Įkraunama...
Įkraunama...

Tema apie rankines...

QUOTE(katalike @ 2013 04 12, 20:04)
Taip naglai meluot, kad originalai blink.gif
Akiniai jūsų puslapyje:
http://www.worthget....ses-p-3881.html

Taigi originalus! Cia juk ne Chanel, o Flattering Chanel. Cia kita firma cool.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Limni @ 2013 04 12, 20:12)
Taigi originalus! Cia juk ne Chanel, o Flattering Chanel. Cia kita firma  cool.gif hihihi.gif

Kitaicu triukas : adidas-abidas, nike-mike ir t.t. , o jusu preke dar ir su Chalel zenklu ant dezes . schmoll.gif Baikit cirkus ir reklamas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darvina: 12 balandžio 2013 - 19:42
QUOTE(simonyte005 @ 2013 04 12, 14:02)
Sveikos merginos,
Netycia,beieskodama sau geros tases radau facebooko puslapy : Fashion Pill - Vardines Prekes ( https://www.facebook...rdines-Prekes/) Tenai labai didelis vardiniu prekiu pasirinkimas. Susigundziusi nusipirkau LV tasyte.. Ir likau... Labai patenkinta!!! 4u.gif Begalo gera kokybe, naturali odyte,ir dokumentai visi vietoje.
Pabandykite ir jus tenai apsilankyt drinks_cheers.gif

Neatidaro šio puslapio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 04 12, 20:40)
Kitaicu triukas : adidas-abidas, nike-mike ir t.t. , o jusu preke dar ir su Chalel zenklu ant dezes . schmoll.gif  Baikit cirkus ir reklamas  blush2.gif

Ten tiesiog būdvardis, o ne iškraipytas pavadinimas wink.gif Bet nuotrauka facebooke - ta pati, kaip padielkių puslapiuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 12 balandžio 2013 - 20:37
QUOTE(darvina @ 2013 04 12, 20:40)
Kitaicu triukas : adidas-abidas, nike-mike ir t.t. , o jusu preke dar ir su Chalel zenklu ant dezes . schmoll.gif  Baikit cirkus ir reklamas  blush2.gif

Cia turbut ne man taiket.
Atsakyti
QUOTE(Limni @ 2013 04 12, 22:47)
Cia turbut ne man taiket.

Ne jums bigsmile.gif , o fake platintojai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darvina: 13 balandžio 2013 - 06:40
O man kazkaip vienodai jie vardiniai ar ne,svarbu butu grazu ir kokybiska. O moketi baisinius pinigus uz vardini daikta - manau neprotinga,cia ale ,,nauju rusu,, , kurie neturi kur det pinigu,pomegis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 04 22, 10:45)
O man kazkaip vienodai jie vardiniai ar ne,svarbu butu grazu ir kokybiska. O moketi baisinius pinigus uz vardini daikta - manau neprotinga,cia ale ,,nauju rusu,, , kurie neturi kur det pinigu,pomegis mirksiukas.gif

Na ne visai, man jei graži rankinė, išskirtinio dizaino, tai tas pats kaip koks gero dailininko paveikslas, tik reikia pripažinti, kad paprastai tai prabangos prekės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 04 22, 09:45)

kam pirkti originalu rolex, kai gali 100 kart pigiau isigyti padielka? laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Paskutine gelsva wub.gif ,tokia vasariska..
Atsakyti
Kazkada zadejau ikelti realio Marc Jacobs Francesca rankines foto.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 25 balandžio 2013 - 20:28