Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai ir keksiukai

QUOTE(Rutele_S @ 2013 02 01, 21:25)
o jei ryte papuosus, issilaikys 7-8 valandas? ir koks tai kremas? sviestinis o kaip ruosiamas? ar taip ir vadinsis sviestinis kremas ir bet koks tinka?

realiai nežinau kiek laikysis, niekada neeksperimentavau, puošdavau valanda dvi prieš valgymą, o jūs išsikepkit bandomąjį keksą ir pažiūrėkit ar laikys smile.gif kremas tinka sviestinis, bet jis man visai neskanus, tinka maskarponės kremas, galima karamelinį kremą su kava daryt- labai skanus smile.gif galima netgi paprastą plaktą grietinėlę, bet ji jau tikrai tik greito vartojimo ir reikia labai teisingai ir gerai išplakti bet neperplakti, nes tai gali įvykti labai greitai smile.gif galit dar šlapę beze daryti, bet jos neesu ant keksų dėjus smile.gif
morenginis- sviestinis kremas bet irgi dar neišbandžiau wink.gif galit ganašą daryti. o receptų ieškokite super mamose wink.gif čia tikriausiai visi kurie išlaiko formą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožinė: 01 vasario 2013 - 22:59
QUOTE(Rožinė @ 2013 02 01, 23:52)
realiai nežinau kiek laikysis, niekada neeksperimentavau, puošdavau valanda dvi prieš valgymą, o jūs išsikepkit bandomąjį keksą ir pažiūrėkit ar laikys smile.gif kremas tinka sviestinis, bet jis man visai neskanus, tinka maskarponės kremas, galima sviestinį su rududu daryt- labai skanus smile.gif galima netgi paprastą plaktą grietinėlę, bet ji jau tikrai tik greito vartojimo smile.gif galit dar šlapę beze daryti, bet jos neesu ant keksų dėjus smile.gif

Gerai sakot jog reikia bandyti ir bus matyt kas kaip ax.gif Va maskarpones minejo toki irgi kai kas g.gif
sviestinio su rududu reiks paieskot recepto tiksliau kiek ko deti, nes siaip pati rududu tai megstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 02 02, 00:58)
Gerai sakot jog reikia bandyti ir bus matyt kas kaip ax.gif  Va maskarpones minejo toki irgi kai kas g.gif
sviestinio su rududu reiks paieskot recepto tiksliau kiek ko deti, nes siaip pati rududu tai megstu biggrin.gif

paskaitykit mano žinutė dar kartą, nes redagavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Katik pabaigiau savo pirmaja pazinti su kremu ant keksiuku! Dariau slapia beze. Bus matyt kaip ryt viskas atrodys, nes sunui reikia ryte i mokykla nestis. Tai turejau viska padaryti is vakaro! Kaip pirmam kartui esu viskuom patenkinta. Jei ir ryt jie atrodys taip kaip dabar, tai bus liuks liuks liuks!!! biggrin.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Tobulejimui ir mokymuisi vietos dar i valias bigsmile.gif Bet pirmas blynas neprisvilo wub.gif
Cia as tik apie papuosima kalbu, nes keksiuku kept nemoku. Bet kazkas gavosi...
Atsakyti
tikrai, gavosi, ir labai gražiai atrodo. Aš norėčiau pasiaišinti thumbup.gif
Atsakyti
Candy_lips, sauniai atrodo thumbup.gif tikiu, kad taip pat skanu kaip ir atrodo wub.gif
Atsakyti
sveikos, ir as "uzsikabinau" ant keksiuku kepimo biggrin.gif viena karta pabandziau, ir taip patiko, kad dabar ieskau vis ivairesniu receptuku kuriuos galeciau isbandyti smile.gif
sakykit kur jus perkat konditerinius svirkstus, maiselius ir visas kitas priemones reikalingas puosybai?gal galit internetiniu parduotuviu parekomenduoti, aciu ax.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
o cia mano patys pirmieji isbandyti keksiukai ax.gif

user posted image
Atsakyti
kepu ir aš keksiukus smile.gif
varškės keksiukai, bezė kremas

user posted image
Atsakyti
idomu pasidare g.gif o dauguma jusu kremus pacios darotes ar perkate gatavus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2013 02 09, 13:50)
idomu pasidare g.gif  o dauguma jusu kremus pacios darotes ar perkate gatavus? rolleyes.gif

nežinau kaip kitos, bet aš tai pati darausi.. vargu ar kokį bezė kur nusipirksit smile.gif
Atsakyti
Pribrendau ir as keksiukams beziuredama i jusu skanumynus smile.gif Tik va norejau paklausti, jei i keksiuka ikepciau saldyta braske, ar ji ten viduje "neisplauks", ar bus skanu? Gal kuri bandete? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drezy @ 2013 02 11, 11:07)
Pribrendau ir as keksiukams beziuredama i jusu skanumynus  smile.gif  Tik va norejau paklausti, jei i keksiuka ikepciau saldyta braske, ar ji ten viduje "neisplauks", ar bus skanu? Gal kuri bandete? Aciu  smile.gif

Manau jeigu saldyta tai turetu "isplaukt truputi", nuo atsilusios braskes. bandziau tik su svieziom, aisku minkstute gavos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sannioks: 11 vasario 2013 - 11:14