Įkraunama...
Įkraunama...

Tema apie rankines...

QUOTE(karolinc' @ 2014 01 19, 23:22)

si kokia faina vasarai bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Nepasimetusi @ 2014 02 03, 23:50)

geltonoji gyvenchy irgi nieko vasarai butu ax.gif o ta kita kieno cia g.gif
Atsakyti
Antroji yra Philip Lim, man labai grazios jos, visu spalvu ir visu dydziu wub.gif beje maciau siandien mieste tokia rankine, tik nesu tikra ar originalas, ar kopija buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2014 03 31, 23:18)
Antroji yra Philip Lim, man labai grazios jos, visu spalvu ir visu dydziu  wub.gif  beje maciau siandien mieste tokia rankine, tik nesu tikra ar originalas, ar kopija buvo  ax.gif

Man jos irgi grazios, bet nevisai mano stiliaus. Plius apziurint kazkuo nepatiko - nepamenu tiksliai, bet man rodos ilga rankena nepatogi, vercia rankine. O siaip tenka ir neoriginaliu, o tiksliau kitu gamintoju, sita modeliuka pamatyt.
Atsakyti
Mergaitės, kokias naudojat priemones odinėms rankinėms odai saugoti? g.gif
Atsakyti
Keletas vyriškų rankinių, man labai gerai žiūrisi, tik kad pas mus dar negreit tokia mada ateis smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
[url=http://radikal.ru/fp/86b30c6aedab49f699ba35c7d4d59c91]user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 24 balandžio 2014 - 15:59
turiu klausimuka apie hermes rankines.. kazkada ieskojau googleje bet neradau atsakymo..
kodel jos nesiojamos prasegtos? cia patogumo reikalas ar mados?
Atsakyti
Apie kuri butent modeli?
Jei birkin, manau, kad jog tas uzsegimas visiskai nepatogus. Paziurek: norint uzsegti, is pradziu reikia "nuleisti'' ta ausyte taip, kad ir rankenos i tarpelius pataikytu, ir metaliukai i visas skylias. Tada dirzeli perverti per metaliukus is vienos ir kitos puses. Tada dirzelius uzdeti ant pagrindines uzsegimo sagteles ir ja pasukti. Gal atsegti ir galima ''op'': pasuki uzsegima, ir keliant ''ausyte'' (kaip sita dalis lietuviskai vadinasi?) viskas automatiskai ''issitraukia''. Bet uzsegti, praktiskai garantuoju, jog tik pasidejus rankine ant pavirsiaus iseis... Tai ir nesega biggrin.gif
Kelly kazkiek paprasciau, nors ir ji, kur pamatau, tai retai buna pilnai susegta.
Atsakyti
QUOTE(saulitta @ 2014 04 27, 11:49)
Apie kuri butent modeli?
Jei birkin, manau, kad jog tas uzsegimas visiskai nepatogus. Paziurek: norint uzsegti, is pradziu reikia "nuleisti'' ta ausyte taip, kad ir rankenos i tarpelius pataikytu, ir metaliukai i visas skylias. Tada dirzeli perverti per metaliukus is vienos ir kitos puses. Tada dirzelius uzdeti ant pagrindines uzsegimo sagteles ir ja pasukti.  Gal atsegti ir galima ''op'': pasuki uzsegima, ir keliant ''ausyte'' (kaip sita dalis lietuviskai vadinasi?)  viskas automatiskai ''issitraukia''. Bet uzsegti, praktiskai garantuoju, jog tik pasidejus rankine ant pavirsiaus iseis... Tai ir nesega  biggrin.gif
Kelly kazkiek paprasciau, nors ir ji, kur pamatau, tai retai buna pilnai susegta.

BIrkin man akiraty pasitaiko dazniau biggrin.gif
tai turbut isvada del patogumo...
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2014 06 18, 19:03)

spalva 10 balu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti