aš kepiau jau vaikui į darželį keksiukus pagal šį receptą, bet pačiai neteko paragaut, tai šiandien kepu keksą. bet man jo vidus ko tai labai sunkiai kepa. labai ilgai reik kept, kad iškeptų, nes viršus dega, o vidus žalias. sumažinau tempą, tai išvis atrodo nebekepa
o negriukas...aš gal palauksiu geresnių laikų, kai turėsiu normalią orkaitę. nes keksas kepė apie geras dvi val, viršus gavos kietas, vos ne kaip morengas, o apačia skystoka vistiek
aš kepiau jau vaikui į darželį keksiukus pagal šį receptą, bet pačiai neteko paragaut, tai šiandien kepu keksą. bet man jo vidus ko tai labai sunkiai kepa. labai ilgai reik kept, kad iškeptų, nes viršus dega, o vidus žalias. sumažinau tempą, tai išvis atrodo nebekepa
Sveikos. Sumasčiau šiandien išsikepti keksą. Nusipirkau tą vienkartinę aliuminę formą iš senukų. Sakykite, ar reikia tą formą ištepti sviestu ir miltais prieš pilant tešlą? Ir kiek tos tešlos pilti? Puse formos ar 2/3? O gal iki viršaus?
Sveikutės, norėčiau šeimynai keksiukų iškept, esu kepusi su kondensuotu pienu pagal Beatą, gavosi skanūs bet tokie sprangūs, norėčiau šlapesnių, sunkesnių, gal padėsit su receptu
Sveikutės, norėčiau šeimynai keksiukų iškept, esu kepusi su kondensuotu pienu pagal Beatą, gavosi skanūs bet tokie sprangūs, norėčiau šlapesnių, sunkesnių, gal padėsit su receptu