Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai

Smagu prisiminti ką mūsų mažieji kartais sumąsto wub.gif

Kartą važiuojant mūsų trimetė dukrytė mums sako: O jei man kada nors pradės skaudėti dantį? Tada būsit jūs kalti, kad man saldumynų davėt. Jūs man sveikatą sugadinot. (Saldumynų pirmąkart paragavo trejų.)
Manoji saldumynų nemėgėja kartą sako: Kaip čia yra, kad aš šokolado nebemėgstu? Jau turbūt man senatvė.
Vyras knygyne pirko knygą, belaukiant prie kasos, kol atiduos grąžą, dukrytė žiūri į tėtį ir klausia: Tėti, ką tetai reikia sakyt?
Prie pietų stalo dukrytės pokalbis su tėveliu:
-Kaip mama tokį skanų guliašą pagamina?
-Tikriausiai deda daug meilės?
-Kaip tai meilės? Su kuo ją deda? Gal su rankom?
-Ne. Su širdim.
-Kaip su širdim? Gal su nosim? biggrin.gif
Atsakyti
Kartą mano 6-iametis sako:
-Mama, kiek bus 35+18?
-Kam tau reikia, pirmiau išmok tvirtai skaičiuoti iki 20.
-Ne, aš tik noriu žinoti, ar tu dar būsi gyva, kai man bus 18.
Net žandikaulis atvipo biggrin.gif Paskui primečiau, kad jų klasėj numirė vienos mergaitės mama, turbūt mokytoja ką nors pašnekėjo ta tema.
Atsakyti
Jei vakare plaunu galvą ir einu miegot su nedadžiovintais plaukais, tai rytą atrodau, kaip susigarbanojus, kol jų neiššukuoju. Mažis mane tokią retai pamato. Vieną tokį rytą jis man sako:
-Kaip tavo plaukai susilankstė!
Atsakyti
Stengiuosi sūnui paspausti ant sąžinės:
-Apsirengti pats nenori, į tualetą nueiti tingi, pamokas ruošti tau atsibido. Gal tu nori pas leliukus į darželį? Jiems ten nieko nereikia daryti.
-Ne, aš noriu pas karalius :-D
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2014 03 09, 17:18)
Stengiuosi sūnui paspausti  ant sąžinės:
-Apsirengti pats nenori, į tualetą nueiti tingi, pamokas ruošti tau atsibido. Gal tu nori pas leliukus į darželį? Jiems ten nieko nereikia daryti.
-Ne, aš noriu pas karalius :-D

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
protingas vaikas, zino kur noreti thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyresneliui 5 ne uz kalnu. Karta prieina prie manes ir klausia:
- Mama, o tu moteris?
Atsakyti
Keletas mūsiškio perliukų.Sako tėčiu: Bočius jau senas,o aš naujas smile.gif o vakare seka man pasaka:Gyveno 3 paršiukai ir nusprendė pasistatyti po namą ir viskas,pabaiga,o vilko nebuvo.Sakau:Tai kur vilkas,o jis man:Išvažiavo i Norfą apsipirkt smile.gif
Atsakyti
Vaziuojam su vaikais is mokyklos ir kalbames apie hobi. Klausiu, jeigu jusu paklaustu, kuom domites ka atsakytumet.
Didysis: Masinos, technologijos, mokslas, muzika.
Mazasis galvojo ganetinai ilgai. Ir, atsake: futbolas ir mergaites. O, paskui dar pridure: grazios mergaites.
Atsakyti
Keletas mano merginu perlu (kuriuos prisimenu, nepaziurejusi i uzrasus):

Didzioji (tada kokiu 7-8 m.) uzrase mociutei atviruka: "Sveikinu su gimtadieniu, linkiu tau dar ilgai nenumirti"

Vidurine sakydavo, kad masinos langus reikia "atraitoti", o vietoj razytis - issistiebti. Mes ir netaisydavom, labai grazu buvo smile.gif

Mazoji (2m.3men.) atbega is lauko ir su dziaugsmu: "Girdziu, smirda desreles, ateinu valgyt!"

As su vidurine mazumele aiskinuosi dalykus. Mazoji (apie 5m.) prieina ir klausia: "Jus cia barates ar apie gyvenima snekates?"
Atsakyti
Susirašinėjam su dukra skypu:
-Paskambink seneliui.
-Ngl. sąskėj tuščia.
-Tu čia kaip dabar rašai? Normaliai rašyk.
-Negaliu paskambinti tavo tėvui, nes telefono sąskaitoj nepakanka lėšų. Ar dabar gerai?
Atsakyti
QUOTE(egmara @ 2014 09 08, 00:43)
Keletas mano merginu perlu (kuriuos prisimenu, nepaziurejusi i uzrasus):

Didzioji (tada kokiu 7-8 m.) uzrase mociutei atviruka: "Sveikinu su gimtadieniu, linkiu tau dar ilgai nenumirti"

Vidurine sakydavo, kad masinos langus reikia "atraitoti", o vietoj razytis - issistiebti. Mes ir netaisydavom, labai grazu buvo smile.gif

Mazoji (2m.3men.) atbega is lauko ir su dziaugsmu: "Girdziu, smirda desreles, ateinu valgyt!"

As su vidurine mazumele aiskinuosi dalykus. Mazoji (apie 5m.) prieina ir klausia: "Jus cia barates ar apie gyvenima snekates?"

"Girdžiu smirda" thumbup.gif
Parvažiavo tėtis ir sako: Parvežiau ledų, sūnus klausia, ar su vafliuku, vyras sako: ne, kaip dešra supakuota, sesė (1,5m) atlekia šaukdama: deša deša deša (dešra) ačiū ačiū ačiū biggrin.gif
Sūnus keturių metų sako: Mama, pagirdėk, ką aš tau pasakysiu smile.gif
Atsakyti
mano vaikas žiūrėdamas kašį vis aiškindavo,kad kamuoliu reikia dalintis smile.gif
Atsakyti