Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai ir keksiukai

QUOTE(naitas @ 2014 10 28, 11:07)
Mieloji, taigi rašiau, ir jūs pati paryškinote - puošiu tikrąja beze. Kad atskirtumėt, jog dar yra ir 'šlapioji' beze. Sako, kad 'šlapiąją' beze lengviau padaryti, o atrodo vienodai kaip tikroji. Aš nebandžiau.

Sveiki
Trumpas klausymelis. Kaip tada laikot tuos keksiukus puostus su beze- saldytuve ar tiesiog kambario temperaturoj ir kiek ilgai, na sakykim gali isbuti para be saldytuvo keksiukai puosti beze. Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2014 10 28, 20:13)
Sveiki
Trumpas klausymelis. Kaip tada laikot tuos keksiukus puostus su beze- saldytuve ar tiesiog kambario temperaturoj ir kiek ilgai, na sakykim gali isbuti para be saldytuvo keksiukai puosti beze. Aciu is anksto  4u.gif

dėl šventos ramybės keksiukus visad laikau šaldytuve. Bet aš juos dedu į šaldytuvą jau papuoštus, ir sudėtus į plastiko dėžutes, su kuriomis toliau keliaus. Kartą teko palikti porą dėžučių ne šaldytuve.. netilpo. Padėjau vėsiau, garaže, su tomis plastiko dėžutėmis. Patikinu, tikrai nieko neatsitiko, ir nesugedo, neištižo.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif noriu paklausti igudusiu keksiuku kepeju...gal kuri kepe cypciuko ,- sokoladinius keksiukus su varskes idaru?ar dregni,turetu graziai atrodyt,kaip skonis?,cypsiuko ne viena recepta esu isbandzius,tikrai nenuvyle smile.gif noriu keksiuku su varske,dregnesniu,idomesniu...o svarbiausia,kad pora dienu butu skanus,nepakeistu skonio...gal kokiu ideju turit? ax.gif
Atsakyti
Ieškau šokoladinių keksiukų "Negriukų" recepto. Norisi, kad gautųsi tokie kaip iš iki, bet kiek bandžiau receptų, tiek man jie ne tokie. Turėtų būti tokie drėgni, sunkūs.. wub.gif
Atsakyti
Ateinu pasidalinti savo keksiukais smile.gif Laaaabai patiko, dingo kone akimirksniu.

user posted image

user posted image

Kadangi avieciu neturejau, jas pakeiciau citrinu zievele. Dariau pagal si recepta:

http://www.15min.lt/...-avietemis-4051
Atsakyti
QUOTE(norvegija @ 2014 11 21, 13:47)
Ateinu pasidalinti savo keksiukais  smile.gif  Laaaabai patiko, dingo kone akimirksniu.

Norėčiau išbandyt 4u.gif Tik sakykit, man, neišmanėlei, aguonos rašo maltos, ar čia būna pirkt tokių specialių, maltų, ar pačiai malt, ir kuo - kavamale? Ar neliks iš aguonų vien tik miltai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inge1 @ 2014 11 24, 23:14)
Norėčiau išbandyt  4u.gif Tik sakykit, man, neišmanėlei, aguonos rašo maltos, ar čia būna pirkt tokių specialių, maltų, ar pačiai malt, ir kuo - kavamale? Ar neliks iš aguonų vien tik miltai?  blush2.gif

Sveika, zinokite, as dejau paprastas ir kuo puikiausiai gavosi thumbup.gif
Kiti jas dar nupliko verdanciu vandeniu, kad butu minkstesnes, bet kadangi jos cia maisomos su sausais produktais, tai netinka plikymo variantas. Bandykite paprastas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norvegija: 25 lapkričio 2014 - 20:15
QUOTE(norvegija @ 2014 11 25, 20:13)
Sveika, zinokite, as dejau paprastas ir kuo puikiausiai gavosi thumbup.gif
Kiti jas dar nupliko verdanciu vandeniu, kad butu minkstesnes, bet kadangi jos cia maisomos su sausais produktais, tai netinka plikymo variantas. Bandykite paprastas.  smile.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PoOnIsS @ 2014 10 29, 10:36)
Ieškau šokoladinių keksiukų "Negriukų" recepto. Norisi, kad gautųsi tokie kaip iš iki, bet kiek bandžiau receptų, tiek man jie ne tokie. Turėtų būti tokie drėgni, sunkūs..  wub.gif

http://viskopotrupin...-negriukas.html
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 11 28, 12:28)

Šiandien išbandžiau šį receptą, nes irgi norisi drėgnų ir sunkių, tai visai ne schmoll.gif .Skonis geras, tačiau nesunkūs ir purūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aujusa @ 2014 11 30, 16:00)
Šiandien išbandžiau šį receptą, nes irgi norisi drėgnų ir sunkių, tai visai ne  schmoll.gif .Skonis geras, tačiau nesunkūs ir purūs  biggrin.gif

Man betkokiu atveju skaniausi su kondensuotu pienu wub.gif
Sokoladiniu as aplamai nekepu nei keksiuku, nei keksu, nei pyragu schmoll.gif
Atsakyti
Mielos keksiukų mylėtojos,
gal galite rekomenduoti (o gal kuri iš jūsų tuo užsiima) keksiukų kepėją Kaune, mokančią gražiai dekoruoti vaikiškais motyvais?
Atsakyti