Įkraunama...
Įkraunama...

Tema apie rankines...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(chelsey @ 2014 01 17, 17:46)
Rankinių kainos:

PIRMOJI PELĖDA – 320 LT
KVIESTINIAI PIETŪS – 420 LT
SEKMADIENĮ GIMUSI – 520 LT
DIDELĖ GĖDA – 520 LT
Kitu, nauju modeliu kainu nezinau, bet tu rankiniu kuriu pasiutu neturi, pagaminimo laikas isaugo nuo 3 iki 5 savaiciu,. Bet spalvu pasirinkimas kur kas didesnis dabar taip pat  4u.gif

Visos rankinės jau kažkur po 300 lt pabrango doh.gif Jeigu buvau nusižiūrėjus kelias, tai dabar net nesvarstysiu schmoll.gif Šį sezoną renkuosi FURLA, dar nei karto nenuvylė cool.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 12 25, 20:06)
Miky smagios.

Laabai grazios, kur butu galima rast?
Dekui schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2014 02 09, 18:08)
Visos rankinės jau kažkur po 300 lt pabrango doh.gif  Jeigu buvau nusižiūrėjus kelias, tai dabar net nesvarstysiu schmoll.gif  Šį sezoną renkuosi FURLA, dar nei karto nenuvylė cool.gif

Na, man irgi atrodo, kad šių minimų ir kt. lietuviškų rankinių nėr ko lyginti su "Furla" ir pan. Tiesa sakant, sunku suprasti, kodėl lietuviškųjų kainos tokios "užlenktos"B).
Naujiena, mada, "prestižo" reikalas?
QUOTE(marmoozele @ 2014 02 24, 19:12)
Laabai grazios, kur butu galima rast?
Dekui schmoll.gif

Manau, pas mus "Milky" nėra. Nebent ieškoti internete ir siųstis. Kiek žinau, jų kainos nemažos. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2014 03 13, 16:21)
Na, man irgi atrodo, kad šių minimų ir kt. lietuviškų rankinių nėr ko lyginti su "Furla" ir pan. Tiesa sakant, sunku suprasti, kodėl lietuviškųjų kainos tokios "užlenktos"B).
Naujiena, mada, "prestižo" reikalas?

Vyriška kuprinė Tamsus debesis jau 1000 Lt kainuoja doh.gif
Bet aš rimtai nesuprantu jų kainodaros principų. Per tokį trumpą laiką šitaip ženkliai kelti kainas yra truputį nepadoru klientų atžvilgiu. Įdomu, kiek ilgai dar "važiuos" tokioj mažoj šaly su gana riboto skaičiaus klientūra ir palyginus nelabai didele jų perkamąja galia...
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2014 03 13, 15:33)
Bet aš rimtai nesuprantu jų kainodaros principų. Per tokį trumpą laiką šitaip ženkliai kelti kainas yra truputį nepadoru klientų atžvilgiu. Įdomu, kiek ilgai dar "važiuos" tokioj mažoj šaly su gana riboto skaičiaus klientūra ir palyginus nelabai didele jų perkamąja galia...

Matyt Chanel pavyzdziu seka - vis keli ir keli kainas, tai rankine ne siaip rankine, o investicija tampa tongue.gif
Atsakyti
As sumokejau 600 uz Paris Texas ir ,mano manymu cia jau kainos lubos.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2014 01 05, 01:15)

labai grazi pirma rankine, kur tokia rast
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 01 balandžio 2014 - 22:05