na nera jau tokie saldus, man tai pats tas
QUOTE(egzotikaa @ 2013 03 11, 01:04)
kokia grazi ideja - pasinaudosiu o is ko ta lankeli butu galima padaryti, kad butu valgomas
cia kaip suprantu kazkokia ale vielute, ka dar butu alima naudoti?
cia kaip suprantu kazkokia ale vielute, ka dar butu alima naudoti?
gal is guminuku lazdeles atlaikyti ir butu geras lankelis
Papildyta:
QUOTE(*rasa* @ 2013 02 28, 22:48)
Kondensuoto pieno keksiukai lengvai pagaminami, nedaug produktu reikia ir begalo skanus as su miltais kartais sumaisau pora saukstu kakavos ir i tesla (jau pabaigoje) imaisau sokolado pabarstuku - tada gaunasi taip pat begalo skanus kakaviniai/sokoladiniai keksiukai tikrai rekomenduoju
rytoj isbandysiu pusryciams ir man atrodo skaniai
Siandiena isbandziau pirma kart nauja el. keptuve (nors pirkau pries metus
receptukas buvo instrukcijoje, bet isverte i lietuviu k. Diana.S
keptuve tokia
http://babblin-brook...cake-pop-maker/
Popcake:
1. 250 gr. miltų
2. arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
3. kitvirtadalis arbatinio šaukštelio druskos
4. 120 gr. sviesto
5. 225 gr. cukraus
6. 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
7. 2 kiaušiniai
8. 225 ml. pieno
Išplakti cukrų su sviestu iki kreminės konsistencijos. Idėti kiaušinius ir vanilinį cukrų. Įpilti miltus, kepimo miltelius, druską ir pieną. Viską išmaišyti. Man patogu yra sudėti masę į dekoravimo maišelį ir jo pagalba pilti į kepimo formą, aišku šį procesą galima atlikti ir su arbatiniu šaukšteliu. Kepame apie 4-5 min.
gal kas nors dar pasidalins receptuku, tinkanciu siai keptuvei
receptukas buvo instrukcijoje, bet isverte i lietuviu k. Diana.S
keptuve tokia
http://babblin-brook...cake-pop-maker/
Popcake:
1. 250 gr. miltų
2. arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
3. kitvirtadalis arbatinio šaukštelio druskos
4. 120 gr. sviesto
5. 225 gr. cukraus
6. 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
7. 2 kiaušiniai
8. 225 ml. pieno
Išplakti cukrų su sviestu iki kreminės konsistencijos. Idėti kiaušinius ir vanilinį cukrų. Įpilti miltus, kepimo miltelius, druską ir pieną. Viską išmaišyti. Man patogu yra sudėti masę į dekoravimo maišelį ir jo pagalba pilti į kepimo formą, aišku šį procesą galima atlikti ir su arbatiniu šaukšteliu. Kepame apie 4-5 min.
gal kas nors dar pasidalins receptuku, tinkanciu siai keptuvei
jau koks grozis noreciau ir as vaikams tokiu pridaryti o kur tokia keptuve galima isigyti?ir pabarstukai jusu lb grazus kur perkat jei ne paslaptis?
Mamytes,turiu viena klausimeli. Nei karto nekepiau keksiuku savo gyvenime ir labai noriu isbandyti,nes juos megstu. Isigijau silikonine pigesne kepimo formele 6vnt tokia plonyte sakyciau,bet...Sakykite,jei nedeciau i vidu tu popieriuku specialiu keksiukams,tai ar tesla labai prikibtu prie pacios formeles ar ne? Gal tas popierius siaip daugiau del patogumo,grozio?
QUOTE(Vajuza @ 2013 03 25, 09:59)
Mamytes,turiu viena klausimeli. Nei karto nekepiau keksiuku savo gyvenime ir labai noriu isbandyti,nes juos megstu. Isigijau silikonine pigesne kepimo formele 6vnt tokia plonyte sakyciau,bet...Sakykite,jei nedeciau i vidu tu popieriuku specialiu keksiukams,tai ar tesla labai prikibtu prie pacios formeles ar ne? Gal tas popierius siaip daugiau del patogumo,grozio?
Jei formele silikonine, tai drasiai gali nedeti popieteliu, lengvai issiims ir be ju.
QUOTE(Vajuza @ 2013 03 25, 09:59)
........Sakykite,jei nedeciau i vidu tu popieriuku specialiu keksiukams,tai ar tesla labai prikibtu prie pacios formeles ar ne? Gal tas popierius siaip daugiau del patogumo,grozio?
kartais prikimba ir prie silikoninių formų paviršiaus tokiu atveju siūlyčiau apsidrausti ir kepimo formelių vidų labai lengvai ištepti sviestuku
Aciu mamytes uz atsakyma labai
Pas mane silikonine formele,bandysiu kepti be popiereliu siandien
Pas mane silikonine formele,bandysiu kepti be popiereliu siandien
QUOTE(varla @ 2013 03 25, 19:43)
Geras, jie jau tokią turi pardavime
Noriu ir aš savo keksiukus parodyti mano ištobulinto mylimiausio morkų pyrago recepto pagrindu ir mascarponės ir baltojo šokolado kremu. Gaunasi tokie nerealiai purūs, drėgni, vnž
Noriu ir aš savo keksiukus parodyti mano ištobulinto mylimiausio morkų pyrago recepto pagrindu ir mascarponės ir baltojo šokolado kremu. Gaunasi tokie nerealiai purūs, drėgni, vnž
Išbandžiau šiuos keksiukus-skanumėlis,tik kaip man susišvietė,kad tarkuot morkas su borukine reikia ,bet skanu vis tiek buvo
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 25, 02:28)
Oho kokie fainuciai, labai tiktu vaiku sventei, gaila kad neturiu tokios keptuves