Įkraunama...
Įkraunama...

Ispanija

QUOTE(rulle @ 2008 05 14, 13:58)
Aciu uz nuomone 4u.gif ,nes abejoti jau pradejau smile.gif

Na pavyzdziui as, neisivaizduoju poilsio ispanijoje jei nesinuomoji masinos, kad ir kokie tie miesteliai, visvien per kelias dienas pabosta smile.gif o ir i ekskursijas zymiai pigiau nuvaziuoti, pats vairavimas labai paprastas, nes vairuotojai mandagesni ir visur zenklai sustatyti. Jei jau vaziuojat su vaiku, tai as dar siulyciau Salou(costa dorada) miesteli, vien del pramogu parko port aventura, pati jame 2 kartus buvau o ir trecia planuoju nuvykti. Yra ka veikti tiek jauniems tiek suaugusiems http://www.portaventura.co.uk/ . Kazkas panasaus i disneylanda tik ne toks vaikiskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garsink: 14 gegužės 2008 - 15:48
Buvau siandiena agenturoje, darbuotojos sake,kad Ispanijoje brangesnis poilsis,nei kitur ax.gif
Dabar galvosiu,ka cia daryti g.gif nes i Turkija pigiau,pasimeciau doh.gif
Reik vaiko dokumentus sutvarkyti,planuoju isvykti birzelio 17 d., jei viska spesiu,nes kitus men.labai karsta.
Atsakyti
Perskaičiau visą pirmą temą ir visi gyrė Lloret de Maras kurortą, tai mes su vyru šiemet ir nusprendėme ten poilsiauti bei jau užsisakėme viešbutį. O dabar radau priešingą informacija ir šiek tiek susierzinau unsure.gif Na bet tikuosi, kad nenusivilsime taip kaip nuvylė Turkija.
Atsakyti
Sveiki, nežinau ar yra atskira tema klausimams, taip kad atsiprašau jei ne čia pataikiau.

Mane domintų susisiekimas tarp miestelio Lloret de mar (ar kitų kurortinių) ir Barselonos.
Ar geriau važiuoti autobusu ar traukiniu? Ar yra persėdimai? Kiek užtrunka? Kiek kainuoja?
Kada pirmas/paskutinis autobusas ar traukinys, ar stotelės toli nuo centro?
Jei yra susidūrūsių, būtų malonu išgirsti atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Papaye @ 2008 05 20, 19:54)
Sveiki, nežinau ar yra atskira tema klausimams, taip kad atsiprašau jei ne čia pataikiau.

Mane domintų susisiekimas tarp miestelio Lloret de mar (ar kitų kurortinių) ir Barselonos.
Ar geriau važiuoti autobusu ar traukiniu? Ar yra persėdimai? Kiek užtrunka? Kiek kainuoja?
Kada pirmas/paskutinis autobusas ar traukinys, ar stotelės toli nuo centro?
Jei yra susidūrūsių, būtų malonu išgirsti atsakymus  4u.gif

Jei vaziuosite ne viena, geriausia nuomotis masina. Jei reikes padeti surasti pigiausia varianta-kreipkites. Daugiaus padeti negaliu, nes nelabai naudojausi.
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2008 05 21, 08:45)
Nu tikrai idomu .. g.gif  Ir as taip noreciau  biggrin.gif  As manau, kad jeigu jau turite toki priejima pirkti tokias pigias keliones tai manau tuo girtis nereiktu, nes pvz. mane tai siutas ima.. kai supranti ant  kiek permoki.. doh.gif  Ir manau ne as viena taip galvoju...Nors as manau, kad stebuklu nebuna!

tokiu atveju geriausia paciai organizuotis kelione, o ne per agentura, tada ir nepermokesi, jei is anksto tai darysi arba seksi kainas ir gaudysi nebloga pasiulyma (kalbu apie avialinijas - nes tai ir sudaro pagrinde kainos skirtuma)
Atsakyti
Laba dienele,
Gal buvot ir galite patarti kuris viesbutis geresnis ar PALAS PINEDA ar CARIBE RESORT. Labai svarbu maitinimo kokybe, nes MB turi letine liga.
Jei maitinimas 2 k.d., tai kiek tokiuose visbuciuose kainuoja kava, arbata, vanduo, karštas patiekalas?
LABAI LABAI LABAI LAUKSIU, NES LABAI GREITAI TURIU PASIRINKTI 4u.gif
Atsakyti
Truputi Malagos paivairinimui ax.gif
Papildyta:
Dar pora

QUOTE(rulle @ 2008 05 26, 11:32)
Kaip faina  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Ten man labai patiko wub.gif Sakiau gal kita met reikes tik su merginom islekti savaitei pasiilseti tik nezinau kaip su vyriskiais susitarti, nes bent jau kaip as buvau tai neziurejo Ispanai, kad su vyru einu, kalbino kabino ir visiskai ignoravo mano ir kitu moteriskiu vyrus lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, netiketai nusipirkom bilietus i Barcelona birzelio pabaigai savaitei (nes reikejo isnaudoti SAS mylias cool.gif ). As pati grizau is barselonos pries menesi, tai tikrai zinau, kad su dviem mazais vaikais po miesta nenoriu trankytis, nors, aisku, barcelona grazi wub.gif
Galvojam nuomotis masina, tik dar niekaip nepasisprendziu, i kuria puse traukti - ar link valencijos, ar i priesinga puse. Oro uoste nuomosimes masina, taciau po sali keliauti nesiruosiame. Kadangi busime tik savaite, tai noriu issinuomoti koki bungalow netoli juros ir ramiai leisti dienas.
Koki kurorta patartumete rinktis? Ir ar realu nieko nesinuomoti cia internetu, o nuvykus i vieta bandyt ieskotis? Ar neliksime ant ledo? Viesbuciai nedomina
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2008 05 26, 13:57)
Sveiki, netiketai nusipirkom bilietus i Barcelona birzelio pabaigai savaitei (nes reikejo isnaudoti SAS mylias  cool.gif ). As pati grizau is barselonos pries menesi, tai tikrai zinau, kad su dviem mazais vaikais po miesta nenoriu trankytis, nors, aisku, barcelona grazi  wub.gif
Galvojam nuomotis masina, tik dar niekaip nepasisprendziu, i kuria puse traukti - ar link valencijos, ar i priesinga puse. Oro uoste nuomosimes masina, taciau po sali keliauti nesiruosiame. Kadangi busime tik savaite, tai noriu issinuomoti koki bungalow netoli juros ir ramiai leisti dienas.
Koki kurorta patartumete rinktis? Ir ar realu nieko nesinuomoti cia internetu, o nuvykus i vieta bandyt ieskotis? Ar neliksime ant ledo? Viesbuciai nedomina

Manau geriau internetu ka nors rezervuokite, juk sezonas g.gif Mes tai leksim su vaikais i portaventura parka bigsmile.gif
Atsakyti
as pirmadieni jau busiu Ibizos saloje. Ruosiuosi geroms atostogoms ir tikiuosi Jums suruosti fotoreportaza smile.gif 4u.gif

Geru atostogu, kas isvaziuoja irgi drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

user posted image

foto is praeitu musu atostogu Ibizoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgaile: 26 gegužės 2008 - 17:00
As buvau Salou (Costa Dorada) 4 zv. viesbuty Vil.la Romana. Viesbuti uzsisakem is alpharooms, viesbutis su pusryciais ir vakariene 2 zmonems gavosi apie 300 EUR. Skridom su Ryanair,tai labai labai pigiai buvo. 8 dienu kelione vienam zmogui gavosi apie 200 EUR. Vis delto galima nebrangiai rasti. Ypac anksciau uzsisakant lektuvo bilietus.Viesbuti tai bet kada galima uzsisakyti ir veliau.
Salou yra Port Aventura parkas,del kurio ten ir verta vaziuoti bigsmile.gif Kiek esu kur buvus,niekur taip nenoreciau sugrizti kaip i ta parka...Nerealu!Greiciau mano mergaite uzaugtu,nes dabar jai dar ten nelabai idomu butu.
Buvom 2 kartus nuvaziave i Barselona. Is Salou vaziuoja traukinys, pigus ten jie. Gal 10 euru kainavo i abi puses, tiksliai neatsimenu. Viena diena Barselonoj vazinejom su tais dviauksciais autobusais, ten gavom tokia nuolaidu knygute i visokius objektus, tame tarpe ir Port Aventura 2 uz 1 kaina thumbup.gif
Kadangi vaziavom spalio 3 d.,tai tokiu oru tik i ekskursijas ir vazinet,nes prie juros salta ir tuscia rolleyes.gif
Atsakyti