Laba diena. Patarkite keksiukų kepėjos, ko per daug ar per mažai į tešlą įdėjau, kad po pusdienio pastovėję keksiukai nuo savo popieriukų atsiklijavo patys....
Skonis buvo idealus - purūs ir minkšti.
QUOTE(Vaivux @ 2014 12 21, 19:15)
Laba diena. Patarkite keksiukų kepėjos, ko per daug ar per mažai į tešlą įdėjau, kad po pusdienio pastovėję keksiukai nuo savo popieriukų atsiklijavo patys....
Skonis buvo idealus - purūs ir minkšti.
Skonis buvo idealus - purūs ir minkšti.
Gal buvo riebokūs/? Man tai pusė masės ant popieriuko lieka
Nusipirkau figūrinę silikoninę formą tokią kaip gėlės žiedas. Pirmą kart ją bandysiu, bet nenoriu ilgų eksperimentų. Gal kuri nepatingėtų ir patartų, koks receptėlis geriausias, kad išsiformuotų ir gražiai išsiimtų visi lapukai. Ačių iš anksto
QUOTE(Vaivux @ 2014 12 21, 20:15)
Laba diena. Patarkite keksiukų kepėjos, ko per daug ar per mažai į tešlą įdėjau, kad po pusdienio pastovėję keksiukai nuo savo popieriukų atsiklijavo patys....
Skonis buvo idealus - purūs ir minkšti.
Skonis buvo idealus - purūs ir minkšti.
Manau viską gerai įdėjote, pas Jus labai geros kokybės popieriukai, vidus tikriausia blizgus, esu turėjusi panašius, tai keksiukai iškart iššokdavo iš popieriukų
QUOTE(pašnekutė @ 2015 02 02, 17:35)
Nusipirkau figūrinę silikoninę formą tokią kaip gėlės žiedas. Pirmą kart ją bandysiu, bet nenoriu ilgų eksperimentų. Gal kuri nepatingėtų ir patartų, koks receptėlis geriausias, kad išsiformuotų ir gražiai išsiimtų visi lapukai. Ačių iš anksto
Recepte turi būti riebalai, tešla turi būti neypatingai tiršta ir viskas priklauso nuo pačios formos kokybės. Aš esu nusivylusi silikoninėmis kepimo formomis, esu pirkusi labai brangias profesionalams skirtas formas, po pusė metų naudojimo, teko išmesti, pradėjo kipti tešla.
QUOTE(agente25 @ 2015 02 02, 23:56)
Sveikos norejau pas jus merginos pasiteiraut planuoju keksiukus puost sokoladiniu ganasu as ant ganaso uzdejus cukrines gelytes jos neprades tirpti?
Jeigu ganašas labai stiprus, tirpti nepradės
Jeigu juodas šokoladas apie 55- 65%, tai stiprus, baltam šokoladui imčiau daugiau kažkur 1:1,5. Ir puošti prieš atiduodant, tokiame kreme yra drėgmės, šiek tiek minkštėja.
QUOTE(pašnekutė @ 2015 02 02, 17:35)
Nusipirkau figūrinę silikoninę formą tokią kaip gėlės žiedas. Pirmą kart ją bandysiu, bet nenoriu ilgų eksperimentų. Gal kuri nepatingėtų ir patartų, koks receptėlis geriausias, kad išsiformuotų ir gražiai išsiimtų visi lapukai. Ačių iš anksto
Tik eksperimentų dėka ir gauname rezultatą. Kas vienam paprasta - kitam kosmosas. Juk ne šiaip sau tiek klausimų dėl kepimų, o recepte juk viskas surašyta?
Nepatingėkite ir Jūs "paeksperimentuoti"
QUOTE(likta @ 2015 02 03, 08:18)
Aš esu nusivylusi silikoninėmis kepimo formomis, esu pirkusi labai brangias profesionalams skirtas formas, po pusė metų naudojimo, teko išmesti, pradėjo kipti tešla.
Likta, koki indu plovikli naudoji? Girdejau patarima, kad silikonu jokiu budu negalima plauti su Fairy, nes jis labai agresyvus chemikalas ir sugadina silikona.
Sveikos merginos,
noreciau jusu paklausti ar maskarpones kremas tinkamas keksiuku puosybai jei is vakaro bus papuosti?
Is anksto ACIU
noreciau jusu paklausti ar maskarpones kremas tinkamas keksiuku puosybai jei is vakaro bus papuosti?
Is anksto ACIU
Sveikos merginos,
kažkada mačiau Youtube, o gal kitur kaip pasigaminti šventinius stovelius keksiukams sudėti.Dabar reikėtų, bet niekaip nesurandu tos nuorodos.Gal galit pagelbėti?
kažkada mačiau Youtube, o gal kitur kaip pasigaminti šventinius stovelius keksiukams sudėti.Dabar reikėtų, bet niekaip nesurandu tos nuorodos.Gal galit pagelbėti?