Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai ir keksiukai

sveikos, nesu kepusi niekad keksiuku.. patarkit kokios formeles, kokios firmos geriausios?
ar geriau silikokine forma?

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Esu turėjusi silikonines formeles (tokio tipo), dabar naudojuosi kieta forma (va tokia) ir man labiau patinka, patogiau tiesiog naudoti. Tiesa, dabar yra naujovė pavienės silikoninės formelės, tokių nesu bandžiusi. Atrodo gražiai, bet ar praktiška, nežinau, gal kas nors pasidalins patirtim.
Atsakyti
as naudoju pavienes silikonines (kadangi kepu konvekcineje, o visos keksiuku formos staciakampes ir netelpa, tai pirkau silikonines) ax.gif man patinka - nei as jas kazkuo tepu ir issiima puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2013 01 28, 07:28)
as naudoju pavienes silikonines

As taip pat naudoju silikonines keksiuku ir keksu formas, man jos labai patinka, kad lengvai issiima, taip pat kad ir tepti jokiais riebalais nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2013 01 27, 23:24)

QUOTE(remini @ 2013 01 28, 10:28)

QUOTE(*rasa* @ 2013 01 28, 11:04)

aciu pasisakiusioms 4u.gif
o kokios tos pavienes silikonines?

o ar dar popieriukus naudojate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 01 28, 19:34)
aciu pasisakiusioms  4u.gif

Taip, popieriukus dedu i formeles silikonines, taip keksiukai "neisgriuna" per krastus, kaip buna kepant tik popierinese formelese 4u.gif
Atsakyti
oi pabandysiu viska nusipirkti ir kepti wub.gif aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 01 28, 22:34)
aciu pasisakiusioms  4u.gif

pavienės tokios

popieriukus paprastai naudoju. bet būna, kad kartais labai prilimpa tas popieriukas prie keksiuko doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif paskaitinėjau jūsų temeles. oi kiek skanumynų čia prikėlę thumbup.gif 4u.gif aš taip pat naudoju pavienes silikonines formeles, man labai patinka smile.gif kartais ir patiekiu su jom, jei keksiukai tik iš orkaitės smile.gif čia užklydau ieškodama vieno receptuko. mokykloj buvo tokie sunkūs kietoki trapūs keksiukai su razinomis... niekur nepastebiu tokio receptuko. visi tokie lengvi, o aš noriu tokių senovinių smile.gif jei kas supratot apie ką aš, labai prašau ėmesti nuorodėlę su receptuku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o nenaudojat jokiu kremu keksiukams dekoruoti ir kartu kad jie nebutu sprangus?
Noreciau tokiu kremo papuosimu. Koks tai galetu buti kremas, kad is vakaro galeciau pasipuost keksiukus? pvz sokoladinius
http://www.thecupcak...Buttercream.png
Atsakyti
QUOTE(inetukas12 @ 2013 01 30, 17:58)
Sveikos smile.gif paskaitinėjau jūsų temeles. oi kiek skanumynų čia prikėlę  thumbup.gif  4u.gif aš taip pat naudoju pavienes silikonines formeles, man labai patinka smile.gif kartais ir patiekiu su jom, jei keksiukai tik iš orkaitės smile.gif čia užklydau ieškodama vieno receptuko. mokykloj buvo tokie sunkūs kietoki trapūs keksiukai su razinomis... niekur nepastebiu tokio receptuko. visi tokie lengvi, o aš noriu tokių senovinių smile.gif jei kas supratot apie ką aš, labai prašau ėmesti nuorodėlę su receptuku  4u.gif

apie roksus šnekate?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutele_S @ 2013 02 01, 18:01)
Sveikos, o nenaudojat jokiu kremu keksiukams dekoruoti ir kartu kad jie nebutu sprangus?
Noreciau tokiu kremo papuosimu. Koks tai galetu buti kremas, kad is vakaro galeciau pasipuost keksiukus? pvz sokoladinius
http://www.thecupcak...Buttercream.png

tokiu kremu keksiukus reikia puošti prieš vartojimą, tą pačią dieną
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožinė: 01 vasario 2013 - 17:45
QUOTE(Rožinė @ 2013 02 01, 18:46)
apie roksus šnekate?smile.gif
Papildyta:

tokiu kremu keksiukus reikia puošti prieš vartojimą, tą pačią dieną

o jei ryte papuosus, issilaikys 7-8 valandas? ir koks tai kremas? sviestinis o kaip ruosiamas? ar taip ir vadinsis sviestinis kremas ir bet koks tinka?
Atsakyti