Įkraunama...
Įkraunama...

Keksai ir keksiukai

QUOTE(Kvota9 @ 2014 09 17, 00:07)
Sveikos. Kokiais kremais puošiat keksiukus? Plakta grietinėlė atsibodo, sviestinis per riebus.... koki galima panaudoti, kad kepurėlė graži išeitų? blush2.gif

man ir šis klausimas aktualus smile.gif koks kremas išsilaikytų ilgai?patinka maskarponės, bet po kiek laiko pradeda tęžti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2014 09 17, 10:14)
man ir šis klausimas aktualus smile.gif koks kremas išsilaikytų ilgai?patinka maskarponės, bet po kiek laiko pradeda tęžti unsure.gif

Mergaitės, o tai pirmame puslapyje viskas sudėta ne tam, kad pasižiūrėtumėte?
doh.gif

Ir receptų, ir kremų....
Ačiū tai, kuri visą tai padarė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 17 rugsėjo 2014 - 10:58
QUOTE(raima.ma @ 2014 09 17, 11:54)
Mergaitės, o tai pirmame puslapyje viskas sudėta ne tam, kad pasižiūrėtumėte?
doh.gif

Ir receptų, ir kremų....
Ačiū tai, kuri visą tai padarė.

man geriausiai laikosi sviesiniai, maskarponės kremai
Atsakyti
Šokoladiniai keksiukai su baltu šokoladu ir apelsinų žievele +grietinėlės, maskarponės kremas 4u.gif
Atsakyti
Ieškau seno RIMI paprastų keksiukų recepto (kur skrajutės parduotuvėse guli). Man tie keksiukai labai labai skanūs wub.gif , bet jau kurį laiką nekepiau ir pamečiau tą skrajutę su receptu. RIMI pulapyje radau, bet neatidaro, rašo, kad klaida verysad.gif Gal kas turite?
Atsakyti
Sveikos kepėjos 4u.gif Gal patartumėt kokį išskirtinį, "rafinuotą" biggrin.gif keksiukų receptą - kažką iš saldu+aštru+sūru+stipru (alkoholis) serijos ar kt. Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(PoOnIsS @ 2014 09 27, 14:04)
Ieškau seno RIMI paprastų keksiukų recepto (kur skrajutės parduotuvėse guli). Man tie keksiukai labai labai skanūs  wub.gif , bet jau kurį laiką nekepiau ir pamečiau tą skrajutę su receptu. RIMI pulapyje radau, bet neatidaro, rašo, kad klaida  verysad.gif Gal kas turite?

gal tai bananiniai su graikiniais riesutais keksiukai?
Atsakyti
QUOTE(poniajurate @ 2014 09 27, 16:44)
gal tai bananiniai su graikiniais riesutais keksiukai?

Ne, paprasti, o šalia papildomi receptai į pagrindinę tešlą įmaišant mėlynes, karamelę ar obuolius
Atsakyti

Ieškau seno RIMI paprastų keksiukų recepto (kur skrajutės parduotuvėse guli).

Labas, aš turiu :-)
RIMI keksiukai
100g. Sviesto
2 kiaušiniai
150 ml.cukraus
1 arb.šaukšt. vanilinio cukraus
200 ml. pieno
1 nutarkuotos citrinos žievelės
400 ml.miltų
2 arb.šaukšt. kepimo miltelių
Žiupsnelis druskos

Įkaitinkite orkaitę iki 200 C konvenciniame režime, jei orkaitėje tokio nėra - kepimo temperatūra turi būti iki 220 C. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki putų. Sumaišykite ištirpintą sviestą su pienu ir atvėsinkite iki kūno temperatūros, tada sudėkite tarkuotą citrinos žievelę. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir druska. Galiausiai sumaišykite kiaušinių masę su pieno ir sviesto mišiniu, tada supilkite miltų mišinį ir viską atsargiai plaktuvu išmaišykite. Pilkite į formeles ir kepkite 12 - 15 minučių.
Atsakyti
Ar galit man paaiškinti silikoninės formelės (vienos) užskaitomos kaip sijonėliai ar dar reikia į jas dėti popierinius keksiukų sijonus? Jei nereikia, tai kaip dėti ant stalo? Su silikonu g.gif O jei neštis į darželį ? g.gif Niekaip neišmastau doh.gif
Atsakyti
Manau, kad griežtų taisyklių nėra, kaip jas panaudoti smile.gif Man atrodo, kad silikoninės formelės tinka, kai nenori dėti popierinių sijonėlių, tai tiesiog gražiai išimat iš formelės ir padedat ant stalo. Dar būna sijonėliai skirti dekorui, jų kainytė kandžiojasi, bet labai gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2014 09 02, 10:47)
Šokoladiniai keksiukai su maskarponės kremu

Kepiau jusu keksiukus, su maskarpone skanus keksiukai thumbup.gif , o be kremo butu per sausi. ax.gif
Atsakyti