QUOTE(likta @ 2015 02 03, 09:18)
Recepte turi būti riebalai, tešla turi būti neypatingai tiršta ir viskas priklauso nuo pačios formos kokybės. Aš esu nusivylusi silikoninėmis kepimo formomis, esu pirkusi labai brangias profesionalams skirtas formas, po pusė metų naudojimo, teko išmesti, pradėjo kipti tešla.
Dėkui, bandysiu tokių ieškot
Papildyta:
QUOTE(raima.ma @ 2015 02 03, 20:49)
Tik eksperimentų dėka ir gauname rezultatą. Kas vienam paprasta - kitam kosmosas. Juk ne šiaip sau tiek klausimų dėl kepimų, o recepte juk viskas surašyta?
Nepatingėkite ir Jūs "paeksperimentuoti"
Ačiū ir jums
Imkit balionėlį ir nebebambėkit
Klausimas gi buvo: "gal kas gali patarti?" Jei neturit ką patarti, tai kam vargintis ir rašyt?