Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai ir keksiukai

QUOTE(agente25 @ 2015 02 07, 11:54)
as naudojau namine varske ir ja sublenderiuoju gal mano klaida kad sublenderiuoju?

kad blenderiuojat - gerai kitaip jaustusi gumuliukai, bet ji sausa. Varskes keksiukams tinka paprasciausia varske is kvadratiniu pakiuku, ten kur slapia buna.

pakiukas varskes 180g.
minksto bet ne skysto sviesto, cukraus, miltu irgi po 180g.
3 kiausiniai
1 arb.saukst. kep. miltuku.


pasisildaus sviesta, bet kad nebutu skystas, sudedu kiausinius, cukru, varske, isplaku, supilu miltus ir kep. miltukus. Isplaku ir dedu i formeles. kepu 160-180.
paprasciausias receptas, visad gaunasi puikiai.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2015 02 07, 13:24)


Kiek laiko kepat?
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2015 02 07, 14:31)
Kiek laiko kepat?

g.gif nezinau biggrin.gif pagal vaizda...niekad kai kepu nieko neseku laiku. Nei biskvitu nei vistienos biggrin.gif Sitie kai parusveja ir gerai.
va koks rusvumas:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 07 vasario 2015 - 14:42
QUOTE(ramune.v @ 2015 02 07, 14:37)
g.gif nezinau biggrin.gif pagal vaizda...niekad kai kepu nieko neseku laiku. Nei biskvitu nei vistienos biggrin.gif Sitie kai parusveja ir gerai.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agente25 @ 2015 02 07, 10:54)
as naudojau namine varske ir ja sublenderiuoju gal mano klaida kad sublenderiuoju?

Aš taip pamąsčiau, o jei tą naminę varškę su kokia grietine sublenderiuot ir tik tada tą masę keksiukams naudot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2015 02 07, 16:21)
Aš taip pamąsčiau, o jei tą naminę varškę su kokia grietine sublenderiuot ir tik tada tą masę keksiukams naudot  g.gif

nemanau kad reik, tiesiog vos maziau miltu dekit gal arba vos daugiau riebalu (t.y. pvz. sviesto), ziurint koks tas sausumas, kokia konsistensija, bet sakau man butent sie visad geriau gaunasi su ta paprasta varske is pakiuku nei su ta is maisiuku smile.gif
Atsakyti
Labai grazus virsus keksiuko.ir kremas atrodo gan tvirtai laikosi.o sakykit jus kuo nors tepete keksiuka pries dedant krema.jis nenuciuozia


Cia beze,kuri darosi su sirupu,nenuciozia,laikosi puikiausiai ir nereikia niekuom keksiuko patept smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poniajurate: 07 vasario 2015 - 16:02
QUOTE(pašnekutė @ 2015 02 06, 21:59)
biggrin.gif  Tas ir taip aišku. Bet kartais, kaip mano atveju, gero rezultato reikėjo iš kart. O kai bus laiko - bus ir eksperimentų

lotuliukas.gif kad ir ką kas pasiūlys, vis tiek teks išbandyti ir ne visada tai - geriausias rezultatas
Atsakyti
Sveiki ar zemes riesutu sviestas visas buna surokas ? niekad jo neesu pirkus sendien nusipirkau keksui bet atsidarius stiklainiuka maloniai nustebau jis surokokas, tai pagalvojau ar cia as tik toki nusipirkau ar jie visi suroki?
Atsakyti
QUOTE(agente25 @ 2015 02 08, 15:34)
Sveiki ar zemes riesutu sviestas visas buna surokas ? niekad jo neesu pirkus sendien nusipirkau keksui bet atsidarius stiklainiuka maloniai nustebau jis surokokas, tai pagalvojau ar cia as tik toki nusipirkau ar jie visi suroki?

bent jau aš, kiek esu ragavusi žemės riešutų sviesto, tai jie visi buvo sūroki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agente25 @ 2015 02 08, 14:34)
Sveiki ar zemes riesutu sviestas visas buna surokas ? niekad jo neesu pirkus sendien nusipirkau keksui bet atsidarius stiklainiuka maloniai nustebau jis surokokas, tai pagalvojau ar cia as tik toki nusipirkau ar jie visi suroki?

Suroki.
Atsakyti
QUOTE(agente25 @ 2015 02 08, 12:34)
Sveiki ar zemes riesutu sviestas visas buna surokas ? niekad jo neesu pirkus sendien nusipirkau keksui bet atsidarius stiklainiuka maloniai nustebau jis surokokas, tai pagalvojau ar cia as tik toki nusipirkau ar jie visi suroki?

As perku 100% zemes riesutu sviesta be jokiu pridetiniu alieju ar druskos, tai tikrai jis nera surus. Paskaitykit sudeti ir bus aisku kodel jis surus.
Atsakyti