Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai

QUOTE(Donalita @ 2014 03 09, 18:18)
Stengiuosi sūnui paspausti  ant sąžinės:
-Apsirengti pats nenori, į tualetą nueiti tingi, pamokas ruošti tau atsibido. Gal tu nori pas leliukus į darželį? Jiems ten nieko nereikia daryti.
-Ne, aš noriu pas karalius :-D

gudruolis lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj smagiai prisijuokiau skaitydama biggrin.gif
Pati būdama maža, turėjau vandens pistoletą, kurį vadindavau "pistoletas pačimu" (rus. kodel?) biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų mažiausias trimetinukas dar švepluoja ir tėčio vardą ištaria labai į temą: Mamūnas (Ramūnas).
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 10 05, 22:49)
Mūsų mažiausias trimetinukas dar švepluoja ir tėčio vardą ištaria labai į temą: Mamūnas (Ramūnas).

jei maniškės trimetės paklausi koks tėčio vardas - tai sužinosi kad Anelijus.

Na, iš ties tai tėtis Nerijus, bet 'r' dar netaria, o kam priekyje tą 'A' prilipdo - žalio supratimo neturim biggrin.gif

---

valgom savaitgalį pusryčius, dukra pasiprašo sūrio lazdelės. Gauna, bet truputį pavoliojusi nebenori, jau nori sūrelio. Deramės, kad pirmiau suvalgys tą sūrio lazdelę, o po to gaus sūrelį. Matydamas, kad nieko nebus, tėtis nusileidžia ir pasisiūlo padėti suvalgyti tą sūrio lazdelę. Dukra greitai padalina ją į dvi dalis, viena dalis gaunasi didelė, o kita maža. Greitai įvertina , ir ištiesia tėčiui didžiąją dalį. Ir priduria:
"Matai, kokia aš gera draugė!" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2014 10 06, 11:08)
valgom savaitgalį pusryčius, dukra pasiprašo sūrio lazdelės. Gauna, bet truputį pavoliojusi nebenori, jau nori sūrelio. Deramės, kad pirmiau suvalgys tą sūrio lazdelę, o po to gaus sūrelį. Matydamas, kad nieko nebus, tėtis nusileidžia ir pasisiūlo padėti suvalgyti tą sūrio lazdelę. Dukra greitai padalina ją į dvi dalis, viena dalis gaunasi didelė, o kita maža. Greitai įvertina , ir ištiesia tėčiui didžiąją dalį. Ir priduria:
"Matai, kokia aš gera draugė!"  biggrin.gif

smile.gif reikėjo ir sūrelį pasiūlyt dalintis smile.gif
maniškis kartą tokius vyriokus iš vėžių išmušė. Žodžiu,išlipam iš lifto,o ten stovi du tokie nu jaunuoliai,gal po 20 kelis metus. Pasitraukia mus praleist,o mano vaikis atsisuka ir tokiu rimtu tonu "Šiaip tai - Laba diena" smile.gif nu smile.gif pasimetė tie vyriokai biggrin.gif
Atsakyti
Dukra (6 metu) garsiai dziaugiasi:
- Kaip gerai, mama, kad turi tu mano maza broliuka, tai turi ka veikt. O taip tai tik nagus lakuotum ir eitum i darba lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepamenu kiek dukrai buvo metu..Bet nuvezem mano kriksto sunui dovana...Ji iteikia ta dovana ir sako:Reikia dalintis pirma as pazaisiu paskui tu smile.gif
Atsakyti
Budas paskubinti Kaledas
Dukra 5 metu ateina ir sako:
-Mama, jau ryt Kaledos?
-Nu ne, dar iki Kaledu geras menuo
-Bet as jau suvalgiau Advento kalendoriaus saldainius, tai turi ateiti Kaledos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etra @ 2014 09 11, 10:32)
Susirašinėjam su dukra skypu:
-Paskambink seneliui.
-Ngl. sąskėj tuščia.
-Tu čia kaip dabar rašai? Normaliai rašyk.
-Negaliu paskambinti tavo tėvui, nes telefono sąskaitoj nepakanka lėšų. Ar dabar gerai?

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dukra ateina ir skundziasi:
-Mama, man sultys ikando i liezuvi doh.gif
Pasirodo sultys prarugusios doh.gif
Atsakyti
Mašinoj piešiam ant apšarmojusių stiklų. Dukra moko mane nupiešti paukštį. Sako:
-Pirmiausia nupiešk tokią didelę figūrą kiaušinio formos.
Aš piešiu :
-Ahaa.... ką toliau?
-O ką toliau... Sėdėk ir lauk, kol paukštis išsiris...

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etra: 03 gruodžio 2014 - 15:30
QUOTE(Etra @ 2014 12 03, 15:21)
Mašinoj piešiam ant apšarmojusių stiklų. Dukra moko mane nupiešti paukštį. Sako:
-Pirmiausia nupiešk tokią didelę figūrą kiaušinio formos.
Aš piešiu :
-Ahaa.... ką toliau?
-O ką toliau... Sėdėk ir lauk, kol paukštis išsiris...

biggrin.gif

laugh.gif Fainuolė mergina! laugh.gif
Atsakyti