QUOTE(Migluzee @ 2012 11 21, 00:38)
Pagaliau prisiprasau 3m.sunaus buckio. Tas prisispaude prie lupu ir sukioja galva.
as nustebus, sakau: ka cia tu darai?
Sunus: dede taip daro.
Sakau:koks dede?
Sunus: tas dede per telika (rodo i telika)

Va šitaip ir mūsų panelė (3 m.) kartais padaro ir vis per tą televizorių

Ir dar iš mūsų gyvenimo:
Laukiausi antro vaikelio, (dukrai buvo beveik treji) ir kartais pavartydavau knygą apie vaisiaus vystymąsi su labai spavotom iliustracijom. Viename puslapyje pavaizduotas geltonas kiaušinėlis ir link jo artėjantis pilkas spermatozoidas, dukra pamatė ir klausia "mama, kas čia?", aš, žinoma, galvoju, kaip čia man atsakyt, ar teisybę ar ką kita sugalvot, bet man nespėjus sugalvot, ji pati garsiai pateikė atsakymą "čia uogienė (kiaušinėlis), o čia šaukštas (spermatozoidas)".

Man beliko tik palinksėt galva

Dar:
Vartom vakare lovoje abi su dukra knygutę apie žvėriukus. Dukra pamačius zebrą, sako "negalima atidaryti zebro?" Mano akys

, klausiu kaip suprast, o ji toliau "negalima atidaryti zebro?" Nu aš po ilgų apmąstymų kaip ir iš kur čia ji taip sugalvojo sakau "nu negalima". Ji: "O dėdė atidarė zebrą šiandien per televizorių.." Tada prisiminiau, kad tądien rodė laidą "Žmogus prieš gamtą", kur herojus, radęs negyvą zebrą, atsipjovė jo mėsos..

Paskui, neperseniausiai gavau iš jos gerą patarimą, ką daryti, kad plaukai neslinktų. Pamačius mane, geriančią vitaminus nuo plaukų slinkimo, paklausė: "Ką čia geri?" Aš: "Vitaminus" Ji: "Kokius?" Aš: "Kad plaukai nekristų nuo galvos". Po kiek laiko ateina pas mane su kepure ir sako užtikrintu tonu: "Reikia kepurę nešioti ir nekris tada plaukai"

Logiška, arne?