Varskiniai keksiukai peledziuku tema
QUOTE(poniajurate @ 2015 03 08, 13:32)
labai gražūs, o koks kremas? labai gražiai kremo raštas atrodo, gal galit receptą kremo?
QUOTE(poniajurate @ 2015 03 08, 12:32)
Varskiniai keksiukai peledziuku tema
Labai grazus keksiukai
QUOTE(jolka1224 @ 2015 03 08, 15:46)
labai gražūs, o koks kremas? labai gražiai kremo raštas atrodo, gal galit receptą kremo?
Aciu kremas beze,kuri daroma su sirupu,antgalis D2
QUOTE(poniajurate @ 2015 03 09, 12:26)
Aciu kremas beze,kuri daroma su sirupu,antgalis D2
o kokius dazus nauduojate ? labai grazi spalvyte, ar neduoda kartuko ? nes amerikolor tai kartoki
QUOTE(Cola 777 @ 2015 03 09, 17:17)
o kokius dazus nauduojate ? labai grazi spalvyte, ar neduoda kartuko ? nes amerikolor tai kartoki
Na as ir naudoju americolor,kad skonis pasikeistu nepajutau
QUOTE(poniajurate @ 2015 03 12, 14:22)
Na as ir naudoju americolor,kad skonis pasikeistu nepajutau
Ponia Jūratė, parašykit prašom beze kremo receptą, kokios proporcijos produktų ? ir kiek jis išsilaiko ir neištyžta ant kekso ? ar reik šaldytuve laikyti ?
QUOTE(Lu Lu @ 2015 03 12, 15:37)
Ponia Jūratė, parašykit prašom beze kremo receptą, kokios proporcijos produktų ? ir kiek jis išsilaiko ir neištyžta ant kekso ? ar reik šaldytuve laikyti ?
As darau beze 1 kiausinio baltymui 100 gr.cukraus,cia ta beze kuriai verdamas sirupas ir plikomi baltymai.Kiek dariau visada labai gerai laikosi ant kekso,nes jis pastovejes apzdiusta ir neistyzta jei gerai padaryta beze :)as nelaikau saldytuve,nes stengiuos ta pacia diena padaryt kada valgys
Keleta temu paskaiciau apie keksiukus, tai susisuko galva tiek informacijos noreciau patikslinti, jei keksiukus noresiu puosti beze, tai tepti keksiuko virsu nereikia, o jei cukrine mase tai - sviestiniu kremu?
Pora receptu pabandziau, lyg gaunasi iskepti, dabar su sekanciu kepimu bandysiu puosti, arteja vaiku gimtadieniai, tai bandau po truputi
Pora receptu pabandziau, lyg gaunasi iskepti, dabar su sekanciu kepimu bandysiu puosti, arteja vaiku gimtadieniai, tai bandau po truputi
QUOTE(poniajurate @ 2015 03 12, 22:28)
As darau beze 1 kiausinio baltymui 100 gr.cukraus,cia ta beze kuriai verdamas sirupas ir plikomi baltymai.Kiek dariau visada labai gerai laikosi ant kekso,nes jis pastovejes apzdiusta ir neistyzta jei gerai padaryta beze :)as nelaikau saldytuve,nes stengiuos ta pacia diena padaryt kada valgys
O ką reiškia "čia ta beze kuriai verdamas sirupas ir plikomi baltymai" ? Tai jei suplakčiau tuos baltymus ir cukrų gaunas toks kaip pas Jūs foto ?
QUOTE(Lu Lu @ 2015 03 13, 10:43)
O ką reiškia "čia ta beze kuriai verdamas sirupas ir plikomi baltymai" ? Tai jei suplakčiau tuos baltymus ir cukrų gaunas toks kaip pas Jūs foto ?
Manau, va sita beze turejo omeny
http://www.gaspadine...ams-puosti-4173
QUOTE(Lu Lu @ 2015 03 13, 10:43)
O ką reiškia "čia ta beze kuriai verdamas sirupas ir plikomi baltymai" ? Tai jei suplakčiau tuos baltymus ir cukrų gaunas toks kaip pas Jūs foto ?
http://www.supermama...?...78104&st=36 as darau pagal sita 44 zinute
tik as 1 baltymui dedu 100 gr.cukraus
puosiant keksiukus beze niekuom tepti nereikia