Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai

Dar iš mūsų gyvenimo:
Dukra (3m.) atidžiai stebi, kaip ruošiu faršą - beriu prieskonius, mušu kiaušinį ir pan. Paskui sugalvojo paklaust:
-Niurkysi?
Aš sakau: "Ką?"
- Nu mėsą! Niurkysi?

Seniau ji buvo mačius, kaip aš faršą su rankom minkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etra @ 2012 12 13, 15:28)
Dukra:
-Pažįstų vieną katiną. Tokios sodriai juodos spalvos, kaip ir mano sąžinė....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Musiskis(26 men.) turi savo kambaryje naktine lempute kuria pats gali isijungti/isjungti...Si ryt prabudes jungia jungia...neisijungia...sako "mama pakeisk baterija" biggrin.gif Priprates jei zaisliukas nustoja veikti, tai keiciam baterija, bet lempute perdege pirma karta, dar nezino kad lempute reikia pakeisti, galvoja kad baterija... biggrin.gif

Arba dar...pries gera menesi ar du tetis ziuri "planet of the apes", prieina mazasis ziuri idemiai ir su nuostaba "tet, ziurek, bezdziones kalba..." po keliu sekundziu priduria "NESAMONE", o juokingiausia tai intonacija buvo to nesamone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 04 sausio 2013 - 07:24
sunui 2,4 metai. Sedasi i masina vaziuot:
miam miam, lia,lia, brrrrrrrrrrr.....
Atsakyti
Pamenu prasidejo pirmos TAMPAX reklamos. Nu niekaip su sese nesupratom, kas tas yra - isideda i delna, suspaudzia ir oi, kaip saugu blink.gif Mano sesuo mazyte dar buvo (gal kokiu 4m, o as 7-8m.). Tai va, ziurim su teciu kazka per TV ir per reklama vel ta TAMPAX reklamuoja. Mano sese ir klasia tecio: "Kas yra TAMPAX?" Tetis, sako nezinau, eik paklausk mamytes. Nubega sese i virtuve ir parbega atgal uz keliu sekundziu:"Mamyte nezino! Teti, kas yra TAMPAX?!" Tetis sako, nu tikrai nezinau. Sese: "Zinai! Tu viska zinai! Tetiiiiiiiii, kas yra TAMPAX?" Tetis nepasiduoda, sako, kad nezino. Tuo metu jis turejo toki nemaza pilvuka, tai sese jam kaip per bugnus pradejo ta pilva must ir dainuot "Tampax, tampax, taaaaampax! biggrin.gif Vienu momentu jai parupo, kas tai yra seksas g.gif Vel jai niekas neaiskino, tai ji tokia dainele dainuodavo: "Seksas, seksas, tai yra seksas, Seeeeeeeeksas!" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_candy: 04 sausio 2013 - 13:11
Mazius(2,2 met.) siryt...zaidzia su vyresniu broliu DS, netycia isijungia fotografavimo meniu...fotografuoja, as papuolu i kadra, bega rodyt teciui "ziurek, nufokinau mama!" bigsmile.gif
Atsakyti
pas močiutę dideli jungikliai, mažoji (2,8 m.) pamačius šaukia: "mamyte, pažiūrėk, koks mygtas" biggrin.gif (juk mažas, tai mygtukas)
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 01, 18:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Oi, čia tai topų topas  thumbup.gif O, kaip ji čia su sąžine surišo?

Tai jau nemaža, žino, kad sąžinė gali būti juoda biggrin.gif Kaip ji pati mėgsta sakyti, jei mane kas pagrobtų, tai po 20 min. sugrąžintų ir dar patys primokėtų, kad pasiimtum atgal... biggrin.gif
Atsakyti
Dar apie sese prisiminiau rolleyes.gif Mus kazkodel vaikystej kirpo trumpai, o sese labai norejo vienu momentu ilgu plauku, tai kai jai buvo apie 4-5 m. i tas storas pedkelnes (giedrius) prisikisdavo kitu drabuziu, zodziu pasidarydavo storas kasas ir pasimaudavo ant galvos ir sakydavo, kad kasas uzsiaugino biggrin.gif Tevai leisdavo jai taip vaiksciot ne tik po namus, bet ir parduotuve nueit biggrin.gif
Atsakyti
Vienas musu ivykis...
Sedim pas gydytoja laukiamaja dukrai apie 2.5m, Ji manes visko klausimeja, po to uzkalbina ja ir sakia sedinti moteriske, jos pradeda bendraut, tada jau moteriskes visko klausineja, ir stovedama pries ja sako...
Tetute,o kodel pas tave dryzuoti dantys... lotuliukas.gif
Tai supe kolidoriaus juokesi. Aisku tai tetutei nebuvo juokingi. Iskart puole skaityt savo kazkokius lapus. O as is gedos raudonavau.
Namuose dukros klausiu, kokie pas ta tetute dantys, tai ji sako auksiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ideas AND Love: 11 sausio 2013 - 12:54
Su vaikais buvome pas gydytoją. Gydytoja apžiūrėjo vyresnėlį, tada sako: "Na, kas dabar?" Antras sūnus apie save (nepilnai ketverių): "Ponas Saulius".
Atsakyti
bigsmile.gif
Atsakyti