Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija

Sveikos,

Noriu truputi pasidalinti savo patyrimais Ispanijoje. smile.gif
Liepos pradzioje poilsiavome Salou kurorte Vil. la Romana viesbutyje.
Salou kurortas tikrai ramus nepalyginsi su Kretoje Hersonisos kurortu. Tai jei kas nori baliu festivaliu nesiulo jo rinktis. Siame kurorte geru viesbuciu prie pat juros yra gal du. Musu viesbutis buvo tikrai tolokai nuo juros. reikedavo eiti 15 min. Nepatogu truputi kai taip lauke karsta. Viesbutyje daugiausia poilsiauja su seimomis. Tikrai LABAI LABAI daug vaiku. Tai kas vaziuoja be vaiku pagalvokit ar verta. smile.gif
Siaip maistas tikrai neblogas. Aisku po 4 dienu jua pradeda igrist, nes kartojasi ir skonis panasus visko. Ten penktadieniais vyksta zuvies diena. Buna pilna kreveciu, geldeliu dkeis kiek nori. smile.gif
Yra animatoriai nuo 10 val ir pasirodimas trunka apie valanda. Kartais vaikams i baseina imeta didelius pripustus zaislus, gali jie ciuozineti nuju, laipioti ir pan.
Tai tiek apie viesbuti smile.gif
Jie kam kas idomu kaluskit padesiu.
Nepatiko labai tas kad ten parduotuvese ar siaip kur nelabai jie moka net Ispanu kalba, o ka jau sneket apie kitas.
Yra mieste traukinukai-autobusiukai triju spalvu. Kiana pamirsau ar 3 ar 5 Eu zmogui ir gali rata aplink miesta prasukt neislipant. smile.gif
Nuo viesbucio Vil la Romana iki renfes (el traukinio stotis) eiti 15 min. tiek pat ir iki aurtobusu stoteles. smile.gif
Keliones is Tezturo pirkom i monserat vienuolyna (Jei gide siulys nusipirkt knygele uz 5 Eu, nepirkit, neverta smile.gif ) ir i Barselonos fontanus. Is fontanu tikejausi geresnio ispudzio. smile.gif Savarankiskai iki fontanu varyt nelabai iseina, nes fontanai prasideda 9:30 o paskutinis autobusa ar traukinys i salou yra apie 10 tai niekaip nespeji, todel kaip ir be tezturo nebutume pamate. O visur kitur lekem savarankiskai. Sekmes kas varys i Katalonija. Siulau butinai aplankyt Barselona, ji man labiausiai ir patiko ispudi. Siai i Salou daugiau nevaziuociau. smile.gif
Papildyta:
Nuotraukytes superines!!! Trupouteli dabar gailiuosi kad nepasirinkau sio kurorto smile.gif

Atsakyti
Sveiki, keliaujam rugpjūčio pradžioj į Kosta Brava, Lloret de Maras. Kokias ekskursijas siūlytumėt imti? smile.gif (važiuojam su Novaturu)
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2008 07 19, 18:18)
Sveiki, keliaujam rugpjūčio pradžioj į Kosta Brava, Lloret de Maras. Kokias ekskursijas siūlytumėt imti? smile.gif (važiuojam su Novaturu)

Mes su vaiku buvome Llorete,man labai patiko thumbup.gif
Jums duos lankstinukus,su ekskursiju sarasu. Mes vaziavom i dvi- akvariuma ir fontanus Barselonoje ir i pili Comte de Vallordera.
Pili man labai patiko flamenko, o Barselonoje-fontanai rolleyes.gif
Akvariumas diedelio ispudzio nepaliko ax.gif Kainavo dviems-130 euru.
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 07 25, 10:37)
Mes su vaiku buvome Llorete,man labai patiko  thumbup.gif
Jums duos lankstinukus,su ekskursiju sarasu. Mes vaziavom i dvi- akvariuma  ir fontanus Barselonoje ir i pili Comte de Vallordera.
Pili man labai patiko flamenko, o Barselonoje-fontanai rolleyes.gif
Akvariumas diedelio ispudzio nepaliko ax.gif Kainavo dviems-130 euru.

akvariumas kainuoja 15 euru suaugusiems, o kelione kokiu 10 euru atsieitu, jei vaziuotumete patys.
tik kiekvienas renkasi pats - vieni nori, kad nuo duru iki duru veztu, o kiti patys orientuojasi vietovese ir keliauja visuomeniniu transportu
Atsakyti
QUOTE(ananaska @ 2008 07 25, 10:59)
akvariumas kainuoja 15 euru suaugusiems, o kelione kokiu 10 euru atsieitu, jei vaziuotumete patys.
tik kiekvienas renkasi pats - vieni nori, kad nuo duru iki duru veztu, o kiti patys orientuojasi vietovese ir keliauja visuomeniniu transportu

Tai suprantu,kad uz viska permokejau,bet pirma karta vaziavau ir nepernesu tokio karscio schmoll.gif Jei reiktu paciai viskuo rupintis,buciau nebegrizusi is ten lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 07 25, 11:12)
Tai suprantu,kad uz viska permokejau,bet pirma karta vaziavau ir nepernesu tokio karscio  schmoll.gif Jei reiktu paciai viskuo rupintis,buciau nebegrizusi is ten  lotuliukas.gif

nesikrimsk, mokejai uz rupesti smile.gif
mes buvome savarankiska kompanija, ryztingai nusiteikusi pamaisyti po barsa ir apylinkes savarankiskai. matem visus reklaminius bukletus apie ekskursijas, bet kadangi jau zinojau is interneto, kas kiek kainuoja vaziuojant paciam, tai kategoriskai atmetem rupesti mumis.
pvz vaziuoti i Figuera Salvadoro Dali muzieju Barsoje kviecia uz 66 eurus, o is tikro mums kainavo po 9.8 euro kelione i viena puse renfe traukiniu ir 11 euru bilietas, taigi 9.8+9.8+11=30.60
Atsakyti
Mes jau susiplanavom visus pinigėlius ir nusprendėm, kad norim keliauti su agentūra wink.gif Aš ispaniškai moku, tad susikalbėti nebūtų bėdos, bet.. na, nedrasu, tikrai. O ir šiaip, važiuojam pasilsėti, sumokėsim pinigus ir duokit mums viską paruoštą smile.gif

Mes galvojam važiuoti į Andorą, Barseloną, Salvadoro Dali muziejų, ispanišką naktį "La siesta", koridą ir Monserat vienuolyną. Tik dabar galvoju ar kur nors nesusidubliuos kas nors, t.y. kad nuvažiavus į vieną ekskursiją gausim A, o nuvažiavus į kitą gausim B + A. doh.gif

Gal kas žinot kokie reikalai yra su uodais ar kitais vabzdžiais ten rugpjūčio mėnesį? Gal vertėtų nusipirkt purškalo nuo jų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2008 08 03, 00:28)
Gal kas žinot kokie reikalai yra su uodais ar kitais vabzdžiais ten rugpjūčio mėnesį? Gal vertėtų nusipirkt purškalo nuo jų? rolleyes.gif

mes buvome birzelio pabaigoje-liepos pradzioje, tai uodai ziauriai kandziojo, ypac vaikus
seimininko, is kurio nuomavome vila, klauseme, ar cia visalaik taip, tai sake, kad ypac daug masalu rugsejo menesi g.gif kokia priemone nuo uodu gal visgi geriau pasiimti
Atsakyti
O jūs prie jūros (vandenyno) buvote? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif

Mes planuojame kitą savaitgalį važiuoti su mašina iki Barselonos rolleyes.gif ir ten visur su savo transportu važinėsimės, apsistosime pas draugus, jie nuo Barselonos netoli kažkur gyvena. ax.gif
Skaičiau temukę ir bandžiau susirašyti vietas kur verta nueiti ir ką galima gražaus pamatyti... cool.gif tai ką - galva susisuko doh.gif
MB užduotis man - suruošti kelionės maršrutą, tai aš visai pasimetusi..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2008 08 06, 19:00)
O jūs prie jūros (vandenyno) buvote? rolleyes.gif

San Sebastiane esu buvusi, o ka?
Advoco, tai jei pacioj Barselonoj, tai labai aisku, ka reikia pamatyt biggrin.gif ner cia ko pasimesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2008 08 10, 09:57)
Advoco, tai jei pacioj Barselonoj, tai labai aisku, ka reikia pamatyt  biggrin.gif  ner cia ko pasimesti  biggrin.gif

nu joa biggrin.gif ką Barselonoj pamatyti jau daugmaž susirašiau rolleyes.gif

ale va visą maršrutą iki Ispanijos sudaryti, pro kur važiuoti, kur ką pamatyti, tai dar grybauju juodai doh.gif Bandau laimės ir patarimų ieškoti temukėje automobiliu po Europą... cool.gif
Atsakyti