deja, ispanijoj nera tokios situacijos, kaip turkijoj. bent jau pernai tikrai kainos buvo tik pora euru mazesnes, nei lietuviu siulomu ekskursiju. gal situacija kiek pasikeite, bet pats pirkau ekskursijas is lietuviu... ir dar nuo buhalteres pernai gavau i nosi (ji vyko pirma, as po jos), nes kai pripasakojau apie "dvigubai aukstesnes" kainas, ji liko nenuvaziavusi i andora...

na, nespeju as viso pasaulio aplakstyti ir dar 9 menesius (kaip minimum) per sezona padirbeti ofise

todel ir informuoju apie pernykste situacija. gal kazkas jau buvo siemet ispanijoj? gal ten yra kazkokiu pasikeitimu?
jeigu atvirai, as tik susipazistu su situacija vietoje, o
jokiu ekskursiju neperku nei is lietuviu, nei is vietiniu agenturu. viska organizuojuosi savarankiskai. taip as per savaite suspejau ir i andora sulakstyti (o pamaciau kur kas daugiau, nei dauguma turistu mato, esu daugiau nei isitikines, kad nelabai lietuviai zino, kur yra pirmasis A. Gaudi projektuotas parkas), ir i Madrida, ir visus tris Barselonos centrus pesciomis ismalti - ir dar turejau kelias dienas poilsiui prie juros. o buvau tik savaite laiko
Šiandien aš Genijus.
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 28, 00:06)
ŠIANDIEN TU GENIJUS !!!!!
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 03 28, 01:03)
Viskas, aš išsisunkusi it citrina...