Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai ir keksiukai

na nera jau tokie saldus, man tai pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 03 11, 01:04)
kokia grazi ideja - pasinaudosiu  wub.gif o is ko ta lankeli butu galima padaryti, kad butu valgomas  g.gif
cia kaip suprantu kazkokia ale vielute, ka dar butu alima naudoti?

gal is guminuku lazdeles atlaikyti ir butu geras lankelis
Papildyta:
QUOTE(*rasa* @ 2013 02 28, 22:48)
Kondensuoto pieno keksiukai lengvai pagaminami, nedaug produktu reikia ir begalo skanus  wub.gif as su miltais kartais sumaisau pora saukstu kakavos ir i tesla (jau pabaigoje) imaisau sokolado pabarstuku - tada gaunasi taip pat begalo skanus kakaviniai/sokoladiniai keksiukai  wub.gif tikrai rekomenduoju  4u.gif

rytoj isbandysiu pusryciams ir man atrodo skaniai
Atsakyti
Siandiena isbandziau pirma kart nauja el. keptuve (nors pirkau pries metus smile.gif
receptukas buvo instrukcijoje, bet isverte i lietuviu k. Diana.S 4u.gif

keptuve tokia
http://babblin-brook...cake-pop-maker/

Popcake:

1. 250 gr. miltų
2. arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
3. kitvirtadalis arbatinio šaukštelio druskos
4. 120 gr. sviesto
5. 225 gr. cukraus
6. 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
7. 2 kiaušiniai
8. 225 ml. pieno

Išplakti cukrų su sviestu iki kreminės konsistencijos. Idėti kiaušinius ir vanilinį cukrų. Įpilti miltus, kepimo miltelius, druską ir pieną. Viską išmaišyti. Man patogu yra sudėti masę į dekoravimo maišelį ir jo pagalba pilti į kepimo formą, aišku šį procesą galima atlikti ir su arbatiniu šaukšteliu. Kepame apie 4-5 min.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

gal kas nors dar pasidalins receptuku, tinkanciu siai keptuvei mirksiukas.gif
Atsakyti
jau koks grozis wub.gif wub.gif noreciau ir as vaikams tokiu pridaryti wub.gif o kur tokia keptuve galima isigyti?ir pabarstukai jusu lb grazus 4u.gif kur perkat jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
Mamytes,turiu viena klausimeli. Nei karto nekepiau keksiuku savo gyvenime ir labai noriu isbandyti,nes juos megstu. Isigijau silikonine pigesne kepimo formele 6vnt tokia plonyte sakyciau,bet...Sakykite,jei nedeciau i vidu tu popieriuku specialiu keksiukams,tai ar tesla labai prikibtu prie pacios formeles ar ne? Gal tas popierius siaip daugiau del patogumo,grozio?
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 03 25, 09:59)
Mamytes,turiu viena klausimeli. Nei karto nekepiau keksiuku savo gyvenime ir labai noriu isbandyti,nes juos megstu. Isigijau silikonine pigesne kepimo formele 6vnt tokia plonyte sakyciau,bet...Sakykite,jei nedeciau i vidu tu popieriuku specialiu keksiukams,tai ar tesla labai prikibtu prie pacios formeles ar ne? Gal tas popierius siaip daugiau del patogumo,grozio?

Jei formele silikonine, tai drasiai gali nedeti popieteliu, lengvai issiims ir be ju.
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 03 25, 09:59)
........Sakykite,jei nedeciau i vidu tu popieriuku specialiu keksiukams,tai ar tesla labai prikibtu prie pacios formeles ar ne? Gal tas popierius siaip daugiau del patogumo,grozio?

kartais prikimba ir prie silikoninių formų paviršiaus mirksiukas.gif tokiu atveju siūlyčiau apsidrausti ir kepimo formelių vidų labai lengvai ištepti sviestuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mamytes uz atsakyma labai aciuks.gif
Pas mane silikonine formele,bandysiu kepti be popiereliu siandien 4u.gif
Atsakyti
Noriu ir aš savo keksiukus parodyti blush2.gif mano ištobulinto mylimiausio morkų pyrago recepto pagrindu ir mascarponės ir baltojo šokolado kremu. Gaunasi tokie nerealiai purūs, drėgni, vnž thumbup.gif
Receptą esu surašius štai čia mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos, seip as keksiuku nelabai megstu savu keptu , bet pirktiniai kartais patinka kai paragauju biggrin.gif gal numanot koks sokoladiniu keksiuku receptas butu panasiausius i ta maximos sokoladini karaliska dideli keksiuka, ku berods vienas 3,50 kainuoja? butu idomu pabandyti issikepti
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2013 03 25, 19:43)
Geras, jie jau tokią turi pardavime  bigsmile.gif

Noriu ir aš savo keksiukus parodyti  blush2.gif mano ištobulinto mylimiausio morkų pyrago recepto pagrindu ir mascarponės ir baltojo šokolado kremu. Gaunasi tokie nerealiai purūs, drėgni, vnž  thumbup.gif

Išbandžiau šiuos keksiukus-skanumėlis,tik kaip man susišvietė,kad tarkuot morkas su borukine reikia doh.gif ,bet skanu vis tiek buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 25, 02:28)

Oho kokie fainuciai, labai tiktu vaiku sventei, gaila kad neturiu tokios keptuves blush2.gif
Atsakyti