Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai ir keksiukai

QUOTE(Sorceress @ 2013 01 07, 21:30)
Prašau, žiūrėkit ir mokykitės, tikrai nieko sunkaus smile.gif O kremas keksiukų dekoravimui dažniausiai sviestinis arba kreminio sūrio.

Sveikos mergaites. O is ko ir kaip padarystas tas kremas kur dekoruoja keksus siame filmuke?
Aisku jau 100 karta aptarineta tikriausiai bet skaiciau skaiciau nuo pat pradziu ir neuztikau ax.gif . Nepulkit o jei galit atsakykit. Is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(Ivoncikas @ 2014 10 09, 12:39)
Sveikos mergaites. O is ko ir kaip padarystas tas kremas kur dekoruoja keksus siame filmuke?
Aisku jau 100 karta aptarineta tikriausiai bet skaiciau skaiciau nuo pat pradziu ir neuztikau ax.gif . Nepulkit o jei galit atsakykit. Is anksto dekoju

Ten pat, kur filmukas, dešinėje pusėje, yra ir kaip kremus pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2014 10 09, 19:57)
Ten pat, kur filmukas, dešinėje pusėje, yra ir kaip kremus pasidaryti.

Labai gaila, kad ten , ne lietuviu kalba sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2014 10 09, 23:13)
Labai gaila, kad ten , ne lietuviu kalba sad.gif

bet daug ką galima su google vertėju išsiversti. Anglų kalba man irgi ne gimtoji. Jei reikia - stabdau, nusirašau ir verčiu. Po to daugelio ingridientų jau pavadinimus jau ir taip atsimenu. Jei kas - internetas visagalis biggrin.gif
Atsakyti
e_lija situos pabandykit, sokoladiniai su sudyta karamele http://skaniosmintys...udyta-karamele/

kepiau jau nekarta as juos, nu man tai jie bombiniai biggrin.gif tik karamele as pasidarau is vakaro ir laikau saldytuve kad butu tokia potirste, nes kitaip susigeria i keksiuka ir nelieka siurpraizo.
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2014 10 11, 21:46)
e_lija situos pabandykit, sokoladiniai su sudyta karamele http://skaniosmintys...udyta-karamele/

kepiau jau nekarta as juos, nu man tai jie bombiniai  biggrin.gif  tik karamele as pasidarau is vakaro ir laikau saldytuve kad butu tokia potirste, nes kitaip susigeria i keksiuka ir nelieka siurpraizo.

biggrin.gif ačiū labai, šitie, tikrai gėris, kepiau ne kartą. Man karamelė kaskart kitaip gaunasi - niekad labai skysta nesigavo. O tiršta, o po šaldytuvo sukietėja. Matyt, reikia sekti receptą, išsiaiškinti, kodėl taip yra. Šie gėris! O gal daryti vien šokoladinius ir čili su nesųdyta karamele bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvota9 @ 2014 09 17, 01:07)
Sveikos. Kokiais kremais puošiat keksiukus? Plakta grietinėlė atsibodo, sviestinis per riebus.... koki galima panaudoti, kad kepurėlė graži išeitų? blush2.gif

QUOTE(Austuja @ 2014 09 17, 11:14)
man ir šis klausimas aktualus smile.gif koks kremas išsilaikytų ilgai?patinka maskarponės, bet po kiek laiko pradeda tęžti unsure.gif

jau tikrai daug laiko praėjo po paklausimo. Bet aš tik šiand atėjau į šią temą.

Jeigu keksiukus darau vaikų šventėms, tai visada keksiukus puošiu tikrąja beze. Ji sustingsta, apdžiūsta, vaikams praktiškai visada patinka jos 'zefyrinis' skonis.
O man gerai yra tai, kad, vienas dalykas, tikrai žinau, jog neišbėgs, neištiš ne tik vežama, bet ir ilgiau palaikyta ant stalo, o kitas dalykas - 'mirtinai' prilimpa papuošimai, ir tikrai nenukris nuo lengvo krestelėjimo.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 10 18, 20:38)
Jeigu keksiukus darau vaikų šventėms, tai visada keksiukus puošiu tikrąja beze.  Ji sustingsta, apdžiūsta, vaikams praktiškai visada patinka jos 'zefyrinis' skonis.
O man gerai yra tai, kad, vienas dalykas, tikrai žinau, jog neišbėgs, neištiš ne tik vežama, bet ir ilgiau palaikyta ant stalo, o kitas dalykas - 'mirtinai' prilimpa papuošimai, ir tikrai nenukris nuo lengvo krestelėjimo.

pagal koki recepta gaminate ta zefyrine beze?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Summer* @ 2014 10 27, 11:50)
pagal koki recepta gaminate ta zefyrine beze?
aciu 4u.gif

temoje, kur nekomentuojama, yra parodyta, kaip plakti. Tai ne 'zefyrinė beze', o tiesiog beze.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 10 27, 17:40)
temoje, kur nekomentuojama, yra parodyta, kaip plakti. Tai ne 'zefyrinė beze', o tiesiog beze.

Bandysiu ieskot kitos temos g.gif
zinau kad beze yra dvieju rusiu..tai vat ir klausiu kuris cia variantas..
Atsakyti
Mieloji, taigi rašiau, ir jūs pati paryškinote - puošiu tikrąja beze. Kad atskirtumėt, jog dar yra ir 'šlapioji' beze. Sako, kad 'šlapiąją' beze lengviau padaryti, o atrodo vienodai kaip tikroji. Aš nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 10 28, 10:07)
Mieloji, taigi rašiau, ir jūs pati paryškinote - puošiu tikrąja beze. Kad atskirtumėt, jog dar yra ir 'šlapioji' beze. Sako, kad 'šlapiąją' beze lengviau padaryti, o atrodo vienodai kaip tikroji. Aš nebandžiau.

taip jau issiaiskinau!
aciu 4u.gif
Atsakyti