QUOTE(Kvota9 @ 2014 09 17, 01:07)
Sveikos. Kokiais kremais puošiat keksiukus? Plakta grietinėlė atsibodo, sviestinis per riebus.... koki galima panaudoti, kad kepurėlė graži išeitų?
QUOTE(Austuja @ 2014 09 17, 11:14)
man ir šis klausimas aktualus
koks kremas išsilaikytų ilgai?patinka maskarponės, bet po kiek laiko pradeda tęžti
jau tikrai daug laiko praėjo po paklausimo. Bet aš tik šiand atėjau į šią temą.
Jeigu keksiukus darau vaikų šventėms, tai visada keksiukus puošiu tikrąja beze. Ji sustingsta, apdžiūsta, vaikams praktiškai visada patinka jos 'zefyrinis' skonis.
O man gerai yra tai, kad, vienas dalykas, tikrai žinau, jog neišbėgs, neištiš ne tik vežama, bet ir ilgiau palaikyta ant stalo, o kitas dalykas - 'mirtinai' prilimpa papuošimai, ir tikrai nenukris nuo lengvo krestelėjimo.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...