis man - suruošti kelionės maršrutą, tai aš visai pasimetusi.....
QUOTE(Utopia @ 2008 08 06, 19:00)
O jūs prie jūros (vandenyno) buvote?
San Sebastiane esu buvusi, o ka?
Advoco, tai jei pacioj Barselonoj, tai labai aisku, ka reikia pamatyt ner cia ko pasimesti
QUOTE(Prime @ 2008 08 10, 09:57)
Advoco, tai jei pacioj Barselonoj, tai labai aisku, ka reikia pamatyt ner cia ko pasimesti
nu joa ką Barselonoj pamatyti jau daugmaž susirašiau
ale va visą maršrutą iki Ispanijos sudaryti, pro kur važiuoti, kur ką pamatyti, tai dar grybauju juodai Bandau laimės ir patarimų ieškoti temukėje automobiliu po Europą...